Paris Mat och dryck
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna

Populära Mat och dryck i Paris

Visa alla Mat och dryck i Paris
Se 735 upplevelser

Vad besökare tycker om Paris

Skit kul, personalen var as trevlig. Sedan gick vi 2 timmar innan bestämd tid och de var snälla nog för att prioritera oss först även det. Fick nog bästa bordet i restaurangen. 10/10 service En kille vid namnet David hjälpte och, sjukt trevligt servitör med en sjukt bra service erfarenhet. 10/10 maten Åt starka wingar som jag verkligen rekommenderar till de som vågat. Sedan deras original burgare som huvudmål. Vi hoppade tyvärr över efterrätt då jag kunde verkligen inte få in mer mat. 10/10 plats Vi var på plats 2 och En halv timme tidigt, vi fick börja 2 timmar innan bokad tid men de resterande 30 minuter gick vi runt områden och det var verkligen mycket och se.

Paris: Köföreträde till Hard Rock Café Paris Omdöme från: Yones, 2019-10-08

Smidigt, hittade inte till mötesplatsen först men sen när jag såg numret på byggnaden så visste vi att vi var rätt. Guiden Aida var supertrevlig och rolig! Säkerhetskontrollen gick snabbt och smidigt, super skönt att vi hade kö företräde!! För de var lång kö. Vi kom in fort o vänta på hissen en stund men sen var allt underbart, rekommenderar alla att besöka Eiffeltornet

Paris: Eiffeltornets andra våning med direktinträde Omdöme från: Hannah, 2020-02-04

Mycket kunnig och underhållande sommelier, som såg till att alla trivdes. God och riklig förtäring. Lagom storlek på gruppen. Bekräftelse på bokningen kom omgående, men saknade att få ett namn på lokalen, inte bara en adress att gå till. Vi hittade ju å andra sidan dit utan problem :).

Paris: Ost och vin-lunch Omdöme från: Bitte, 2019-08-14

Trevlig och hjälpsam person som mötte upp med biljetter. Han gav mycket fin information och vägledning. Tummen upp för det. Eiffeltornet i sig självt är en fantastisk skapelse som bjuder på storslagna vyer över Paris.

Paris: Eiffeltornets andra våning med direktinträde Omdöme från: Robert, 2019-10-15

Gillade inte att dom hade hästar o ormar med i underhållningen, även om de va snyggt gjort o alla såg välmående ut. Cool show annars, rekommenderar starkt!