Paris
Hop-on-hop-off-turer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 5 436 omdömen

Turnén var allt jag kunde önska mig.

Denna turné togs den sista natten av vår vistelse i Paris, jag var inte säker på vad jag skulle förvänta oss vi satte oss ner för trapporna på bussen eftersom översta däcket var fullt! Hörlurarna som levererades var ok när du hade hittat var du ska koppla in dem och vilken kanal du ska välja för engelska. Turen startade och de enda två klagomål som jag skulle göra var att bussens upphängning lämnade mycket att önska och när det blev mörkt och vi vill ta bilder föraren lämnade lamporna på nedervåningen så att de reflekterade i fönster (han stängde av dem efter ungefär en timme vilket var för sent) stoppet för ljusshowen var exceptionellt vid Eiffeltornet och vi kunde gå på översta däck för att ta några lysande bilder av ljusshowen. Allt som allt bra valuta för pengarna. Jag gick med min son och svärdotter men inga barn så kan inte kryssa heller för familjen längst ner i denna artikel.

Användningen vi hoppade på var full så vi hade de sista sätena på baksidan i övre däck; sätena var mycket obekväma. De gav ut hörlurar men det fanns ingen plats att ansluta dem så vi kunde inte höra kommentarerna. Trafiken var hemsk så resan var mycket lång och obekväm.

Trevligt och mycket fint att se

Bra med hop on hopp off då man kunde hoppa av vid de olika stoppen och kolla runt och sen ta bussen igen när man var redo. Bara live-guide på några av bussarna vilket var roligt.

Rekommenderas i princip för alla som är i Paris för första gången. Tyvärr är väntetiderna för bussarna att komma fram mycket långa och tyvärr är bussarna mycket överfulla.

Du ser mycket och tar dig snabbt till sevärdheterna