Lägg till datum

ParisEntrébiljetter

Våra mest rekommenderade Paris Entrébiljetter

Paris: Louvren med tidsbestämd entrébiljett

1. Paris: Louvren med tidsbestämd entrébiljett

Utforska Louvren i din egen takt med en biljett med tidsbestämd entré som garanterar att du kan gå in på museet inom 30 minuter. Se oöverträffade och ikoniska konstverk som Mona Lisa och Venus de Milo. Upptäck fantastiska renässansmästerverk och forntida egyptiska reliker, sida vid sida med målningar från 1200- till 1900-talen. Det numera världsberömda museet öppnade första gången den 10 augusti 1793 och visade då endast 537 målningar. Trots stängningen 1796 (på grund av byggnadens strukturella problem) återöppnades det igen 1801 som Musée Napoléon med en större samling.  Samlingen har sedan dess fått 20 000 ytterligare verk. Nu finns det åtta olika avdelningar: egyptiska antikviteter, fornlämningar från Främre Orienten, grekiska, etruskiska och romerska antikviteter, islamisk konst, skulptur, konstutsmyckning, måleri samt grafik och teckningar.

Paris: Endagsbiljett till Disneyland

2. Paris: Endagsbiljett till Disneyland

Disneyland® Park: Fram till den 30 september 2023 kan du njuta av den stora finalen av Disneyland Paris 30-årsjubileum. Dröm större, skratta högre och le bredare, med imponerande shower, nya attraktioner och upplevelser som kommer att göra slutet på detta en gång-i-livet-firande mer speciellt än någonsin. I en fantasivärld inte så långt borta lever Disneyhjältar och -hjältinnor i sagor som lyckligtvis aldrig tar slut. Njut av oändligt roligt i olika magiska länder. Upplev dina favoritsagor från Disney precis som du minns dem från klassiska Disneyfilmer. Det är här sagor blir till verklighet. Disneyland® Park erbjuder spänning i alla former och storlekar. Big Thunder Mountain och Star Wars® Hyperspace Mountain är ett nöje för vuxna, medan de små kan segla högt upp i månskenet med "Peter Pan's Flight". Självklart finns det familjeunderhållning i varje hörn av parken, från "Pirates of the Caribbean" till "Mad Hatters Tea Cups". Träffa Disney-karaktärer. Missa inte huvudattraktionen – att träffa och hälsa på älskade Disney-karaktärer. Ha pennan och kameran redo och träffa de karaktärer du älskar. Varje dag är en fest i Disneyland® Park. Förutom alla underbara attraktioner och karaktärer finns det massor av spektakulära familjeparader och uppvisningar att ha nöje av året runt. I år kan du njuta av 30-årsjubileets festliga atmosfär, inklusive musik och dekorationer, som förvandlar parken till ett pulserande underland. Musse, Mimmi, Kalle och Kajsa är glada över att få visa upp sina fantastiska nya kläder och dansa i en glad dagshow som skapats speciellt för 30-årsjubileet. Förbered dig på att förtrollas när mörkret faller, då ett helt nytt, magiskt ögonblick använder banbrytande teknik för att belysa Törnrosas slott, följt av den spektakulära "Disney Illuminations". Walt Disney Studios® Park: Upptäck filmen och televisionens magiska värld på Walt Disney Studios® Park. Utforska fyra magiska filmstudioplatser som erbjuder spännande attraktioner och spektakulära föreställningar. Dina drömmar står i centrum på Walt Disney Studios, bara några steg från Disneyland Park. Man vet aldrig vilken stjärna man kan träffa. Slå dig ihop med Avengers och ta dig an de mäktigaste MARVEL-uppdragen Avengers Campus land. Gå bakom kulisserna och prova Worlds of Pixar-området. Låt dig transporteras till magiska världar fulla av underhållning, mat, attraktioner och nöjen och träffa originalkaraktärer i miljöer hämtade direkt från Ratatouille, Hitta Nemo, Toy Story och andra.

Paris: Inträde till Eiffeltornet med valbart besök på toppen

3. Paris: Inträde till Eiffeltornet med valbart besök på toppen

Bege dig upp i Eiffeltornet med denna biljett och njut av de häpnadsväckande panoramautsikterna från toppen av denna legendariska byggnad. Tillbringa så mycket tid du vill i tornet och utforska de olika våningarna i din egen takt.  Se Paris från ovan och från ett helt nytt perspektiv. Beundra Louvrens anrika fasad och se ut över finansdistriktet La Defense. Beundra också det färgstarka museet Pompidou och se ut över Sacré-Coeurs imponerande basilika. Stanna till vid champagnebaren på översta våningen för ett glas bubbel. På vägen ner kan du sedan uppleva de spännande aktiviteterna som den första våningen har att erbjuda. Utmana dig själv och gå ut på glasgolvet.

