Paris
Dagsutflykter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära Dagsutflykter i Paris

Vanliga frågor om Dagsutflykter i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Dagsutflykter som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 2 813 omdömen

Efter att ha övervägt flera olika alternativ för att turnera Champagne, bestämde vi oss för att välja den här eftersom den kan vara lite dyrare, men den inkluderade resor till och från området och en utsökt lunch tillsammans med tre olika hus. Simone var en underbar reseguide och hade överraskningar för oss alla under hela dagen, vilket till och med gjorde det möjligt för min fru att stanna och ta en vacker bild under hemresan. Jag skulle säga att denna turné var väl värd priset och ett bra sätt att tillbringa vår första hela dag i Frankrike.

Flora var en fantastisk reseguide. Hon är mycket kunnig och gör turnén spännande! Jag lärde mig mycket av henne. Hon gjorde turnén så trevlig och inte tråkig! Jag är så glad att hon var reseledare. Fin personlighet! Jag rekommenderar starkt denna turné!

Fomos muito bem recebidos e orientados o tempo todo pelo nosso guia que explicou com clareza e maestria todos os fatos importantes do Palácio de Versalhes. Amamos e super recomendamos essa excursão.

Smidig busstur som tog oss T&R till Giverny och Monets Trädgård. Kunnig och engagerad guide som såg till att vi fick ut det bästa av besöket.

Utmärkt turné! Underbar guide, som gav oss många förklaringar. Vi fick en ljudguide på portugisiska vid ingången till klostret.