Paris
Barnaktiviteter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Paris : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Paris a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 14 022 omdömen

Lätt att ta sig till och från parkerna med hotell shuttle. Lågsäsong men trots det köer på kring 60-120 min till åkattraktioner, flera åkattraktioner var tyvärr under renovering eller hade tekniska problem. DYRT! Hade tack och lov med oss egen matsäck annars hade det svidit i plånboken. Dyrt att köpa souvenirer och annat i nån av de många butikerna.

Det var roligt, men för mycket folk och långa köer.

Eurodisneyland är en otrolig nöjespark som har allt för alla åldrar. Trots turistsäsong var köerna inte allt för långa, allt mellan 5-60min. Åker gärna tillbaka, men helst under lågsäsong. Busstransfer fungerade bra. Saknade dock en skylt eller någon skriftlig information vid avgångshållplatsen vid Gare du Nord.

Mycket trevligt, en absolut sevärd upplevelse. Kändes som om man befann sig i reklamen :-) Lite svårt att förstå hur allt fungerar och det lönar sig att läsa på innan så slipper man yra runt som en blind höna på plats. Oskäligt dyr mat på plats men i övrigt en toppenupplevelse!

Jättetrevligt att uppleva detta. Bussen tillbaka till hotellet måste dock göras något åt. Nu var det bara att försöka hålla sig och barnen på fötter . Folk sköt på något enormt. Gamla och barn hade det inte lätt.

Det var en fantastisk guidning av en underbar guide.

Barnen tyckte det var så spännande och roligt och även jag. Guiden valde ut 10 objekt på Louvren som hon presenterade på ett mycket intressant sätt. Hon var oerhört kunnig och trevlig. Högsta betyg!