Lägg till datum

ParisAlla hjärtans dag

Våra mest rekommenderade Paris Alla hjärtans dag

Paris: Professionell fotografering med Eiffeltornet

1. Paris: Professionell fotografering med Eiffeltornet

Posera för bilder med det ikoniska Eiffeltornet med denna fotoshoot i Paris. Få dina högkvalitativa digitalfoton inom bara 48 timmar och få tillgång till ett privat online-galleri där dina foton visas. Möt din fotograf och bege dig till handplockade platser med den bästa utsikten över Eiffeltornet. Välj alternativet med 30 foton för en halvtimmes upplevelse eller alternativet med 60 foton för en mer djupgående fotografering som varar i ungefär en timme. Få hjälp att fånga din bästa sida med en fotograf som vet hur man ställer upp en bild och vinklar en modell. Ta bilder som fångar romantiken och spänningen i din resa till Paris. Efter fotosessionen redigerar fotografen bilderna noggrant (utan photoshop) och skickar dem digitalt till dig.

VIP-fotografering i Paris

2. VIP-fotografering i Paris

Inte den vanliga fotograferingsplattformen som erbjuder billig servicekvalitet. I grupp eller ensam, för modeveckan eller bara för att få oförglömliga bilder av dig i Paris - vi är specialiserade på högprofilerade kunder som kräver särskild uppmärksamhet, hög servicekvalitet och punktlig logistik. Det här är en VIP-tjänst med utrustning, platser och logistik av högsta kvalitet. Tillgänglig för såväl utomhus- som inomhusplatser, fester samt hotell och lokaler enligt kundens önskemål.

Paris: Förnyelse av bröllopslöften Personlig foto- eller videofilmning

3. Paris: Förnyelse av bröllopslöften Personlig foto- eller videofilmning

Säg "ja" till din älskade en gång till på en unik upplevelse i Paris och förnya era bröllopslöften i den mest romantiska staden i världen. Den 2 timmar långa upplevelsen inkluderar en privat 1,5 timmars fotosession med en professionell videograf , och kan göras på en plats i stadens centrum som ni väljer. Ett av de mest populära alternativen är mot bakgrund av Eiffeltornet, där din celebratör kommer att hälsa er välkomna och förbereda en uppläsning av ert eget tal. Om du inte har några idéer har de ett urval av kärlekspoesi som du kan välja mellan. I slutet av ceremonin kommer er personliga videogrpaher att följa med genom Paris gator och föreviga ögonblicket genom att skapa en fantastisk souvenirvideo på några av de mest fotogeniska platserna i staden. Priset tillåter dig att ta med upp till 8 vittnen om du vill dela ögonblicket med vänner och familj.

Paris: Professionell fotografering med 400 foton + 1 present

4. Paris: Professionell fotografering med 400 foton + 1 present

Professionell fotografering eller videofilmning var som helst i Paris. Du kan välja mellan några av de mest populära platserna som Eiffeltornet, Louvren, Triumfbågen eller någon annan plats i Paris. Var inte blyg för fotografen, han kommer att ta en musikkolumn med sig, gör vad du vill för att göra bilderna livliga och fyllda med leenden. Fotografering utförs på den bästa utrustningen. Fotograf som har mer än tio års erfarenhet inom foto- och videotjänster. Alla bilder skickas samma dag. Antalet foton är från 300 till 500 stycken. Du kan känna igen fotografen på Canon-kameran. Vi ser fram emot att träffa dig och välkommen till Paris!!! :) P.S. Det finns inte många recensioner eftersom den här plattformen är ny för mig, men du kan alltid hitta mitt företag på Internet genom att helt enkelt skriva "Titarstar-produktion" i Google. :)

Paris: Privat fotografering i Eiffeltornet

5. Paris: Privat fotografering i Eiffeltornet

Delta i din livsstilsfotografering i Paris med det ikoniska Eiffeltornet. Oavsett om du reser ensam, med familjen eller med vänner kommer den här upplevelsen att ge din resa en oförglömlig touch. Medan din fotograf tar dina bilder svarar de på alla frågor om livet i staden. Börja upplevelsen vid en pittoresk utsiktsplats som erbjuder ett fantastiskt perspektiv på Eiffeltornet. Denna plats är välkänd bland fotografer men mindre besökt av turister. Efter att ha tagit minnesvärda bilder på bron kommer du att flytta till en annan utsiktspunkt längs floden Seine. Din fotograf är specialiserad på att spela med naturligt ljus och inställningar för att skapa fängslande kompositioner. Komposition och ljus är de viktigaste elementen i fotografering, så att din fotograf kan fånga ovärderliga ögonblick. En av de många saker som gör denna upplevelse unik är att du får alla foton från fotograferingen om du så önskar. Det finns ingen extra avgift för extra bilder, som alla kommer att vara lätt redigerade. Antalet bilder varierar från 100-250. Dessutom levereras dina foton vanligtvis inom 48 timmar och max 7 dagar.

