Paris
Klättring

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 5 160 omdömen

Denna upplevelse blev väldigt bra beroende på den fantastiska guiden som berättade bra, roligt och väldigt kunnigt om Eifelltornet. Dock var det ändå en stor besvikelse då vi inte alls kunde välja att åka upp till toppen som det står att man kunde!! Vi hade isåfall fått gå ut igen och lösa nya biljetter enligt guiden..! Väldigt besvikna blev vi på andra våningen när vi fick veta detta!! Och då kön var lång in så valde vi att avstå.. Väldigt dåligt då vi bokade detta pga att vi kunde välja att åka upp eller ej.. Fel info alltså!

Häftig utsikt - måste upplevas

Utsikten är fantastisk, det är absolut värt att besöka toppen. Vi gick upp för trappan till andra våningen, vilket inte var alltför jobbigt. Skulle antagligen stannat ännu längre om det varit lite varmare. Tyvärr var det strejk bland arbetarna vilket gjorde att även gå upp för trappan kön var en timme.

Underbart upplevelse!!!

Det bästa som jag gör hittills är att klättra upp till toppen av Eiffeltornet! Magiskt utsikt över Paris, guide vi hade(glömde hans namn nånting Fertik eller inte) var kunnig,roligt, svarade på alla frågor vi hade! Han görde verkligen hela besöket över alla förväntningar!

Guiden var super

Guiden vi fick var super och allt var bra förutom att vi inte fock gå upp till toppen men vi ska få återbetalning för det då det var stängt när vi skulle gå upp.

Var i god tid, det kan ta tid att komma igenom den första säkerhetskontrollen. Ha med vatten, det är jättedyrt på plats.