Paris
Hop-on Hop-off Tours

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Hop-on-hop-off-turer i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Hop-on-hop-off-turer som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Vilka Hop-on-hop-off-turer i Paris vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 5 436 omdömen

Att se Paris från toppen av en buss, med hörlurar av god kvalitet och engelsk dialog var exceptionellt. Vi älskar bussen, även i vårt eget land, eftersom den ger dig en rundtur som du aldrig skulle kunna göra till fots, om du inte hade en vecka eller två på dig. Vi kunde hoppa på och av som vi ville, såg byggnader från en högre utsiktspunkt och kunde ta några härliga bilder. Förarna var artiga, i tid och körde mycket bra.

Jag älskade hur bekvämt det var att ta sig från punkt A till punkt B medan jag njöt av floden och den vackra utsikten från båten. Den har stopp vid alla huvudattraktioner och de kommer runt mycket ofta så att du kan besöka flera platser på en dag. Jag älskade det!

Det var lite svårt att hitta guiden då han var på andra sidan mötesplatsen som stod i tidningarna – men som tur var ringde han och vi hittade varandra. Det var en underbar resa i Eifeltornet och guiden var helt okej.

Jätte bra buss, mycket information om varje ställe, trevligt sätt och enkelt att ta sig runt stan. Helt klart värt pengarna

Allt fungerade perfekt. Trevlig service av förarna