Inträdesbiljett

Paris: Disneyland® -biljett för flera dagar

Inträdesbiljett

Paris: Disneyland® -biljett för flera dagar

Från 1 600 SEK per person

Certifierad

Njut av alla äventyr som Disneyland Paris har att erbjuda med en 2-, 3- eller 4-dagarsbiljett till både Disneyland Park och Walt Disney Studios. Förundras när dina favoritsagor vaknar till liv framför dina ögon.

Om biljetten

Gratis avbokning
Avboka upp till 3 dagar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Giltig 2 - 4 dagar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Njut av alla åkattraktioner, spänning och minnen från två Disneyparker nära Paris.
 • Träffa dina favorit-Disneyfigurer, från Musse Pigg till Peter Pan och Dumbo.
 • Se stjärnorna i Disney on parade och upplev deras värld av äventyr.
 • NY! Det första MARVEL-drönarspektaklet någonsin!
 • Delta i ett unikt firande av Disneyland Paris 30-årsjubileum
Beskrivning

Utforska Disneyland Paris med en inträdesbiljett till Disneyland Park och Walt Disney Studios magi. Njut av barndomens glädjeämnen som väcks till liv när du ser Törnrosas slott och flyger med Peter Pan till Neverland. Välj ditt eget äventyr med 2, 3 eller 4-dagarsbiljetter.

Fram till den 30 september 2023 kan du njuta av den stora finalen av vårt 30-årsjubileum. Dröm större, skratta högre och le bredare, med häpnadsväckande shower, nya attraktioner och upplevelser som kommer att göra slutet på detta firande som bara sker en gång i livet mer speciellt än någonsin!

Börja din upplevelse i den park du väljer. I Disneyland Park möter du sagor som väcks till liv. Träffa dina favorit-Disneyfigurer och utforska attraktioner i de fem landskapen. Upptäck Pirates of the Caribbean-världen och se Buzz Lightyear's Laser Blast.

Fortsätt dina äventyr på Walt Disney Studios, där du kan se de stjärnspäckade filmlotterna och filmmagin bakom kulisserna med egna ögon. Följ med Avengers på uppdrag, eller kliv in i Ratatouille och Toy Story Playland, som är större än livet.

Under dagen kan du se en härlig föreställning av Musse Pigg, Minnie, Kalle och Daisy för att fira parkens 30-årsjubileum. Senare, när mörkret faller, kan du se hur parkerna i Disneyland Paris skapar en fantastisk ljusshow för att belysa Törnrosas slott och minnas klassiska Disney-sagor.

Ingår
 • Inträde till Disneyland Park®
 • Ingång till Walt Disney Studios® Park
 • Mat och dryck
 • Boende

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Gå direkt till vändkorsen vid ingången till anläggningen och visa upp din e-biljett på din mobil eller utskriven på vitt A4-papper i vertikalt format. Se till att utskriftskvaliteten är korrekt.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Namnen på biljetterna kan inte ändras efter att biljetten har bokats.
 • Endast namnet på den person som bokat aktiviteten kommer att visas på alla biljetter.
 • Flerdagarsbiljetter är giltiga endast för på varandra följande dagar från och med den första användningsdagen.
 • Walt Disney Studios stänger 1-2 timmar före Disneyland Park. Öppettiderna kan ändras.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,6 /5

baserat på 1937 omdömen

Omdömesöversikt

 • Valuta för pengarna
  4/5
 • Service
  4,4/5
 • Organisering
  4,4/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Lätt att ta sig till och från parkerna med hotell shuttle. Lågsäsong men trots det köer på kring 60-120 min till åkattraktioner, flera åkattraktioner var tyvärr under renovering eller hade tekniska problem. DYRT! Hade tack och lov med oss egen matsäck annars hade det svidit i plånboken. Dyrt att köpa souvenirer och annat i nån av de många butikerna.

Läs mer

1 november 2019

Enkelt & smidigt!

Enkelt & smidigt! Tänk på att det kan ta upp till 48 h innan du får biljetterna, det stod det inget om när jag bokade, mobilvoucher accepteras stod det, men man är tvungen att gå till en voucherchange automat för att få ut biljetter, men personalen vägledde oss & var hjälpsamma!

18 april 2019

Dina drömmar går i uppfyllelse ;)

Härlig upplevelse i stora drag. Mycket att gå, smart att äta lunch innan äventyret då det är mycket dyrt på restaurangen som man kan äta på kvällen. Därför även viktigt att ha med sig snacks. För att underlätta vistelsen, planera på ett ungefär vilka åkattraktioner ni ska åka någon dag innan. Behövs två dagar för de båda parkerna.

21 juni 2015

Produkt-ID: 395319