Paris
Buss- och minivanturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 12 224 omdömen

Vi hade en liten grupp till att börja med (5) och det hjälpte oss att börja turnén tidigt och avsluta med ganska lite tid på våra händer. Det var en lång bilresa till Mont St Michel men vår guide Nathan regaled oss med Normandie historia och därefter Mont St Michel historia, med många intressanta godbitar. Vi hade också turen att ha en trevlig solig dag som hjälpte oss att utforska utan problem. Enligt min åsikt är klostrets storslagenhet mestadels på utsidan, eftersom det var ganska starkt inuti och inget riktigt anmärkningsvärt. Den lilla staden var ganska intressant och jag hade en god normandisk måltid på en av de lokala restaurangerna som var utsökt! Sammantaget var resan riktigt bra och välskött. Beröm!

Det är en upplevelse att göra. Jag saknade det faktiskt och därför återvände jag till Paris för att kunna göra det. Organisationen var utmärkt eftersom den var väl organiserad. Guiden verkligen mycket bra och hjälpsam. Det giltiga och bekväma transportmedlet

Lång bussresa, men väl värt besväret när man kom fram. Otroligt välbevarat, och fyllt av massor av historia. En mäktig plats att uppleva. Tyvärr så är det en massa turist krimskrams runt omkring ( souvenir butiker ).

En av bästa som jag var med om. Allt som vi gjorde stämde överens med vår beställning.

Turnén är mycket bra, det enda som inte är värt det är ciderprovning