Paris: Professionell fotografering vid Alexander III-bron

6. Paris: Professionell fotografering vid Alexander III-bron

Alexander III-bron ligger i hjärtat av Paris och är en riktig pärla i staden. Med sina utsmyckade skulpturer, gyllene statyer och fantastiska arkitektur är det en plats som utstrålar skönhet och elegans. Den ikoniska bron byggdes i slutet av 1800-talet och fick sitt namn efter den ryske tsar som lade den första stenen, och den har varit en älskad plats för fotografer ända sedan dess. Från de intrikata detaljerna i brons design till den majestätiska utsikten över floden Seine, är det en plats som helt enkelt ber om att bli fångad på bild. Oavsett om du är ute efter romantiska parbilder, familjeporträtt eller bara några fantastiska solobilder så har den här bron allt. Från soluppgången till den gyllene timmen och det glittrande Eiffeltornet i bakgrunden - den här bron erbjuder den perfekta atmosfären för att fånga hisnande ögonblick. Din fotograf kommer att arbeta tillsammans med dig för att skapa den perfekta fotosessionen som verkligen återspeglar din unika stil och personlighet. Missa inte chansen att få dina Parisminnen att vara livet ut - boka din fotosession på Alexander III-bron redan idag!

Privat workshop för tillverkning av blommiga smycken i Paris, Frankrike

7. Privat workshop för tillverkning av blommiga smycken i Paris, Frankrike

Vad är den här kursens projekt? Skapa två bärbara blomsteraccessoarer med tråd och lim: ett par örhängen och ett armband. Vem är den här onlinekursen för? Den här kursen vänder sig till alla som är intresserade av att skapa bärbara accessoarer med hjälp av konserverade och torkade blommor. I den här workshopen delar jag med mig av min passion för att skapa bärbara blomsteraccessoarer med konserverade och torkade blommor som håller sig vackra i minst 5 år. Under kursen kommer du att: - Samla inspiration, välja färgkombinationer och skissa på dina accessoaridéer. - Lära dig olika tekniker för blomdesign, som trådning och limning. - Skapa två unika blomsteraccessoarer som du kan bära och njuta av. I slutet av kursen kommer du att ha din egen fantastiska kollektion med blommiga accessoarer, inklusive örhängen och ett armband.

Paris: Förslag till picknick

8. Paris: Förslag till picknick

📸💍Nystart med Tamara Vende Photography! Vi växer och skapar den bästa upplevelsen för dig! Vi organiserar ett frieri från À till Z. Du kan anförtro det till oss, och vi kommer att skapa ett helt scenario så att överraskningen blir en succé. En picknick är i stil med Paris. Vi lämnar er ensamma så att ni kan njuta av varandra och den bästa utsikten över Paris. Vi skräddarsyr detta ögonblick efter era önskemål och budget. Allt är möjligt! Allt du behöver göra är att inte glömma ringen, så tar vi hand om resten! Tamara Vende Fotografi

En privat fotosession i Paris

9. En privat fotosession i Paris

Få den bästa souveniren från Paris - fantastiska foton. Känn dig som en modell i hjärtat av modehuvudstaden. Få foton som du kan skriva ut och hänga på väggen som en tavla. Vi kan besöka några platser upp till ditt val. Jag skapar högkvalitativa foton. Du kommer att få alla bilder utan retuschering och efter att du kan välja några av dem (beror på hur många timmar av fotografering) för professionell retuschering. Under min fotografering känner du dig bekväm och vi har en vänlig atmosfär. Jag vet hur jag ska vägleda mina modeller och kommer att visa den bästa delen av dig. Prata gärna med mig om ditt projekt så kommer jag att organisera bästa fotografering för dig.

Paris: Bachelorette Party Scavenger Hunt mobilspel

10. Paris: Bachelorette Party Scavenger Hunt mobilspel

Utmana dig själv genom överraskande uppdrag! Utmana dig själv i världens mest romantiska huvudstad genom ovanliga utmaningar för att hedra den blivande bruden! Få så många poäng som möjligt under olika uppdrag på temat äktenskap och dess traditioner runt om i världen. Det är dags att ha roligt tillsammans för att skapa minnen som brudgummen inte kommer att glömma så fort. Beväpna er med ert goda humör och er entusiasm för att göra denna dag oförglömlig. Det här spelet handlar om skratt och samförstånd mellan vänner. Lös frågesporter, posera för foton och videor med osannolika poser och visa till och med upp dina sångkunskaper genom att sjunga en sång... Som ett tecken börjar ditt äventyr på torget vid Hôtel de Ville!

11 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Andra alternativ som kan passa dig

Vanliga frågor om Alla hjärtans dag i Paris

Vad finns det för andra saker att göra än Alla hjärtans dag som är värt att besöka i Paris?

Andra upplevelser du inte bör missa i Paris:

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.