Paris
Museumsbiljetter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Paris : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Paris a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 17 420 omdömen

Smidigt, hittade inte till mötesplatsen först men sen när jag såg numret på byggnaden så visste vi att vi var rätt. Guiden Aida var supertrevlig och rolig! Säkerhetskontrollen gick snabbt och smidigt, super skönt att vi hade kö företräde!! För de var lång kö. Vi kom in fort o vänta på hissen en stund men sen var allt underbart, rekommenderar alla att besöka Eiffeltornet

Vid samlingsplatsen var det rätt rörigt, men det var helt klart värt att det var lite bökigt innan guiden hittade oss. Vi var 6 personer med en guide. Vi slapp stå i den långa kön och blev visad det som man vill se utan att behöva irra runt själva. Guiden var kunnig och det märktes att hon var intresserad.

Otroligt bra. Vi hade en fantastisk guide, Martin som var ordentligt påläst om historien kring flera byggnader och personer som är starka personer i den franska historien. Skämtsam också så det blev roligt och inte som en ”tråkig” historielektion.

Mycket smidigt att hämta biljetterna och även en bra guide som följde oss upp till tornet där vi fick höra om Paris historia, efteråt var det fritt att ta sig till tornets topp med en fantastisk utsikt över Paris.

Lätt att hitta guiden. Vi slapp stå i lång kö. Jag trodde dock att guiden skulle berätta mer för oss om Eiffeltornet. Hon visade oss var vi skulle ta hissen upp sedan försvann hon.