1. Frankrike
 2. Ile-de-France
 3. Paris
 4. Pont Alexandre III

Köföreträde: Gratis rundvandring i Paris

Produkt-ID: 5021
Visa galleri
På grund av Covid-19-utbrottet kan turer och attraktioner på stället vara temporärt stängda. Du hittar den senaste infon på vår reseuppdateringssida. Läs mer.
Upplev Paris på en gratis rundtur förbi stadens främsta attraktioner. Betala vad du kan till de passionerade guiderna som tycker att alla förtjänar en bra rundtur, oavsett vad din resebudget är. Se Louvren, Palais-Royal, Champs-Élysées och mycket mer.
Om denna aktivitet
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Längd: 3 timmar
Starttid 11:00
Biljett med köföreträde
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska, Spanska, Franska
Tillgängligt med rullstol

Välj deltagare, datum och språk:

Hämtar...

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Gå förbi kön till denna populära rundvandring genom att boka online
 • Njut av Tuilerieträdgårdens ljuvliga dofter
 • Hedra den franska republiken vid Triumfbågen och Napoleons grav
 • Vandra genom de bohemiska latinska kvarteren
 • Strosa längs med floden Seine och passera utsmyckade Pont Alexandre III och den historiska Pont Neuf, Paris äldsta bro
Beskrivning
Njut av en 3-timmars rundvandring i Paris, med passionerade guider som verkligen arbetar för sin dricks. Dessa expertguider älskar Paris och tycker att du förtjänar bästa möjliga rundvandring, oavsett vad din resebudget är.

Under vandringen kommer du att lära dig om stadens otroliga historia, från dess början som en medeltida by till huvudstad under Napoleons styre. Från den franska revolutionens halshuggningar till spänningen under La Belle Epoque - och icke att förglömma den nazistiska ockupationens tid - till hemligheterna i dagens Paname.

Den kostnadsfria rundvandringen inkluderar de viktigaste sevärdheterna, så som Louvren med dess vackra omgivning. Du kommer att promenera längs med floden Seine och genom de bohemiska latinska kvarteren med sina livliga bistron och kaféer. Gå till platsen där det medeltida Paris startade, ön Ile-de-la-Cité. Passera Louvren, ett av de mest berömda museerna i världen. Blicka upp på Eiffeltornet som byggdes för världsutställningen 1889 - nuförtiden den ultimata symbolen för Paris.

Vandra genom den vackra Tuilerieträdgården och förbi stadens historiska broar, bland annat den utsmyckade Pont Alexandre III som ansluter gatorna Champs-Élysées och Les Invalides. Utforska revolutionär historia vid Napoleons grav och Triumfbågen, som restes för att hedra de som kämpade i Napoleonkrigen. Beundra Grand Palais och Petit Palais, byggda i Beaux-Arts-stil, som är hyllningar till den nya franska republiken.
Inkluderar
 • Guide
 • Underhållande rundvandring i Paris
Exklusive
 • Upphämtning och avlämning vid boende
 • Dricks

Förberedelse

Mötesplats

Framför fontänen på Place Saint-Michel i Latinkvarteret. Ta tunnelbanelinje 4 till Saint-Michel och gå ut mot Fontaine Saint-Michel, eller ta RER B eller RER C till Saint-Michel Notre-Dame och utgång Quai St. Michel. Gå ett kvarter söderut (bort från floden) till Place St. Michel. Håll utkik efter guiderna som har på sig röda t-shirts och bär röda paraplyn!

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information
Bra att veta

Rundturen går i alla väder•
Priser för att förboka denna tur online täcker de administrativa kostnaderna• Det ingår inga faktiska besök på museum eller andra specifika platser eftersom detta skulle förlänga turen och störa flödet av information. Entréavgift till dessa platser ingår ej i den kostnadsfria rundvandringen
• Denna rundtur är rullstolsanpassad.
• Beroende på vad din guide anser vara bäst för gruppen kan din rundtur ändras något

Från 0 per person

Kundomdömen
Samlat omdöme
4,7 / 5
baserat på 804 omdömen
Översikt
Service
4,7/5
Organisering
4,6/5
Valuta för pengarna
4,8/5
Säkerhet
4,7/5

Arrangeras av