Inträdesbiljett

Disneyland Paris: 1-dagsbiljetter

Disneyland Paris: 1-dagsbiljetter

Snart utsåld
Snart utsåld

Från 588 SEK per person

Ha nöje av en magisk tid på Disneyland® Paris. Välj att få tillgång till Walt Disney Studios Park eller Disneyland Park – eller båda om alternativet har valts.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 3 dagar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Upplev oändligt roligt i Disneyland® Park och/eller Walt Disney Studios® Park
 • Möt dina favoritfigurer från Disney och samla deras autografer som souvenirer
 • Njut av kul för hela familjen med åkattraktioner, shower och parader i överflöd
 • Fira en gång i livet Disneyland Paris 30-årsjubileum i år
 • Upptäck den magiska världen av film och tv på Walt Disney Studios® Park
Beskrivning

Disneyland® Park: I en fantasivärld inte så långt borta lever Disneys hjältar och hjältinnor i sagor som lyckligtvis aldrig tar slut. Njut av oändligt roligt i olika magiska länder. Upplev dina favorithistorier från Disney precis som du minns dem från de klassiska Disney-filmerna. Det är här sagor verkligen blir sanna. Spänningen i Disneyland® Park finns i alla former och storlekar. Big Thunder Mountain och Star Wars® Hyperspace Mountain erbjuder en rusning för de vuxna, medan små kan segla jorden runt på "It's a Small World".

Naturligtvis finns det roliga familjer i varje hörn av parken, från "Pirates of the Caribbean" till "Mad Hatter's Tea Cups". Möt Disney-karaktärer. Missa inte huvudattraktionen: ett möte och hälsa med älskade Disney-karaktärer. Ha din penna och kamera redo och träffa karaktärerna du älskar.

Varje dag är det fest på Disneyland® Park. Utöver alla underbara attraktioner och karaktärer finns det massor av spektakulära familjeparader och shower att njuta av året runt.

I år kan du njuta av 30-årsjubileumsfestligheten, inklusive musik och dekoration, eftersom den förvandlar parken till ett pulserande underland. Musse, Minnie, Donald och Daisy är glada över att visa sina bländande nya outfits och dansa på en glad dagshow speciellt skapad för 30-årsdagen.

När natten faller, förbered dig på att bli förvånad när ett helt nytt, magiskt ögonblick använder banbrytande teknik för att lysa upp Sleeping Beauty Castle, följt av de spektakulära Disney Illuminations.

Walt Disney Studios® Park: Upptäck den magiska världen av film och tv på Walt Disney Studios® Park. Utforska 4 filmiska studiopartier med spännande attraktioner och spektakulära shower. Stå i centrum i Studios, bara några steg från Disneyland® Park. Du vet aldrig vilken stjärna du kan träffa. Gå bakom kulisserna och prova Worlds of Pixar-området. Ta dig iväg till färgglada världar fulla av attraktioner, underhållning, mat och kul med karaktärer i miljöer direkt från Ratatouille, Finding Nemo, Toy Story och mer. Sist men inte minst, Gör dig redo för ett episkt nytt land som öppnar i Disneyland Paris. Och som nyrekryterad kommer du att slå dig ihop med Avengers och ta dig an de mäktigaste MARVEL-uppdragen.

Ingår
 • Inträde till Disneyland® Park och/eller inträde till Walt Disney Studios® Park (beroende på bokat alternativ)
 • Mat och drycker
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Gå direkt till vändkorsen vid parkens ingång och visa upp din e-biljett på din mobil eller printad på vitt A4-papper i vertikalt format. Försäkra dig om att utskriftskvaliteten är korrekt.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Endast huvudresenärens namn visas på dina biljetter.
 • Om du vill boka en biljett samma dag som ditt besök, välj alternativet "samma dag".
 • Om du bokar samma dag, observera att det krävs en timme innan biljetten kan scannas vid entrén.
 • Disney Studios stänger 1-2 timmar före Disneyland Park. Kontrollera öppettiderna på Disneyland Paris hemsida.
 • Namnen på biljetter kan inte ändras efter att biljetten har bokats.
 • Den 31 december stänger Disney Studios klockan 12.30 och parken stänger klockan 18.30.
 • Det är bäst att läsa parkens COVID-säkerhetsåtgärder innan du bokar den här aktiviteten: https://www.disneylandparis.com/en-us/health-safety-measures/#:~:text=Varning%20av%20en%20mask%20recommended,for%20Guests%20and%20Cast%20Members.
 • Disneys säsongspriser tillämpas.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,5 /5

baserat på 11863 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4,1/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Maaaaaagiskt! Min 3 åring var helt överlycklig över att träffa sina favorit Disney figurer. Showerna, selfie spots och bara atmosfären var helt otrolig. Väldigt rolig. En dröm. Köp biljett innan! De dyrt på plats. Köpte våra biljetter på Get your guide och det var så smidigt, bara scanna QR-koden och gå in. Det finns även där man kan lämna bagaget mot avgift.

Läs mer

6 april 2022

Mycket trevligt, en absolut sevärd upplevelse. Kändes som om man befann sig i reklamen :-) Lite svårt att förstå hur allt fungerar och det lönar sig att läsa på innan så slipper man yra runt som en blind höna på plats. Oskäligt dyr mat på plats men i övrigt en toppenupplevelse!

21 augusti 2019

Smidig App!

Åkte till DisneyLand i slutet på mars, två barnfamiljer. Smidig app! Vi skrev ut biljetterna men glömde på hotellet :) så ladda ner appen innan. DisneyLand va jättekul! Spc för vuxna. Minus för att mycket var stängt pga lågsäsong/renovering. Så killarna fick inte se bilar. Den allra minsta (3 år) blev trött efter ett tag då det var långa köer till allt och sov halva vistelsen :) Rek att barnen är minst 5-6 år gamla

Läs mer

8 april 2019

Produkt-ID: 395320