Paris Buss- och minivanturer

  • Guidade turer
  • Paketerbjudanden
  • Hoppa på/hoppa av-turer
  • Privata turer
  • Andra upplevelser
32 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Paris

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Paris?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Paris:

Vilka är de bästa dagsturerna från Paris?

De bästa dagsturerna från Paris:

Slottet i Versailles

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 12 224 omdömen

Vi köpte biljetter som även inkluderade en bussrundtur i Paris. Moulin rouge var helt fantastisk men inte bussrundturen. Har du sett Paris innan så boka inte den. Bussen var smustig och sliten och busschauffören var en mycket märklig man. Under hela resan satt han och skrek i en mobiltelefon med någon som han hade något bekymmer med. Resan runt staden var helt värdelös. Sedan fick vi byta buss vid Eiffeltornet för att åka upp till Moulin rouge. Inte prisvärt

Excellent! Se till att din kamera tar nedstigningsbilder/video på natten. Upplevelse 24 september 2022 : Ta med en varm mössa och jacka så är du redo. Underbar utsikt över Eiffeltornet. De stannar för att du ska kunna ta bilder när det blinkar högst upp i timmen. Bussen går väldigt fort. Om du gillar berg-och dalbanor kommer du att vara i himlen! :)

väldigt väldigt trevligt! alla intressanta platser besöks på kvällen. tack vare de andra recensionerna fann jag att det är sant, bättre att komma på vänster sida av bussen även om vissa saker inte syns omedelbart, men du ser dem i ett perspektiv från värdiga bilder och inte skärande monument.

Perfekt, de är de enda bussarna som har glastak på övervåningen, mycket användbart om det regnar och de är gröna bussar. intresse)

Bästa möjliga start på Parisresan var att åka med "bussen". Stor hjälp för val av andra besök under vistelsen.