Välj datum

Paris Museum och utställningar

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Paketerbjudanden
  • Andra upplevelser
  • Vattenaktiviteter
  • Workshoppar och kurser
175 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 11

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Paris

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Paris?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Paris:

Vilka är de bästa dagsturerna från Paris?

De bästa dagsturerna från Paris:

Slottet i Versailles

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Vi fick en resecarían lite för sent på dagen. Se till att du kommer tidigt, 30 till 45 minuter så att din väntetid blir kortare. Du står i solen i nästan en timme och bara väntar i kö. Denna plats är gigantisk så planera att göra det till en heldags- eller halvdagsupplevelse. De samarbetade med Nintendo för att göra sin ljudguide, men även om de har lite demos av hur man använder den är det för klumpig och förvirrande! Läs beskrivningarna på tavlan eller konstverket och använd din fantasi!

Vi gick snabbt in på Louvren och blev av med de enorma köerna för de utan biljett. Angående båtresan, vi gjorde det inte samma dag som museet, eftersom du kan använda biljetten upp till 6 månader efter köpet. Vi gjorde det sista dagen av resan och det var ganska coolt. Men den här båten tillåter dig inte att gå av vid huvudpunkterna, det är en kontinuerlig 01-timmars tur.

Jag älskade det, det var en supersnabb kö vid ingången till pyramiden. Jag kom klockan 10:00 och klockan 10:15 var jag redan inne. Museet är otroligt. Jag kunde inte se allt på en dag eftersom det är gigantiskt, jag älskade det och jag vill redan åka tillbaka till Paris. Det var den vackraste staden jag någonsin har besökt i mitt liv

Väldigt kunnig och engagerad guide och guidning. Rekomenderar alla som har reserverat bara en dag för Louvren. Under 3 timmar har vi fått allmänn uppfattning om museet och lite mer fördjupad kunskap om vissa berömda konstverk.

Entrén till Louvren fungerade utmärkt! Var redan 15 minuter före bokad tid, genom entrén! Skulle göra det igen när som helst! Vi rekommenderar!!!