Lägg till datum

Paris
Musikaktiviteter

Musikaktiviteter

Våra mest rekommenderade Paris Musikaktiviteter

Paris: 1 timmes kryssning på floden Seine

1. Paris: 1 timmes kryssning på floden Seine

Börja på en kryssning tur och retur på floden Seine som börjar vid foten av Eiffeltornet. Glid under broarna i Paris och förundras över en följd av vackra monument längs vattenvägen medan du lyssnar på kommentarer om Paris och de sevärdheter du passerar förbi. Under din kryssning passerar du Eiffeltornet, Notre Dame, Hotel de Ville, Louvren och mer. Välj att ta din kryssning på natten för ett annat perspektiv på City of Light helt och hållet eftersom staden blir upplyst när kvällen närmar sig. Individuella ljudguider finns tillgängliga på 14 språk och ger kommentarer om Paris och dess historia, monument och arkitektur. Observera att ljudguiden är tillgänglig via din smartphone genom att ansluta till Wi-Fi ombord.

Paris: Louvren Museum biljett med tidsbestämd entré

2. Paris: Louvren Museum biljett med tidsbestämd entré

Utforska Louvren i din egen takt med en biljett med tidsbestämd entré som garanterar att du kan gå in på museet inom 30 minuter. Se oöverträffade och ikoniska konstverk som Mona Lisa och Venus de Milo. Upptäck fantastiska renässansmästerverk och forntida egyptiska reliker, sida vid sida med målningar från 1200- till 1900-talen. Det numera världsberömda museet öppnade första gången den 10 augusti 1793 och visade då endast 537 målningar. Trots stängningen 1796 (på grund av byggnadens strukturella problem) återöppnades det igen 1801 som Musée Napoléon med en större samling.  Samlingen har sedan dess fått 20 000 ytterligare verk. Nu finns det åtta olika avdelningar: egyptiska antikviteter, fornlämningar från Främre Orienten, grekiska, etruskiska och romerska antikviteter, islamisk konst, skulptur, konstutsmyckning, måleri samt grafik och teckningar.

Disneyland Paris: 1-dagarsbiljett

3. Disneyland Paris: 1-dagarsbiljett

Disneyland® Park: I en fantasivärld inte så långt borta lever Disneys hjältar och hjältinnor i sagor som lyckligtvis aldrig tar slut. Njut av oändligt roligt i olika magiska länder. Upplev dina favoritberättelser från Disney precis som du minns dem från klassiska Disneyfilmer. Det är här sagorna verkligen blir sanna. Spänning på Disneyland® Park kommer i alla former och storlekar. Big Thunder Mountain och Star Wars® Hyperspace Mountain erbjuder en rusning för vuxna, medan små kan segla högt upp i den månbelysta himlen med 'Peter Pan's Flight'. . Naturligtvis kan familjekul hittas i varje hörn av parken, från "Pirates of the Caribbean" till "Mad Hatter's Tea Cups. Möt Disney-karaktärer. Missa inte huvudattraktionen: en meet 'n' greet med älskade Disney-karaktärer. Ha din penna och kamera redo och träffa de karaktärer du älskar. Varje dag är en fest på Disneyland® Park. Ovanpå alla underbara attraktioner och karaktärer finns det massor av spektakulära familjeparader och shower att njuta av året runt. När natten faller, förbered dig på att bli förvånad när ett helt nytt, magiskt ögonblick använder banbrytande teknik för att belysa Sleeping Beauty Castle, följt av de spektakulära Disney Illuminations. Walt Disney Studios® Park: Upptäck den magiska världen av film och TV på Walt Disney Studios® Park. Utforska 4 Cinemagic studiolotter med spännande attraktioner och spektakulära shower. Stå i centrum på Studios, bara några fotsteg från Disneyland® Park. Du vet aldrig vilken stjärna du kan träffa. Slå dig ihop med Avengers och ta dig an de mäktigaste MARVEL-uppdragen Avengers Campus land. Kommer du att klara vår Halloween-utmaning? Ta reda på det när du går med i Mischief Makers, Villainous Masters och Mysterious Hosts på årets Disney Halloween Festival, från 1 oktober till 5 november 2023. Fans av otrolig liveunderhållning - lyssna noga! För första gången någonsin på Disneyland® Paris, förbered dig på en musikalisk resa genom Pixars många underbara världar i Together: a Pixar Musical Adventure - en original, uppslukande ny produktion som träffar alla de rätta tonerna. Gå bakom kulisserna och prova området Pixars världar. Följ med till färgglada världar fulla av attraktioner, underhållning, mat och skoj med karaktärer i miljöer direkt från Råttatouille, Hitta Nemo, Toy Story och mycket mer.

