Inträdesbiljett

Paris: Disneyland Multi-Day Entry Ticket

Paris: Disneyland Multi-Day Entry Ticket

Från 1 602 SEK per person

Njut av alla äventyr som Disneyland Paris har att erbjuda med en 2-, 3- eller 4-dagarsbiljett till både Disneyland Park och Walt Disney Studios. Förundras när dina favoritsagor vaknar till liv framför dina ögon.

Om denna biljett

Avbokningsregler
Denna aktivitet återbetalas inte vid avbokning
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Giltig 2 - 4 dagar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Njut av alla åkattraktioner, spänning och minnen från två Disneyparker nära Paris.
 • Träffa dina favorit-Disneyfigurer, från Musse Pigg till Peter Pan och Dumbo.
 • Se stjärnorna i Disney on parade och upplev deras värld av äventyr.
 • NY! Det första MARVEL-drönarspektaklet någonsin!
 • Delta i ett unikt firande av Disneyland Paris 30-årsjubileum
Beskrivning

Utforska Disneyland Paris med en inträdesbiljett till Disneyland Park och Walt Disney Studios magi. Njut av barndomens glädjeämnen som väcks till liv när du ser Törnrosas slott och flyger med Peter Pan till Neverland. Välj ditt eget äventyr med 2, 3 eller 4-dagarsbiljetter.

Fram till den 30 september 2023 kan du njuta av den stora finalen av vårt 30-årsjubileum. Dröm större, skratta högre och le bredare, med häpnadsväckande shower, nya attraktioner och upplevelser som kommer att göra slutet på detta firande som bara sker en gång i livet mer speciellt än någonsin!

Börja din upplevelse i den park du väljer. I Disneyland Park möter du sagor som väcks till liv. Träffa dina favorit-Disneyfigurer och utforska attraktioner i de fem landskapen. Upptäck Pirates of the Caribbean-världen och se Buzz Lightyear's Laser Blast.

Fortsätt dina äventyr på Walt Disney Studios, där du kan se de stjärnspäckade filmlotterna och filmmagin bakom kulisserna med egna ögon. Följ med Avengers på uppdrag, eller kliv in i Ratatouille och Toy Story Playland, som är större än livet.

Under dagen kan du se en härlig föreställning av Musse Pigg, Minnie, Kalle och Daisy för att fira parkens 30-årsjubileum. Senare, när mörkret faller, kan du se hur parkerna i Disneyland Paris skapar en fantastisk ljusshow för att belysa Törnrosas slott och minnas klassiska Disney-sagor.

Ingår
 • Inträde till Disneyland Park®
 • Ingång till Walt Disney Studios® Park
 • Mat och dryck
 • Boende

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Gå direkt till vändkorsen vid anläggningens ingång och visa upp din e-biljett i din mobil eller utskriven på vitt A4-papper i vertikalt format. Se till att utskriftskvaliteten är korrekt.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Namnen på biljetterna kan inte ändras efter att biljetten har bokats.
 • Endast namnet på den person som bokat aktiviteten kommer att visas på alla biljetter.
 • Flerdagarsbiljetter är giltiga endast för på varandra följande dagar från och med den första användningsdagen.
 • Walt Disney Studios stänger 1-2 timmar före Disneyland Park. Öppettiderna kan ändras.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,6 /5

baserat på 1897 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4/5
 • Service
  4,4/5
 • Organisering
  4,4/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

En mycket trevlig nöjespark med stor uppmärksamhet på detaljer. Showerna och attraktionerna är hisnande vackra. Något för alla åldrar. Nackdelen är de långa väntetiderna (minst 30-45 minuter under veckan) för en mycket kort restid (t.ex. Pinnochio tåg 1-2 minuters restid) mat och dryck är tyvärr väldigt dyrt, men alltid gott.

17 september 2022

Excellent. Köpte en extra dag så gjorde 3 dagar att ta sig igenom båda parkerna med vår 6-åring. Vi lyckades fortfarande inte göra alla åk. Hjälpsamt att ha massor av toaletter och fontäner. Bra åk förutom Snövit och kunde inte komma in på träningspassen då de virtuella köerna var omöjliga att gå med. Bästa åk: Ratatouille, iron man, Spider-Man. Sammantaget har vi verkligen haft oss.

Läs mer

2 september 2022

Disneyland och parkerna erbjuder mycket visuellt. Det finns några attraktioner men tyvärr måste du vänta upp till 2 timmar. Vi rekommenderar att ta med dig snacks och drycker, eftersom dessa montrar också är fulla. (Det finns vattenstationer där du kan fylla på dina flaskor gratis.) Det är väldigt trångt! Se till att skriva telefonnummer till barnen, till exempel på t-shirts/armband. Tyvärr är 1,02m ingen standard för att en åktur ska vara ofarlig. Var uppmärksam på varningstriangeln på planen. Twilight Tower, till exempel, är definitivt inte för små barn. Här faller du med hiss. Tips: var uppmärksam på fönstren framför byggnaden, för du får ett intryck. Du tar med dig dina saker överallt. Vi såg inga skåp. Missa inte kvällsshowen. Framför oss ropade fransmännen "sätt dig ner". Detta är en bra idé eftersom det låter alla se showen tydligt. Vi kommer definitivt tillbaka. 2Days-2Parks var ok tidsmässigt.

Läs mer

11 augusti 2022

Produkt-ID: 395319