Paris
Dagsutflykter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Flere reisetips for Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Paris? Trykk her for full oversikt

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 2 813 omdömen

Mycket trevligt, en absolut sevärd upplevelse. Kändes som om man befann sig i reklamen :-) Lite svårt att förstå hur allt fungerar och det lönar sig att läsa på innan så slipper man yra runt som en blind höna på plats. Oskäligt dyr mat på plats men i övrigt en toppenupplevelse!

Lång bussresa, men väl värt besväret när man kom fram. Otroligt välbevarat, och fyllt av massor av historia. En mäktig plats att uppleva. Tyvärr så är det en massa turist krimskrams runt omkring ( souvenir butiker ).

Jättetrevligt att uppleva detta. Bussen tillbaka till hotellet måste dock göras något åt. Nu var det bara att försöka hålla sig och barnen på fötter . Folk sköt på något enormt. Gamla och barn hade det inte lätt.

enkelt att köpa, och mycket billigare än om man köper på plats, kommer snabbare in då kön till att köpa biljetter där är längre än om man har biljetterna klar.

Jätte bra, guiden Dominique var mycket mycket bra och trevlig!

Lätt att hitta buss station's kontoret ligger till vänster om Louvren (om du står framför Louvren och tittar på pyramiderna), Bra service! Rekommenderas varmt!