Välj datum

Paris Mat och dryck

152 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 10

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Paris

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Paris?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Paris:

Vilka är de bästa dagsturerna från Paris?

De bästa dagsturerna från Paris:

Slottet i Versailles

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

5.0 / 5

baserat på 2 omdömen

Jättebra erfarenhet! Mycket trevlig personal som visade alla till sin plats (inget kaos eller krafsar om platser). Vi älskade säteslayouten, eftersom du verkligen hade en fantastisk utsikt från varje säte. Maten var god, huvudrätten kunde ha varit lite varmare men var ok. Du kunde välja mellan 2 huvudrätter (du bör ha angett vegetariskt i förväg) och 2 desserter. Visst var det lite stressigt för personalen att dela ut alla 3 rätterna och dryckerna på den relativt korta tiden. Men det gick väldigt bra för oss. Vi kan definitivt rekommendera!

Vi hade en underbar tid. Vi hade utmärkta platser, men jag tror att alla vyer från båten skulle vara utmärkta. Vi kunde lämna när solen gick ner och anlände när Eiffeltornet började blinka. Vår middag var utsökt och effektiv. Vi hade läst recensioner om att folk inte hade fått sin middag i tid, men det var inte fallet för oss. Vi hade gott om tid att äta och sedan gå upp på båten för att se Eiffeltornet innan vi lade till. Personalen var vänlig och professionell också. Skulle definitivt rekommendera.

Detta var höjdpunkten på vår Parisresa! Servitörerna var vänliga och underbara. Utsikten var underbar. Maten var underbar och vi delade en liten flaska champagne för vår 25:e bröllopsdag. Det var så kul att gå upp på toppen efter vår måltid och före efterrätten och ta bilder nära Eiffeltornet. Vi kände att servitörerna var extremt tillmötesgående.

Det var helt magiskt! Att få åka i en båt, igenom Paris o se alla häftiga byggnader, Eiffeltornet o mycket mer… Det behöver upplevas!! Det enda jag ska påpeka, det är att man spelade lägre musik o lugn sådan. Detta för att få en o koppla av ännu mer.

Amazing cruise. great food, the atmosphere was great and the staff was helpful and kind. Also Paris at night is beautiful. would for sure recommend.