Heldagstur

Paris: Biljett till Disneyland Paris med transfer från Paris

Aktivitetsarrangör: ParisCityVision

Paris: Biljett till Disneyland Paris med transfer från Paris

Aktivitetsarrangör: ParisCityVision
Snart utsåld

Från 1 366 SEK per person

Snart utsåld

Upplev magin som bara Disneyland kan erbjuda och låt Musse, Mimmi, Askungen och flera andra karaktärer underhålla dig under ett dagsäventyr. Fly från vardagsstressen med en heldag på Walt Disney Studios eller Disneyland Park med inkluderad transfer.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Varaktighet: 12 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Få en entré-biljett som ger dig fullt tillträde till Disneyland® Park eller Walt Disney Studios Park för en hel dag
 • Ge ditt barn nöjet att bli en sagoprinsessa
 • Träffa Musse Pigg, Långben, Blixten McQueen och fler
 • Njut av en heldag för hela familjen
 • Ta fördel av enkel och inkluderad transport
Beskrivning
Denna dagsbiljett till Walt Disney Studios® Park och/eller Disneyland® Park låter dig tillbringa en dag med din familj eller vänner i sällskap av Musse, Mimmi, Askungen, Kalle, Baloo, Nalle Puh och resten av Disney-gänget! Denna heldagsbiljett inkluderar bekväma transporter från centrala Paris och en dag fylld av magiska stunder. Träffa Alice och Hattmakaren och njut av deras galenskap eller lek Följa John med Peter Pan, en upplevelse vilken liten pirat som helst hade älskat! Om magiska prinsessor är vad som fascinerar dina barn, förbered dig på de mest kungliga av mottaganden och se ditt barn transformeras till en sagoprinsessa. Du kan också få en adrenalinkick och låta din fantasi gå fri medan Blixten McQueen gör ett gästframträdande i den actionfyllda "Moteurs! Tagning! Stunt Show Spectacular!" Vid Musse Piggs magiska framträdande blir du förtrollad av stunden när Musse rör vid Alladins lampa och blir en mästerlig magiker som trollar fram Disneyälvor ur tom luft. Njut av alla dessa aktiviteter och mer med denna heldagsbiljett till en eller båda Disneyparkerna. Parkerna ligger i Marne-la-Vallée, nära Paris. Dessa fantastiska upplevelserna inkluderar en bekväm busstransport från stadskärnan i den franska huvudstaden.
Ingår
 • Transport i lyxig och luftkonditionerad buss
 • En dags inträdesbiljett till en eller två parker på Disneyland Paris (beroende på vilket alternativ som bokas)
 • Dricks
 • Boende
 • Måltider

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Vi träffas framför Accademia-galleriets huvudentré. Din värd kommer att hålla en Paris City Vision-skylt utanför hotellet. - Tunnelbanestation: Cour Saint Emilion – linje 14 (utgång nr 1 - 2). - Buss: nummer 24 + 111 + 109: hållplatsen är Terroirs de France.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att ta med

 • Bekväma skor

Inte tillåtet

 • Husdjur
 • Rökning
 • Bagage eller stora väskor

Bra att veta

 • Du har tio timmar på Disneyland Paris.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,2 /5

baserat på 214 omdömen

Översikt

 • Transport
  3,9/5
 • Valuta för pengarna
  3,9/5
 • Säkerhet
  4,3/5
 • Service
  4,3/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

I början kunde man ha organiserat sig bättre, de var väldigt överväldigade av anstormningen. Du borde bara ha sorterat de 4 grupperna i 4 vadd så att det inte tar så lång tid att köa. Och sedan igen för kortutdelningen. Efter att ha klättrat på bussen var allt bra. Vistelsen var från 9:45 till 18:45 inte som annonserat 10 timmar var returresan bra. Resan till Disneyland var fantastisk.

Läs mer

31 december 2022

Tjänsten tillhandahålls väl. Föraren gör meddelanden på franska, engelska och spanska. De var punktliga på hemresan. Det är synd att schemat är tillbaka klockan 19, vilket gör att du lämnar åkattraktionerna runt klockan 18, tills du kan gå tillbaka till bussen. Fyrverkeriet är klockan 22 och vi såg det inte. Priset är också rätt. Jag rekommenderar det till alla som inte ser fram emot att stanna i parken till 23:00.

Läs mer

31 december 2019

En minnesvärd resa!

Det var lätt att hitta ett kontor där jag var tvungen att träffas och hoppa på bussen. Resorna till och från Disneyland gick smidigt och Disneyland var minnesvärt! Enda nackdelen är att det är onödigt tidigt att återvända med buss, för vi hade såklart gärna sett en spektakulär avslutning på fyrverkeriet, som Disneyland alltid avslutar dagen till och att biljetten till detta kontor inte senare kunde uppdateras för att passa två parker. Så vi hade velat besöka Walt Disney Studio också, eftersom vi fick turnera Disneyland på 6 timmar.

Läs mer

18 september 2018

Produkt-ID: 10734