Paris
Biljetter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Paris : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Paris a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 114 140 omdömen

Kära Aida, din guide till Eiffeltornet var väldigt underhållande! Du inkluderade Eiffeltowers historia och kombinerade den med humoristiska kommentarer och skämt. Det var mycket trevligt att vara en av dina kunder och själva turen var mycket bra! Vi blev inte tvingade att göra något eller att gå någonstans. Vi kunde utforska Eiffeltornet helt själva. Kanske kan priset för detta evenemang vara lite för högt, men annars var turen fantastisk! Tack Aida för den bra guiden än en gång! Med vänlig hälsning Vincent och Anastasia (den "goda tjejen")

Mycket nöjda Vi var 2 vuxna med 3 barn, du kan njuta av tiden där, det finns parkeringsplatser, akvariet ligger nära många affärer, du kan njuta av tiden där hela dagen, jag ska ge ett exempel som Loop 5 i weiterstadt var vi också PRIMARK, viktiga !! Mittemot det är Primark ett säkert verktyg med en låda för att ladda din mobiltelefon, mitt batteri varade inte hela dagen, foton var inte det, men jag rekommenderar ett batteri så ta med en påse med batteri för att ladda din hendy. Ha så kul. Många hälsningar.

Omständigheterna var i vårt fall extraordinära, och vi var inte drabbade av köer för att komma in, men ett tips är ändå att skaffa biljett innan besöket.

Mycket bra då det finns olika konstismer för alla undet ett tak.

Så bra guide som berättade massor om Paris och Eiffeltornet