Lägg till datum

Paris
Dagsutflykter

Dagsutflykter
168 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Paris

Paris

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 2 813 omdömen

Fantastisk upplevelse, atmosfären, utsikten, servicen, allt mycket bra, jag rekommenderar bara inte briedesserten, det är bara en skiva brie, vi trodde att det var en ostpaj, men nej, förutom det är det verkligen värt upplevelsemiddagen med den fantastiska utsikten. När det gäller rätter rekommenderar jag voul à vent (jag tror inte att jag missar namnet på rätten)

Mycket trevligt ställe, mycket vänlig personal och bra atmosfär! Musiken är inte för hög och den är väl ventilerad. Maten smakar riktigt bra och jag tycker det är jättebra att man kan välja mellan 3 alternativ per rätt. Jag fick också en liten sång som sjöngs till min födelsedag! Bara en fantastisk middag! Bara att rekommendera.

Det här var definitivt en stor slant och värt vartenda öre! Tog min flickvän dit på hennes födelsedag och allt var fantastiskt. Att bara gå till bordet och se utsikten var vansinnigt men maten, servicen, till och med få lite tid på första nivån efter middagen var allt. Bara boka det. Jag skulle göra det igen i ett hjärtslag.

Det var ett bra upplägg och bekvämt sätt att ta sig till Versailles. Vi fick dessutom förtur och slapp därmed långa köer.

Wow, kan inte skriva något annat. VÄRLDSKLASS MAT, SERVICE, UTSIKT OCH MOTAGANDE! MVH ONUR med FAMILJEN.