Inträdesbiljett

Disneyland Paris: 1-dagsbiljett

Disneyland Paris: 1-dagsbiljett

Snart utsåld Bokat 227 gånger i går

Från 612 SEK per person

Snart utsåld Bokat 227 gånger i går

Ha nöje av en magisk tid på Disneyland® Paris. Välj att få tillgång till Walt Disney Studios Park eller Disneyland Park – eller båda om alternativet har valts.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 3 dagar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Upplev oändligt roligt i Disneyland® Park och/eller Walt Disney Studios® Park
 • Träffa dina favoritkaraktärer från Disneys filmer och få deras autografer som souvenirer
 • Njut av kul familjeunderhållning med åkattraktioner, föreställningar och parader
 • Fira Disneyland Paris 30-årsjubileum i år
 • Upptäck filmen och televisionens magiska värld på Walt Disney Studios® Park.
Beskrivning

Disneyland® Park: I en fantasivärld inte så långt borta lever Disneyhjältar och -hjältinnor i sagor som lyckligtvis aldrig tar slut. Njut av oändligt roligt i olika magiska länder. Upplev dina favoritsagor från Disney precis som du minns dem från klassiska Disneyfilmer. Det är här sagor blir till verklighet. Disneyland® Park erbjuder spänning i alla former och storlekar. Big Thunder Mountain och Star Wars Hyperspace Mountain är ett nöje för de vuxna, medan de små kan åka i "It's a Small World".

Självklart finns det familjeunderhållning i varje hörn av parken, från "Pirates of the Caribbean" till "Mad Hatters Tea Cups". Träffa Disney-karaktärer. Missa inte huvudattraktionen – att träffa och hälsa på älskade Disney-karaktärer. Ha pennan och kameran redo och träffa de karaktärer du älskar.

Varje dag är en fest i Disneyland® Park. Förutom alla underbara attraktioner och karaktärer finns det massor av spektakulära familjeparader och uppvisningar att ha nöje av året runt.

I år kan du njuta av 30-årsjubileets festliga atmosfär, inklusive musik och dekorationer, som förvandlar parken till ett pulserande underland. Musse, Mimmi, Kalle och Kajsa är glada över att få visa upp sina fantastiska nya kläder och dansa i en glad dagshow som skapats speciellt för 30-årsjubileet.

Förbered dig på att förtrollas när mörkret faller, då ett helt nytt, magiskt ögonblick använder banbrytande teknik för att belysa Törnrosas slott, följt av den spektakulära "Disney Illuminations".

Walt Disney Studios® Park: Upptäck filmen och televisionens magiska värld på Walt Disney Studios® Park. Utforska fyra magiska filmstudioplatser som erbjuder spännande attraktioner och spektakulära föreställningar. Dina drömmar står i centrum på Walt Disney Studios, bara några steg från Disneyland Park. Man vet aldrig vilken stjärna man kan träffa. Slå dig ihop med Avengers och ta dig an de mäktigaste MARVEL-uppdragen Avengers Campus land. Gå bakom kulisserna och prova Worlds of Pixar-området. Låt dig föras till färgstarka världar fulla av attraktioner, underhållning, mat och nöjen med karaktärer i miljöer direkt från Ratatouille, Finding Nemo, Toy Story och andra.

Ingår
 • Inträde till Disneyland® Park och/eller inträde till Walt Disney Studios® Park (beroende på bokat alternativ)
 • Mat och drycker
Covid-19-åtgärder
Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Gå direkt till vändkorsen vid parkens ingång och visa upp din e-biljett på din mobil eller printad på vitt A4-papper i vertikalt format. Försäkra dig om att utskriftskvaliteten är korrekt.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Biljetten kan användas i den valda parken den bokade dagen
 • Endast namnet på huvudresenären visas på dina biljetter.
 • Om du vill boka en biljett samma dag som ditt besök, välj alternativet "samma dag".
 • Om du bokar samma dag krävs det 1 timme innan biljetten kan skannas vid ingången
 • Disney Studios stänger 1-2 timmar före Disneyland Park. Vänligen kontrollera öppettiderna på webbplatsen
 • Namn på biljetterna kan inte ändras efter bokningen.
 • Den 31 december stänger Disney Studios kl. 12.30 och parken stänger kl. 18.30.
 • Disney säsongspriser tillämpas.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,5 /5

baserat på 14621 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4,1/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Jag älskade att vara på Disney Landes Paris på en halloweenfest som jag någonsin hade gjort det var första gången för mig och mina vänner gillade också denna festliga atmosfär och dess halloweendekoration var magnifik. Tack till dig getyourguide för att jag fick se den. Jag kanske kommer tillbaka nästa år

5 november 2022

Vi var där för Halloween, det var verkligen en måste-live-upplevelse. Tyvärr gav Getyourguide fel tid. Klockan var 9:30-23:00, vi tänkte att vi kunde stanna i parken till 23:00 och se halloweenshowerna, det var det tyvärr inte. Vi var tvungna att lämna parken klockan 19.00... personalen sa till oss att 23.00 var falsk information från Getyourguide... vad synd att vi såg fram emot Halloween-kvällarna.

Läs mer

4 november 2022

Mycket välorganiserat, flytande köer även om det är tusentals och åter tusentals personer (max väntetid 45 minuter). Bästa plats för medel-låg ålder barn, max för 14-åringar eller andra Disney super-hardcores (som skulle vara samma även vid 40). Parken är verkligen vacker och är väldigt stor. Lätt att nå med tunnelbana och RER A. Priset är riktigt högt, men med tanke på att vi är i Paris är det värt det

Läs mer

1 november 2022

Produkt-ID: 395320