Inträdesbiljett

Disneyland Paris: 1-dagsbiljett

Disneyland Paris: 1-dagsbiljett

Snart utsåld

Från 702 SEK per person

Snart utsåld

Ha nöje av en magisk tid på Disneyland® Paris. Välj mellan Walt Disney Studios® Park, Disneyland® Park eller båda parkerna för att få ut så mycket som möjligt av ditt besök!

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 3 dagar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Giltig 1 dag
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Tillgängligt med rullstol

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Köp en biljett till 2 parker för oändligt mycket skoj på Disneyland® Paris
 • Träffa dina favorit-Disneyfigurer, bara 35 minuter från Paris centrum
 • Njut av kul familjeunderhållning med åkattraktioner, föreställningar och parader
 • Upplev den första spektakulära Marvel-drönaren någonsin
 • Upptäck det helt nya Marvel Avengers Campus i Walt Disney Studios® Park
Beskrivning

Disneyland® Park: Fram till den 30 september 2023 kan du njuta av Grand Finale av Disneyland Paris 30-årsjubileum. Dröm större, skratta högre och le bredare, med imponerande shower, nya attraktioner och upplevelser som kommer att göra slutet på detta en gång-i-livet-firande mer speciellt än någonsin. I en fantasivärld inte så långt borta lever Disneyhjältar och -hjältinnor i sagor som lyckligtvis aldrig tar slut. Njut av oändligt roligt i olika magiska länder. Upplev dina favoritsagor från Disney precis som du minns dem från klassiska Disneyfilmer. Det är här sagor blir till verklighet. Disneyland® Park erbjuder spänning i alla former och storlekar. Big Thunder Mountain och Star Wars® Hyperspace Mountain är ett nöje för vuxna, medan de små kan segla högt upp i månskenet med "Peter Pan's Flight".

Självklart finns det familjeunderhållning i varje hörn av parken, från "Pirates of the Caribbean" till "Mad Hatters Tea Cups". Träffa Disney-karaktärer. Missa inte huvudattraktionen – att träffa och hälsa på älskade Disney-karaktärer. Ha pennan och kameran redo och träffa de karaktärer du älskar.

Varje dag är en fest i Disneyland® Park. Förutom alla underbara attraktioner och karaktärer finns det massor av spektakulära familjeparader och uppvisningar att ha nöje av året runt.

I år kan du njuta av 30-årsjubileets festliga atmosfär, inklusive musik och dekorationer, som förvandlar parken till ett pulserande underland. Musse, Mimmi, Kalle och Kajsa är glada över att få visa upp sina fantastiska nya kläder och dansa i en glad dagshow som skapats speciellt för 30-årsjubileet.

Förbered dig på att förtrollas när mörkret faller, då ett helt nytt, magiskt ögonblick använder banbrytande teknik för att belysa Törnrosas slott, följt av den spektakulära "Disney Illuminations".

Walt Disney Studios® Park: Upptäck filmen och televisionens magiska värld på Walt Disney Studios® Park. Utforska fyra magiska filmstudioplatser som erbjuder spännande attraktioner och spektakulära föreställningar. Dina drömmar står i centrum på Walt Disney Studios, bara några steg från Disneyland Park. Man vet aldrig vilken stjärna man kan träffa. Slå dig ihop med Avengers och ta dig an de mäktigaste MARVEL-uppdragen Avengers Campus land. Gå bakom kulisserna och prova Worlds of Pixar-området. Låt dig föras till färgstarka världar fulla av attraktioner, underhållning, mat och nöjen med karaktärer i miljöer direkt från Ratatouille, Finding Nemo, Toy Story och andra.

Ingår
 • Inträde till Disneyland® Park och/eller inträde till Walt Disney Studios® Park (beroende på bokat alternativ)
 • Mat och dryck

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Gå direkt till vändkorsen vid parkens ingång och visa upp din e-biljett på din mobil eller printad på vitt A4-papper i vertikalt format. Försäkra dig om att utskriftskvaliteten är korrekt.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att veta

 • Biljetten kan användas i den valda parken den bokade dagen
 • Endast namnet på huvudresenären visas på dina biljetter.
 • Om du vill boka en biljett samma dag som ditt besök, välj alternativet "samma dag".
 • Om du bokar samma dag krävs det 1 timme innan biljetten kan skannas vid ingången
 • Disney Studios stänger 1-2 timmar före Disneyland Park. Vänligen kontrollera öppettiderna på webbplatsen
 • Namn på biljetterna kan inte ändras efter bokningen.
 • Den 31 december stänger Disney Studios kl. 12.30 och parken stänger kl. 18.30.
 • Disney säsongspriser tillämpas.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,5 /5

baserat på 15329 omdömen

Översikt

 • Valuta för pengarna
  4,1/5
 • Service
  4,5/5
 • Organisering
  4,4/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Alla i Paris borde ta sig tid! Det inspirerar också människor som inte är mega Disney-fans! Du måste verkligen se det. Jag skulle rekommendera 1 dag för en park. Även om Peter Pan är ganska trevlig, är det inte värt att köa för den mycket korta restiden. Vår höjdpunkt var båtturen på Pirates of the Caribbean!

6 januari 2023

Allt enligt förväntningarna, stor park med alldeles för många attraktioner att det inte går att besöka alla på en dag. Enda noteringen är att biljetten säljs med en tidtabell som går från 9.30 till 23.00 men parken stänger faktiskt 20.00 och från och med denna tid är attraktionerna reserverade för de som har betalat för det privata evenemanget och bär ett blått armband. Det vore rätt att lyfta fram detta vid köp. De kuponger som köps nämner inte detta privata evenemang efter 20.00 som du inte skulle ha rätt till.

Läs mer

13 december 2022

Det här är första gången jag är i Europa och Disneyland. Paris var på min resa lista att göra det gjorde inte besviken. Det var fantastiskt bättre än Disneyland hemma i Kalifornien. Det enda var att det fanns nio åkattraktioner som antingen var under reparation eller stängda. Några av dem ville jag verkligen åka på. Jag missade att få min Disneyland-knapp men det är okej. Det enda jag har en kommentar om är att ha fler glutenfria alternativ, snälla du har inte så mycket så det kan vara svårt att äta.

Läs mer

21 november 2022

Produkt-ID: 395320