Saker att göra Paris

En stad så vacker att även den minst romantiske resenären är försvarslös mot dess charm.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Paris

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Paris?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Paris:

Vilka är de bästa dagsturerna från Paris?

De bästa dagsturerna från Paris:

Slottet i Versailles

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 241 234 omdömen

En mycket trevlig upplevelse, god middag även om laxgrönsakerna var lite hårda, det enda dåliga är att det inte är väl markerat var kryssningen äger rum, det varade en timme förlorat för ett ögonblick jag trodde att jag hade tappat bokningen och jag började gråta tills jag såg båten och jag var tvungen att springa mycket för att komma dit, vi kom fram till kön, tack och lov

Möttes av väldigt trevlig personal när vi ombord båten, atmosfären inuti var elegant och mysig. Servitören visade oss till vårt bord och förklarade menyn. Maten var god och genomtänkt. Trevlig underhållning under middagen. Båten tog oss till flertal sevärdheter och skapade oförglömliga minnen. Kan verkligen rekommenderas!

vi blev vänligt omhändertagna på GetYourGuides kontor vid Versailles där vi anmälde vår ankomst. Vår guide, Gabriela, guidade oss och gjorde turen väldigt intressant och levande. Dessutom pratade hon en tydlig engelska. Audiophone apparaten fungerade också mycket bra. Vi kan varmt rekommendera denna tur!

Upplevelsen var fantastisk och vi hade en underbar tid. Längden var precis lagom och vi kunde njuta av den majestätiska synen av Eiffeltornet från övre däck. Vi efterfrågade den veganska maten och vi gillade maten väldigt mycket. Sammantaget var det värt pengarna.

Very positive and enthusiastic guide who told us everything à LOT of interesting things about the buildings we saw on the ground around the Eiffel Tower. I highly recommend this tour and hope that You’ll be just as lucky as we were to get such a marvellous guide.