Paris: Biljetter till takterrassen på Triumfbågen

4. Paris: Biljetter till takterrassen på Triumfbågen

Triumfbågen är en nyklassisk variant av den gamla klassiska romerska triumfbågen. Utsikten från plattformen ovanför bågen, som är 50 meter hög, är väl värd turen dit. Se det dussintal parisiska avenyer som strålar ut från bågen in i "Ljusets stad". Paris är en av världens mest fascinerande platser och du kommer befinna dig mitt i dess centrum. Napoleon inspirerades av de stora valven i det antika Rom samt beställde Triumfbågen strax efter sin seger vid Austerlitz. Tyvärr fick han aldrig uppleva att den blev färdig eftersom han dog innan den var färdigställd. Vid basen av bågen ligger den okända soldatens grav som hyllar de 1,3 miljoner franska soldater som dog under första världskriget. Se den eviga lågan som tänds på nytt varje kväll kl. 18.30. Dessutom finns det en utställning som borde ses som dessutom förklarar monumentets symboliska betydelse. Utsikten från toppen av bågen är värd de 284 trapporna. Från denna privilegierade position kan du se ut över hela Paris. Till skillnad från det obligatoriska besöket av Eiffeltornet är Triumfbågen en ansträngning som inte alla turister tar sig för.

Paris: Louvren med reserverat inträde och båtutflykt

5. Paris: Louvren med reserverat inträde och båtutflykt

Upptäck Paris med denna kombinationsbiljett till Louvren och en båtutflykt på floden Seine. Besök det ikoniska Louvren-museet med en biljett med reserverat tillträde och åk med på en båtutflykt på Seine-floden när som helst på dagen. Beundra konstverk från forntida Egypten till renässansen i din egen takt. Koppla sedan av under en timmes båtutflykt och se staden från ett annorlunda perspektiv. Slappna av ombord på den bekväma kryssningsbåten och se världen glida förbi, med avgångar från Eiffeltornet dagligen. Din biljett flodkryssningen gäller för den dag du själv väljer under den 6 månader långa giltighetsperioden. Turen avgår vanligen var 30:e minut, sju dagar i veckan, från bron Alma som du finner en kort promenad från Eiffeltornet.

Paris: Versailles slott och trädgårdar Full Access Ticket

6. Paris: Versailles slott och trädgårdar Full Access Ticket

Besök Versailles slott och trädgårdar med ett förbokat 1-dagspass för full tillgång. Utforska de utsmyckade statslägenheterna och den hisnande spegelsalen inuti den franska monarkins officiella bostad från 1682 till 1789. Lär dig mer om Ludvig XIV och andra franska kungligheter. Få en känsla av livet vid det franska hovet när du tar en promenad genom den glittrande spegelsalen. Promenera genom de legendariska trädgårdarna i din egen takt och beundra fontäner, skulpturer och vackert välskötta gräsmattor. Njut av tillgång till Grand och Petit Trianon på deras egna grunder. Se var "Solkungen" brukade umgås privat och vart han gick för att slippa undan hovlivets hårda krav. Gå sedan till Marie Antoinettes egendom och upptäck var hon skulle söka sin tillflykt privat. Under våren och sommaren kan du välja fontän- och musikträdgårdsalternativet för att njuta av en spektakulär fontänshow eller de ikoniska musikträdgårdarna som avslutning på ditt besök. Horace Vernet: Utställning på slottet i Versailles från den 14 november 2023 till den 17 mars 2024.

Paris: Inträdesbiljett till Eiffeltornet med valfri tillgång till toppmötet

7. Paris: Inträdesbiljett till Eiffeltornet med valfri tillgång till toppmötet

Njut av tillgång till Eiffeltornet och beundra den hisnande utsikten från den utvalda våningen i den ikoniska strukturen. Tillbringa så mycket tid som du vill i tornet och utforska de olika nivåerna i din egen takt. Se Paris från ovan och från ett helt nytt perspektiv. Förundras över Louvrens gamla fasad och finansdistriktet La Defense. Beundra det färgglada Pompidou-museet och den stora vita basilikan Sacré-Coeur. Stanna till vid Champagnebaren på översta våningen för ett glas bubbel. På vägen ner kan du ta del av de många intressanta aktiviteterna på första våningen. Testa ditt mod genom att gå på glasgolvet!

