Paris
Churches & Cathedrals

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Kyrkor och katedraler i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Kyrkor och katedraler som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 3 257 omdömen

Mycket intressant besök på gatorna i Montmartre. Massor av information om Montmartres historia samt om de viktigaste platserna och mycket intressanta anekdoter. Min 12-åriga son var nöjd med den här upplevelsen och detta besök, som leddes mycket väl av Ludivine, som kunde intressera honom och engagera honom. Vi älskade det !

Det är en upplevelse att göra. Jag saknade det faktiskt och därför återvände jag till Paris för att kunna göra det. Organisationen var utmärkt eftersom den var väl organiserad. Guiden verkligen mycket bra och hjälpsam. Det giltiga och bekväma transportmedlet

Lång bussresa, men väl värt besväret när man kom fram. Otroligt välbevarat, och fyllt av massor av historia. En mäktig plats att uppleva. Tyvärr så är det en massa turist krimskrams runt omkring ( souvenir butiker ).

Den guidade rundturen i Montmartre var verkligen utmärkt. Vår guide var mycket kunnig och vi beundrade några magnifika platser. 100% att rekommendera

Vi hade en underbar och mycket intressant guidad tur med Valerie. Stort tack till er för dessa fantastiska och oförglömliga intryck!