Paris
Cabaret

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.0 / 5

baserat på 145 omdömen

Mycket rolig och spännande kväll! Moulin Rouge har funnits i över 100 år och bara varit där och föreställt sig folk som har suttit på dessa platser! Vilken historia! Showen är en blandning av Radio City Music Rockettes & Cirque du Solei - akrobater, bra dans och sång, fantastiska hisnande dräkter. Underhållningen pågick i 2 timmar. Naturligtvis, som tradition, har många av kvinnorna bröstexponerande kostymer - du blir något dom över det efter ett tag och är definitivt inte i fokus för underhållningen. Champagne verkar vara vad alla dricker där även om vi såg några koks på borden. Ingen mat. Rekommenderar starkt för en rolig utekväll.

Jag bokade 11:00 champagneshow. Medan jag försökte flytta den till 21.00 kunde de inte rymma mig. Ändå. Jag blev sprängd av showen. Det var värt att vänta och det omgivande området var vackert. Handla bort eftersom de håller dina väskor tills du gör anspråk på dem i slutet av showen.

En stor show värd att se. Du bör definitivt se dem när du är i Paris (som vuxen, inte lämplig för barn). Mycket bra och trevlig service. Showen var en fyrverkeri och gick tyvärr alldeles för snabbt. Det var höjdpunkten på min resa till Paris.

Teamet i denna kabaret är väldigt varmt och nära allmänheten. Mycket omtänksam. Den lite föråldrade atmosfären antas och full av charm, vi låter oss vinna ...

En av bästa som jag var med om. Allt som vi gjorde stämde överens med vår beställning.