Inträdesbiljett

Disneyland Paris: Inträdesbiljett för flera dagar

Disneyland Paris: Inträdesbiljett för flera dagar

Från 1 548 SEK per person

Njut av spänningen på Disneyland Paris med en 2-, 3- eller 4-dagarsbiljett till båda nöjesparkerna. Möt alla dina favoritfigurer från Disney och se hur sagor blir verklighet.

Om denna biljett

Avbeställningsregler
Denna aktivitet återbetalas inte vid avbeställning
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Giltig 2 - 4 dagar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Njut av alla åkattraktioner och upplevelser i de två Disney-parkerna nära Paris
 • Träffa alla dina favoriter bland Disney-figurer
 • Kliv in i en drömvärld där sagor verkligen blir sanna
 • Förtrollas av den spektakulära kvällsshowen "Illuminations"
 • Upptäck ditt livs firande med Disneyland Paris 30-årsjubileum
Beskrivning

Föreställ dig en förtrollande plats med oförglömliga upplevelser för hela familjen, där drömmar blir till verklighet. Njut av alla Disney® Parks åkattraktioner och rutschbanor på Disneyland® Paris. Disneyland Paris erbjuder en helt sagolik verklighet, från underhållning och attraktioner i världsklass till möten med Disneyfigurer, en kort resa från Paris.

I år kan du njuta av 30-årsjubileets festliga atmosfär, inklusive musik och dekorationer, som förvandlar parken till ett pulserande underland. Musse, Mimmi, Kalle och Kajsa är glada över att få visa upp sina fantastiska nya kläder och dansa i en glad dagshow som skapats speciellt för 30-årsjubileet.

Förbered dig på att förtrollas när mörkret faller, då ett helt nytt, magiskt ögonblick använder banbrytande teknik för att belysa Törnrosas slott, följt av den spektakulära "Disney Illuminations".

Disneyland® Park:

Lev ut dina drömmar på Disneyland® Park, där sagor och fantasi blir levande i fem temaområden fyllda av spänning för hela familjen. Njut av magiska möten och parader och se världsberömda sevärdheter som blir minnen för livet. Barnen älskar "Dumbo the Flying Elephant" och "Peter Pan Flight". Känn spänningen på "Star Wars Hyperspace Mountain" och mycket mer. Alla kan njuta av äventyren på "Buzz Lightyear Laser Blast" och "Pirates of the Caribbean".

Walt Disney Studios® Park:

Stjäl showen i fem stjärnspäckade filmstudior, alla fyllda med filmskapande magi som bjuder in dig att kliva in bakom kulisserna och uppleva en rad unika attraktioner. Det är garanterat populärt för alla åldrar. Barnen blir helt till sig av Lightning McQueen i "Cars Quatre Roues Rallye". Spänningssökare sveps med i spänningen av "Crush's Coaster" och "The Twilight Zone Tower of Terror". Alla krymper för att ha jättekul på "Toy Story Playland" och nya "Ratatouille: The Adventure". På det nya "Avengers Campus" samlas du i ett episkt nytt land där du kan slå dig ihop med Avengers och ta dig an de mäktigaste MARVEL-uppdragen.

Ingår
 • Inträde till Disneyland Park®
 • Inträde till Walt Disney Studios® Park
 • Mat och drycker
 • Boende
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Gå direkt till vändkorsen vid parkens ingång och visa upp din e-biljett på din mobil eller utskriven på vitt A4-papper i vertikalt format. Försäkra dig om att utskriftskvaliteten är korrekt.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Namnen på biljetter kan inte ändras efter att biljetten har bokats.
 • Endast namnet på personen som bokade aktiviteten visas på alla biljetter.
 • Flerdagsbiljetter är giltiga endast för dagar i följd från den första användningsdagen.
 • Disney Studios stänger 1-2 timmar före Disneyland Park. Kontrollera Disneyland Paris hemsida för att försäkra dig om bästa upplevelsen.
 • Den 31 december stänger Disney Studios klockan 12.30 och parken stänger klockan 18.30.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,6 /5

baserat på 1737 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  3,9/5
 • Service
  4,4/5
 • Organisering
  4,4/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Vi har varit i Disneyland 3 gånger nu tar jag mina 3 barnbarn och vi har alla en underbar tid, i år var vi mycket besvikna över att vi var tvungna att se Micky Mouse och Buzz, som ni kan föreställa oss att vi kommer hela vägen från Australien och tillbringar tid med familjen i England först och åka till Disneyland på väg hem till Australien, det är svårt för flickorna att inte kunna få sina kramar och autografer

Läs mer

26 januari 2020

Lätt att ta sig till och från parkerna med hotell shuttle. Lågsäsong men trots det köer på kring 60-120 min till åkattraktioner, flera åkattraktioner var tyvärr under renovering eller hade tekniska problem. DYRT! Hade tack och lov med oss egen matsäck annars hade det svidit i plånboken. Dyrt att köpa souvenirer och annat i nån av de många butikerna.

Läs mer

1 november 2019

Enkelt & smidigt!

Enkelt & smidigt! Tänk på att det kan ta upp till 48 h innan du får biljetterna, det stod det inget om när jag bokade, mobilvoucher accepteras stod det, men man är tvungen att gå till en voucherchange automat för att få ut biljetter, men personalen vägledde oss & var hjälpsamma!

18 april 2019

Produkt-ID: 395319