Välj datum

Paris Entrébiljetter

115 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 8

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Paris

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Paris?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Paris:

Vilka är de bästa dagsturerna från Paris?

De bästa dagsturerna från Paris:

Slottet i Versailles

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 114 140 omdömen

Bra vardag under februarilovet, väldigt lite väntan på attraktionerna, speciellt på morgonen. På 1 dag hann vi njuta av en enda park. Att besöka de 2 parkerna och ha tid att göra attraktionerna medan du promenerar ... det är bättre att planera 2 dagar Enda problemet: ingen karta .. du måste ladda ner appen för att hitta runt i parken men den dagen finns det ingen nätverk.

Vi hade en fantastisk tid i Versailles! Det är lite långt från staden men det lönar sig. Du bör definitivt boka i förväg eftersom köerna för att få biljetter är enorma. Bär bekväma skor eftersom slottet är ENORMT och du kommer att gå mycket. Det finns ett café (som inte är särskilt bra, men ok) och en restaurang (som är väldigt dyrt).

Det var bara vackert. Mycket ansträngande, men 2 parker på en dag, men det var värt det, särskilt för barnen. Men jag skulle reservera allt i förväg, inklusive Marvel-bilderna, annars är allt tyvärr fullbokat. Även restaurangerna. Jag ska vara smartare nästa gång

Super vacker o fin skulle absolut rekommendera det till alla... bra information bra konst bara vacker dock skulle rekommendera att boka två dagar så att man kan riktigt se allt. Dryck vatten o villa för att det är så himla stor.

Älskade att besöka Disneyland Paris. vi var tvungna att besöka gästtjänsten för att byta biljetten som var upptagen så det tog lite tid, men när vi väl bytte ut gick vi in i parken direkt och kunde flytta runt som vi ville.