Paris
Familjevänliga aktiviteter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Paris : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Paris a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Vad besökare tycker om Paris

Mycket nöjda Vi var 2 vuxna med 3 barn, du kan njuta av tiden där, det finns parkeringsplatser, akvariet ligger nära många affärer, du kan njuta av tiden där hela dagen, jag ska ge ett exempel som Loop 5 i weiterstadt var vi också PRIMARK, viktiga !! Mittemot det är Primark ett säkert verktyg med en låda för att ladda din mobiltelefon, mitt batteri varade inte hela dagen, foton var inte det, men jag rekommenderar ett batteri så ta med en påse med batteri för att ladda din hendy. Ha så kul. Många hälsningar.

Vi har varit i Disneyland 3 gånger nu tar jag mina 3 barnbarn och vi har alla en underbar tid, i år var vi mycket besvikna över att vi var tvungna att se Micky Mouse och Buzz, som ni kan föreställa oss att vi kommer hela vägen från Australien och tillbringar tid med familjen i England först och åka till Disneyland på väg hem till Australien, det är svårt för flickorna att inte kunna få sina kramar och autografer

Väldigt lätt att åka kommunalt från centrala Paris. Så länge man åkte innan 09:30 då dom har en tågstrejk i Paris just nu.

Det var korta köer, otroligt mycket att se på, billigt med inträde och att alla åkattraktioner ingick i priset

Jätte roligt och gick bra med sidan, dock dyrt där inne men det är ju Disneyland så