Paris
Mat och dryck

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Other Sightseeing Options in Paris

Want to discover all there is to do in Paris? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

5.0 / 5

baserat på 2 omdömen

Mycket rolig och spännande kväll! Moulin Rouge har funnits i över 100 år och bara varit där och föreställt sig folk som har suttit på dessa platser! Vilken historia! Showen är en blandning av Radio City Music Rockettes & Cirque du Solei - akrobater, bra dans och sång, fantastiska hisnande dräkter. Underhållningen pågick i 2 timmar. Naturligtvis, som tradition, har många av kvinnorna bröstexponerande kostymer - du blir något dom över det efter ett tag och är definitivt inte i fokus för underhållningen. Champagne verkar vara vad alla dricker där även om vi såg några koks på borden. Ingen mat. Rekommenderar starkt för en rolig utekväll.

Vlad var en fantastisk reseledare. Han var mycket entusiastisk och vargade tillsammans många delar av parisisk historia när han visade oss de gömda pärlorna i staden. Att cykla var superenkelt och superkul. Denna turné var en fantastisk resa för mig och mina två tonåringar. #GoBills!

En stor show värd att se. Du bör definitivt se dem när du är i Paris (som vuxen, inte lämplig för barn). Mycket bra och trevlig service. Showen var en fyrverkeri och gick tyvärr alldeles för snabbt. Det var höjdpunkten på min resa till Paris.

Kryssningen väldigt cool middagen mycket bra och servicen också ganska bra !!

Lite bullriga (turister) annars perfekt välkomst och måltid