Lägg till datum

Paris katakomber
Båtar och yachter

Båtar och yachter
1 aktiviteter hittades

Topprankade aktiviteter i Paris

818 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Paris katakomber Båtar och yachter

Paris: Inträdesbiljett till katakomberna, audioguide och flodkryssning

1. Paris: Inträdesbiljett till katakomberna, audioguide och flodkryssning

Upplev de fascinerande lämningarna från Paris förflutna med en biljett till de mystiska katakomberna. Upptäck stadens romantiska sida med en valfri pittoresk kryssning på floden Seine. Bevittna ikoniska landmärken och avslöja hemligheterna under staden. Börja i Paris fängslande katakomber, ett invecklat underjordiskt nätverk som ligger inbäddat under stadens gator. Gå genom tunnlarna som rymmer kvarlevorna av miljontals parisare och känn hur deras historia och berättelser är etsade i de tysta stenarna. Efter din resa genom stadens dolda underjord stiger du upp till den livfulla stadsbilden och tar dig till Seine-flodens stränder. Gå ombord på en bekväm kryssare och segla genom hjärtat av Paris om ditt alternativ inkluderar. Marvel vid de fantastiska sevärdheterna i Paris ikoniska landmärken, som Eiffeltornet, Louvren och Notre-Dame-katedralen, och sola i stadens glöd beroende på ditt alternativ.

Paris: Katakomber och flodkryssning i Seine med audioguide

2. Paris: Katakomber och flodkryssning i Seine med audioguide

Upptäck de fängslande resterna av Paris historia med en biljett till de gåtfulla katakomberna. Upplev stadens romantiska sida på en naturskön kryssning på floden Seine, där du får se ikoniska landmärken och avslöja stadens dolda hemligheter. Börja din resa i de fascinerande katakomberna i Paris, en intrikat underjordisk labyrint under stadens gator. Gå genom tunnlarna där kvarlevorna av miljontals parisare ligger begravda och låt deras berättelser och historier ljuda genom de tysta stenarna. När du har utforskat djupet i stadens dolda värld kan du stiga upp till den livliga stadsbilden och bege dig mot Seineflodens stränder. Kliv ombord på ett bekvämt kryssningsfartyg och ge dig ut på en lugn resa genom Paris hjärta. Låt dig imponeras av den hisnande utsikten över Paris berömda landmärken, inklusive Eiffeltornet, Louvren och Notre-Dame-katedralen, som alla badar i stadens strålande charm.

Paris katakomber: Skip-the-Line Special Access Tour

3. Paris katakomber: Skip-the-Line Special Access Tour

Få snabbt inträde till den underjordiska kyrkogården Paris katakomber, som består av kilometerlånga underjordiska tunnlar med kranier och ben från ca 6 miljoner parisare. Följ med en lokal guide och utforska katakomberna i en liten grupp på högst 19 personer (6 personer vid utvalda starttider). Varje rum avslöjar allt mer utsmyckade och makabra bendekorationer. Hör den otroliga historien om hur katakomberna byggdes och det enorma projekt som genomfördes för att flytta ben från hela staden till denna punkt. Din speciella åtkomststatus innebär att vakterna också kommer att öppna portar bara för din grupp och släppa in dig i områden som ett hemligt kapell dekorerat med dödskallar och lårben. Paris katakomber innehåller ben som representerar ca 2 000 år av historia, och deras konstruktion var ett unikt civilingenjörsprojekt som hjälpte till att ge upphov till den moderna staden.

Paris katakomber: VIP Skip-the-Line-tur med begränsad tillgång

4. Paris katakomber: VIP Skip-the-Line-tur med begränsad tillgång

Under Paris vackra gator finner du en dunkel sida av staden som andra sällan får se. Tjugo (eller ännu fler) meter under gatunivå finner du Paris katakomber, vars gallerier sträcker sig över 320 kilometer under staden, i ett nätverk av labyrinter få tänker på när de strosar på gatorna ovan. Området grävdes först ut för att bryta kalkstenen som har använts under byggnationen av många av Paris berömda byggnader och broar. Numera huserar tunnlarna benen från över sex miljoner forna parisare.  Deras kvarlevor flyttades varsamt hit i början av 1700-talet, för att diskret ta bort dem från de smutsiga och överfulla kyrkogårdarna i stadens centrum.  Eftersom kyrkogårdarna hade blivit så överbelamrade begravdes kroppar på dåliga sätt, med öppna gravar, exponerade lik och så vidare, vilket spred sjukdomar (och många spökhistorier) runt kvarteren. Nu för tiden kan du se väggar täckta med staplade ben och några mer makabra kompositioner, medan du följer din lokala expertguide in i "Dödens rike". Personer som älskar filmen "As Above, So Below" kommer att känna igen de till synes oändliga mörka tunnlarna.   Det sägs att mannen med järnmasken ligger här tillsammans med miljontals vanliga parisare, samt bödlar och deras offer, som avrättades med giljotin under den franska revolutionen. Din guide kommer att leda dig genom de underjordiska gångarna och in i flera mycket ovanliga rum. Endast 200 besökare tillåts in på denna fascinerande plats i taget, vilket garanterar att du får det mesta ur den extraordinära upplevelsen. Du får dessutom mer tid på dig att utforska rummen och dra nytta av din guides kunskap. Denna speciella tur ger dig också tillgång till delar av katakomberna som vanligen är stängda för allmänheten. Låt de underjordiska portarna öppna sig just för dig och din grupp och lär dig fascinerande berättelser om personerna som jobbade på platsen. Få reda på vem som har besökt katakomberna och vilka som mött sin sista vila här under århundradena. Hör även på historier om de hemliga grupper som fortfarande besöker tunnlarna idag.   Historiska och nutida Paris vaknar till liv runt dig när du upptäcker stadens mörkare sidor, gömda under gatstenarna.

Paris: Biljett till katakomberna och valfri rundtur med värd

5. Paris: Biljett till katakomberna och valfri rundtur med värd

Följ med ner i Paris katakomber på en uppslukande resa genom historien. Färdas genom svagt upplysta tunnlar under livliga gator. Du möts av väggar kantade med prydligt arrangerade ben. Förundras över dessa ossuarier, som innehåller kvarlevorna från mer än sex miljoner människor. Välj mellan en levande guide eller en audioguide. