Stadskort

Paris Museum-pass för 2, 4 eller 6 dagar

Aktivitetsarrangör: Mon Petit Paris

Paris Museum-pass för 2, 4 eller 6 dagar

Aktivitetsarrangör: Mon Petit Paris

Från 736 SEK per person

Besök över 60 av Paris främsta museer och monument med ett bekvämt och prisvärt museum-pass. Utforska berömda platser som Louvren och Versailles samt besök Centre Pompidou.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Giltig 2 - 6 dagar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Skippa biljettkön

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Ha nöje av gratis inträde till över 60 museer och monument i och omkring Paris
 • Gör det mesta av ditt prioriterade inträde till många av stadens mest populära museer
 • Välj ett pass som är giltigt i 2, 4, eller 6 dagar
Beskrivning

Med Paris museum-pass med köföreträde får du tillgång till över 60 museer och monument i och omkring Paris, inklusive Louvren, Orsay och Centre Pompidou. Välj mellan 2, 4 eller 6 dagars alternativ med upphämtningsplatsen bekvämt belägen endast 10 minuters promenad från Louvren. Passets förmåner inkluderar gratis inträde till massor av museer, attraktioner och sevärdheter. I Paris: Triumfbågen Armémuseet (Musée de l’Armée) Napoleons grav (Tombeau de Napoléon 1er) Centre Pompidou Musée national d’Art modern Musée national des Arts asiatiques Musée Guimet Musée des Arts Décoratifs Metiers Art Museum Musée de l’Assistance Publique, Hôpitaux de Paris Musée du quai Branly Musée Picasso Chapelle expiatoire La Cinémathèque française Musée du Cinéma Cité des Sciences et de l’Industrie Conciergerie Musée national Eugène Delacroix Musée des Égouts de Paris (Paris kloaker) Musée du Louvre – Musée national de la Marine Musée de la Monnaie Cité de l'Architecture et du Patrimoine Musée national des Monuments français Musée Gustave Moreau Musée de Cluny Cité de la Musique, Musée de la Musique Crypte archéologique de Notre-Dame Rundtur av Notre Dame Musée National de l'Orangerie Musée de l'Ordre de la Libération Musée d’Orsay Panthéon Musée des Plans-reliefs Musée de la Poste Musée Rodin Sainte-Chapelle Utanför Paris: Musée de l'Air et de l'Espace Musée d'Archeologie nationale de Saint-Germain-en-Laye Musée National de Céramique de Sèvres Abbaye royale de Chaalis Musée et domaine nationaux du Château de Compiègne Condé-museet, Slottet i Chantilly Musée Départemental Maurice Denis Château de Fontainebleau Château de Maisons-Laffitte Musée national des Châteaux de Malmaison et Bois-Préau Château de Pierrefonds Musée national de Port-Royal des Champs Château de Rambouillet Musée national de la Renaissance Château d’Ecouen Maison d’Auguste Rodin à Meudon Basilique cathedrale de Saint-Denis Villa Savoye Musée national des Châteaux de Versailles et de Trianon Château de Vincennes

Ingår
 • 2-, 4- eller 6-dagars Paris museum-pass
 • Tillträde till museernas permanenta utställningar
 • Besök i Triumfbågen
 • Informationstjänst och upphämtning av pass 7 dagar i veckan
 • Prioriterat inträde
 • Utflykt på floden (om alternativet valts)

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Mötesplatsen varierar beroende på bokat alternativ.

  Viktig information

  Bra att veta

  • För att få tillträde till Louvren måste du boka en tidslucka i förväg. Länken för att göra detta finns på vouchern.
  • Det är också obligatoriskt att boka för Orangeriemuseet, Museum of the Art and History of Judaism, Hotel de la Marine och Cité de l'architecture et du patrimoine
  • Passets dagar går i följd och baseras på kalenderdagar. Om du till exempel börjar använda ditt pass kl. 14.00 betraktas hela den dagen som dag 1.
  • Passet måste hämtas på resekontoret nära Louvren, som är öppet 7 dagar i veckan från kl 9.00 till 16.00.
  • Inträde till allmänna museer är gratis för barn under 18 år och för EU-medborgare under 26 år. Museum-passet behövs därför inte för dem men museerna kräver fortfarande en biljett med en bokad tidslucka för entré.
  • På grund av pågående renoveringsarbete och det höga antalet besökare kan inträde till Louvren inte garanteras.
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,3 /5

  baserat på 1985 omdömen

  Översikt

  • Valuta för pengarna
   4,2/5
  • Service
   4,4/5
  • Organisering
   4,3/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Jag köpte fyra dagars passet ($70) och besökte 8 av platserna på passet. Det är absolut värt pengarna, men se till att ta hänsyn till "museumsutbrändhet"; om du tror att du kommer att bränna ut snabbt kan ett tvådagarskort vara bättre för dig, men om du är fast besluten att gå upp varje dag och ta dig ut så köp ett längre :)

  6 oktober 2022

  Jag rekommenderar starkt Museum Pass. det sparade oss mycket tid i köer (på vissa ställen måste man stå i en mindre kö till röntgen, men det går inte ens att jämföra med den långa kön för att köpa biljetter). Det är väldigt praktiskt. Jag gjorde ingen detaljerad redovisning, men på grund av antalet ställen vi gick tror jag att det ekonomiskt också var värt det.

  Läs mer

  3 oktober 2022

  Ingången med museipasset är fantastisk. Jag tog 48h och kom in mycket snabbare och undvek köerna vid platserna. Det slutade med att jag besökte platser som jag inte hade känt till om jag hade betalat separat. Det är verkligen värt det och jag kommer definitivt att köpa det igen. Den enda hemska punkten är upphämtningsplatsen. Det är 4 personer på platsen, två sitter med rygg och två sitter mot entrédörren. Ingen av de fyra tittade på mig, trots att jag sa hej två gånger. Förvänta dig inte ett bra mottagande, förvänta dig inte ens artighet. De fyra skrattade sinsemellan. Efter det tredje "hej", en kille som stod mitt emot mig tittade på mig skrattande (och inte log), reste sig upp och kom till mig för att hämta min biljett på sin mobiltelefon. Han tog min mobiltelefon och tog den till sitt skrivbord. Jag började följa med honom, men han bad mig vänta vid dörren. Jag gick in med vissa tvivel och gick därifrån med alla. FRUKTANSVÄRD service. FRUKTANSVÄRD.

  Läs mer

  25 december 2021

  Produkt-ID: 49746