Paris Mat- och gourmetturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Mat- och gourmetturer i Paris

Visa alla Mat- och gourmetturer i Paris
Se 736 upplevelser

Vad besökare tycker om Paris

Skit kul, personalen var as trevlig. Sedan gick vi 2 timmar innan bestämd tid och de var snälla nog för att prioritera oss först även det. Fick nog bästa bordet i restaurangen. 10/10 service En kille vid namnet David hjälpte och, sjukt trevligt servitör med en sjukt bra service erfarenhet. 10/10 maten Åt starka wingar som jag verkligen rekommenderar till de som vågat. Sedan deras original burgare som huvudmål. Vi hoppade tyvärr över efterrätt då jag kunde verkligen inte få in mer mat. 10/10 plats Vi var på plats 2 och En halv timme tidigt, vi fick börja 2 timmar innan bokad tid men de resterande 30 minuter gick vi runt områden och det var verkligen mycket och se.

Paris: Köföreträde till Hard Rock Café Paris Omdöme från: Yones, 2019-10-08

Mycket kunnig och underhållande sommelier, som såg till att alla trivdes. God och riklig förtäring. Lagom storlek på gruppen. Bekräftelse på bokningen kom omgående, men saknade att få ett namn på lokalen, inte bara en adress att gå till. Vi hittade ju å andra sidan dit utan problem :).

Paris: Ost och vin-lunch Omdöme från: Bitte, 2019-08-14

Hela Frankrike på två timmar! Seine - god mat, franskt ypperligt kök - serverades så att man kände sig utvald - musik som smekte öronen. En upplevelse att vi var välkomna gäster i detta land.

Paris: Två timmars lunchkryssning på Seine Omdöme från: Inga-lill, 2019-05-28

En fantastisk upplevelse med underbar mat och fin livemusik under ture

Mycket prisvärt! Jättefin mat, goda viner, trevligt bemötande och härlig livemusik! Vi gjorde samma båttur för ett par år sedan och gör den gärna igen!

Paris: Två timmars lunchkryssning på Seine Omdöme från: Per, 2016-12-28

Really nice to experience Paris from the Seine. Great food, fantastic service & wonderful entertainment!

Paris: Två timmars lunchkryssning på Seine Omdöme från: Maria, 2019-11-03