Välj datum

Paris Gömda pärlor

68 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 5

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Paris

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Paris?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Paris:

Vilka är de bästa dagsturerna från Paris?

De bästa dagsturerna från Paris:

Slottet i Versailles

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 5 755 omdömen

En av de bästa aktiviteterna under 30 års besök i Paris. Ett annat sätt att se staden, att få berättad historien i full säkerhet på våra cyklar. Guiden Fabien är en vetenskapsbrunn, trevlig, uppmärksam. Han gjorde vår eftermiddag till ett ögonblick av stort nöje och ger oss bara en önskan: att komma tillbaka under en nästa vistelse för att njuta av en utekväll. Ett stort tack

Vi såg saker som vi inte skulle ha hittat på egen hand. Vägledningen gick genom hjärtat av Monmarre. Engelskan var lätt att förstå. Man behövde inte titta på mobilen heller, allt var meddelat. Bra alternativ till guidade stadsturer i din egen takt.

mycket trevligt besök, lärorikt och trevligt. Vissa problem på 2 eller 3 punkter för att trigga ljudet. Men vi lyckades. Jag rekommenderar: en fantastisk upptäckt som vi inte kunde ha gjort genom att bara gå runt!

Intresting facts and good food. Little lång talk from the chef were we had wine and cheese. We would have like to know about what we ate and he didnt tankes about that at all.

Vacker tur genom Montmatre, vackra berättelser och mycket lätt att följa. Högt rekommenderad.