Paris: Biljett till slottet Versailles och trädgårdarna

4. Paris: Biljett till slottet Versailles och trädgårdarna

Besök slottet och trädgårdarna i Versailles med ett förbokat 1-dagspass med full tillgång. Utforska de utsmyckade statsvåningarna och den hisnande spegelsalen i den franska monarkins officiella residens från 1682 till 1789. Lär dig mer om Ludvig XIV samt andra franska kungligheter. Få en känsla av livet vid det franska hovet på en promenad genom den glittrande spegelsalen. Promenera genom de legendariska trädgårdarna i din egen takt och beundra fontäner, skulpturer och vackert skötta gräsmattor. Du har tillgång till Grand och Petit Trianon på deras egen mark. Se var "solkungen" umgicks privat och var han tog vägen för att slippa hovlivet. Gå sedan till Marie Antoinettes gods och upptäck var hon skulle ha sökt sin tillflykt i avskildhet. Under våren samt sommaren kan du välja alternativet fontän och musikalisk trädgård för att njuta av en spektakulär fontänshow eller de ikoniska musikaliska trädgårdarna som avslutning på ditt besök.

Paris: Biljett till show på Moulin Rouge med champagne

5. Paris: Biljett till show på Moulin Rouge med champagne

Slå dig ner på en av världens mest berömda kabaréer för att se ett uppträdande av Moulin Rouge-föreställningen "Féerie", skapad av Doris Haug och Ruggero Angeletti och koreograferad av Bill Goodson. Se en trupp med 100 artister, däribland 60 Doris Girls, och en parad av 1 000 kostymer med fjädrar, strass och paljetter designade av Corrado Collabucci. Se Gaetano Castellis scenografi och lyssna till musik av Pierre Porte, producerad av 80 musiker och 60 körsångare. Under föreställningen kan du njuta av en halv flaska champagne medan du njuter av en extravagant oral och auditiv upplevelse. Vila ögonen på en påkostad samling färger och uppträdanden medan du tittar på denna legendariska kabaré.

Paris: Biljetter till takterrassen på Triumfbågen

6. Paris: Biljetter till takterrassen på Triumfbågen

Triumfbågen är en nyklassisk variant av den gamla klassiska romerska triumfbågen. Utsikten från plattformen ovanför bågen, som är 50 meter hög, är väl värd turen dit. Se det dussintal parisiska avenyer som strålar ut från bågen in i "Ljusets stad". Paris är en av världens mest fascinerande platser och du kommer befinna dig mitt i dess centrum. Napoleon inspirerades av de stora valven i det antika Rom samt beställde Triumfbågen strax efter sin seger vid Austerlitz. Tyvärr fick han aldrig uppleva att den blev färdig eftersom han dog innan den var färdigställd. Vid basen av bågen ligger den okända soldatens grav som hyllar de 1,3 miljoner franska soldater som dog under första världskriget. Se den eviga lågan som tänds på nytt varje kväll kl. 18.30. Dessutom finns det en utställning som borde ses som dessutom förklarar monumentets symboliska betydelse. Utsikten från toppen av bågen är värd de 284 trapporna. Från denna privilegierade position kan du se ut över hela Paris. Till skillnad från det obligatoriska besöket av Eiffeltornet är Triumfbågen en ansträngning som inte alla turister tar sig för.

Paris: Louvren: Hoppa över kön i Louvren Guidance till Mona Lisa

7. Paris: Louvren: Hoppa över kön i Louvren Guidance till Mona Lisa

Innan Louvren blev ett museum 1793 var det länge ett av de franska kungarnas främsta residens. Louvren ligger i hjärtat av Paris, har en yta på 73 000 kvadratmeter och rymmer världens största samling av konstverk, från civilisationer som är över 7 000 år gamla till 1800-talet. Museets samlingar är indelade i åtta avdelningar: De är indelade i åtta avdelningar: egyptiska antikviteter, grekiska, etruskiska och romerska antikviteter, orientaliska antikviteter, islamisk konst, målningar, skulpturer, konstverk och grafik. Vid ankomsten kan du beundra detta mästerverk som målades av Leonardo da Vinci 1506 och ett av de mest kända kvinnoporträtten i världen, värdskapet låter dig njuta av museet i din egen takt.

