Paris
Bus & Minivan Tours

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Buss- och minivanturer i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Buss- och minivanturer som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Vilka Buss- och minivanturer i Paris vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Paris

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 12 224 omdömen

I slutet av dagen betalar du för en pålitlig resa till Paris och en sightseeingkryssning. Det var perfekt för oss. Vi blev upphämtade på vårt hotell (en av upphämtningspunkterna) och blev avsläppta vid bron bakom Eiffeltornet. Guide eskorterade oss till båt och vi gjorde en vacker 1 timmes rundtur. När vi väl gick av hade vi fram till 06:45 på oss att utforska och mötas tillbaka vid bron. De menar allvar med att komma i tid. Vi lämnade ett gäng folk som var försenade.

Att se Paris från toppen av en buss, med hörlurar av god kvalitet och engelsk dialog var exceptionellt. Vi älskar bussen, även i vårt eget land, eftersom den ger dig en rundtur som du aldrig skulle kunna göra till fots, om du inte hade en vecka eller två på dig. Vi kunde hoppa på och av som vi ville, såg byggnader från en högre utsiktspunkt och kunde ta några härliga bilder. Förarna var artiga, i tid och körde mycket bra.

Vi hämtades omedelbart vid mötesplatsen och fördes till Paris i en mycket bekväm buss. Guiden var vänlig och hjälpsam och den centrala avlämnings- och uppsamlingsplatsen var lättillgänglig. Båtturen var utmärkt, med en fantastisk guide som gav en utmärkt kommentar.

Jätte bra buss, mycket information om varje ställe, trevligt sätt och enkelt att ta sig runt stan. Helt klart värt pengarna

Supertrevlig guide, och en fantastiskt bra uppstyrd resa till Champange!