Paris: Tidsbestämd entrébiljett till Louvren och Seinekryssning

8. Paris: Tidsbestämd entrébiljett till Louvren och Seinekryssning

Besök mästerverken i Louvren, ett av världens mest populära turistmål. Därefter åker du på en båtutflykt längs den magnifika floden Seine och beundrar stadens berömda monument. Louvren är världens största museum och rymmer 35 000 konstverk på 73 000 kvadratmeter utställningsyta i tre flyglar. Varje flygel har över 70 rum och visar omfattande målningar och konstföremål. Se den ikoniska Mona Lisa, förundras över tusentals fantastiska målningar och vandra bland perfekta skulpturer. Boka alternativet med en audioguide och förbättra din upplevelse och förståelse för de verk som visas. Efter besöket på Louvren tar du en timmes båtutflykt på floden Seine. Se flera av Paris ikoniska monument, som Institut de France, Eiffeltornet, Notre Dame, Conciergerie, Musee d'Orsay, Hotel de Ville och mer. Ombord har du tillgång till en kostnadsfri audioguide på det språk du väljer på plats, vilket hjälper dig att lära dig mer om den omfattande historia som är knuten till varje monument.

Paris: Flodkryssning på kvällen med musik

9. Paris: Flodkryssning på kvällen med musik

Njut av Paris nattliga sken på en sightseeingkryssning på floden Seine. Se ljusets stad och njut av den avkopplande atmosfären ombord medan musik spelas. Ta del av panoramautsikten över Eiffeltornet, Louvren, Notre-Dame de Paris, Orsay-museet, Alexandre III-bron, Concorde-torget, Petit och Grand Palace, Marie-bron och mycket mer medan du seglar. Om du vill veta mer om monumenten du ser kan du ladda ner appen för att använda den under kryssningen (instruktioner för nedladdning finns på bekräftelsekupongen).

Paris: Biljett till Louvren utan kö med värd för Mona Lisa

10. Paris: Biljett till Louvren utan kö med värd för Mona Lisa

Innan Louvren blev ett museum 1793 var det länge ett av de franska kungarnas främsta residens. Louvren ligger i hjärtat av Paris, har en yta på 73 000 kvadratmeter och rymmer världens största samling av konstverk, från civilisationer som är över 7 000 år gamla till 1800-talet. Museets samlingar är indelade i åtta avdelningar: De är indelade i åtta avdelningar: egyptiska antikviteter, grekiska, etruskiska och romerska antikviteter, orientaliska antikviteter, islamisk konst, målningar, skulpturer, konstverk och grafik. Vid ankomsten kan du beundra detta mästerverk som målades av Leonardo da Vinci 1506 och ett av de mest kända kvinnoporträtten i världen, värdskapet låter dig njuta av museet i din egen takt.

63 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Immersion-upplevelser

Paris

Paris

Vanliga frågor om Musikaktiviteter i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Musikaktiviteter som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Vilka Musikaktiviteter i Paris vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 294 omdömen

Jättebra erfarenhet! Mycket trevlig personal som visade alla till sin plats (inget kaos eller krafsar om platser). Vi älskade säteslayouten, eftersom du verkligen hade en fantastisk utsikt från varje säte. Maten var god, huvudrätten kunde ha varit lite varmare men var ok. Du kunde välja mellan 2 huvudrätter (du bör ha angett vegetariskt i förväg) och 2 desserter. Visst var det lite stressigt för personalen att dela ut alla 3 rätterna och dryckerna på den relativt korta tiden. Men det gick väldigt bra för oss. Vi kan definitivt rekommendera!

Det var helt magiskt! Att få åka i en båt, igenom Paris o se alla häftiga byggnader, Eiffeltornet o mycket mer… Det behöver upplevas!! Det enda jag ska påpeka, det är att man spelade lägre musik o lugn sådan. Detta för att få en o koppla av ännu mer.

Amazing cruise. great food, the atmosphere was great and the staff was helpful and kind. Also Paris at night is beautiful. would for sure recommend.

Carolina was a nice guide, telling us just enough about Mona Lisa and Lovren and made the entry very quick and convenient.

The guide Carolina, was excellent. Thomas, Sweden