Paris: Entrébiljett till Sainte Chapelle

8. Paris: Entrébiljett till Sainte Chapelle

Upptäck den anmärkningsvärda gotiska stilen och fantastiska målade glasarbeten i Sainte Chapelle-katedralen i Paris med denna inträdesbiljett. Beundra denna pärla bland fransk gotisk estetik i din egen takt med hjälp av en självguidad rundtur. Tillbringa en timme med att beundra de spektakulära glasmålningarna som har bidragit till att göra Sainte Chapelle så berömd. De 15 meter höga fönstren är fördelade på 15 fönster och visar 1 113 scener från Gamla och Nya testamentet. Lär dig mer om dessa glasskildringar i ditt guidade häfte. Upptäck fakta om heliga reliker och föremål som till exempel törnekronan eller Edessa-bilden som en gång förvarades här. Titta upp på det stjärnmålade taket.

Musée d'Orsay: Endagsbiljett med reserverat inträde

9. Musée d'Orsay: Endagsbiljett med reserverat inträde

Utforska ett av världens bästa konstmuseer i din egen takt med en dagsbiljett med reserverat tillträde till Musée d'Orsay. Undvik långa köer och besvärliga biljettkassor. Du behöver bara visa din voucher i den dedikerade ingången för besökare med förköpta biljetter. Efter en säkerhetskontroll kan du gå rakt in. Musée d'Orsay ligger i den gamla tågstationen Gare d'Orsay och är hem till en av Frankrikes största nationella konstsamlingar. Den större delen av museet är tillägnat impressionistiska och postimpressionistiska målningar, men du hittar också några skulpturer, fotografier och möbler. Detta anses vara ett av de bästa gallerierna i Paris och innehåller mästerverk som Bal du moulin de la Galette av Renoir, Äpplen och Apelsiner av Cézanne, Van Goghs självporträtt och många andra unika konstverk som du har möjlighet att beundra. Denna biljett inkluderar även tillgång till pågående tillfälliga utställningar (utan en reserverad tidsbestämd entré). Tillfälliga utställningar är följande: Pastels du Musée d'Orsay14 mars - 2 juli 2023 Manet/Degas28 mars - 23 juli 2023 Louis Janmot Le Poème de l'âme12 september 2023 – 7 januari 2024 Van Gogh i Auvers-sur-Oise Les derniers mois3 oktober 2023 - 28 januari 2024 Claude Rutault. La porte de la peinture18 april - 16 juli 2023

Från Paris: Versailles slott och trädgårdar med transport

10. Från Paris: Versailles slott och trädgårdar med transport

Utforska de vidsträckta kungliga trädgårdarna, se dig själv i de 357 speglarna i den glittrande spegelsalen och lär dig mer om Frankrikes monarkiska historia under det här besöket på slottet i Versailles. Slipp besväret med att ta dig till slottet från Paris med förbokad transport och inträde.  Föreställ dig att du är en medlem av det franska hovet när du går igenom de utsmyckade statliga lägenheterna där den franska monarkin bodde från 1682 till 1789. Få detaljerna om palatsskvaller och Frankrikes revolutionära historia med en inkluderad audioguide. Tillbringa timmar med att utforska de legendariska trädgårdarna. Beundra de orörda fontänerna, skulpturerna och de vackert skötta gräsmattorna. Upptäck Marie Antoinettes privata egendom och kontroversiella bygd genom att välja heldagsalternativet.

114 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 8

Sevärdheter du inte bör missa

Vanliga frågor om Entrébiljetter i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Entrébiljetter som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Vilka Entrébiljetter i Paris vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 114 140 omdömen

Vi gick snabbt in på Louvren och blev av med de enorma köerna för de utan biljett. Angående båtresan, vi gjorde det inte samma dag som museet, eftersom du kan använda biljetten upp till 6 månader efter köpet. Vi gjorde det sista dagen av resan och det var ganska coolt. Men den här båten tillåter dig inte att gå av vid huvudpunkterna, det är en kontinuerlig 01-timmars tur.

Jag älskade det, det var en supersnabb kö vid ingången till pyramiden. Jag kom klockan 10:00 och klockan 10:15 var jag redan inne. Museet är otroligt. Jag kunde inte se allt på en dag eftersom det är gigantiskt, jag älskade det och jag vill redan åka tillbaka till Paris. Det var den vackraste staden jag någonsin har besökt i mitt liv

Vår guide Renata var helt enkelt fantastisk! Förklarade allt direkt för oss på vägen till tornet. Alla frågor vi ställde visste hon hur hon skulle svara och gav oss till och med många tips om staden och med rätt till fantastiska strategiska punkter för fantastiska bilder!!!

Det var jättebra. Еn underbar upplevelse för hela familjen.

Highly recommended! A really nice and unique experience.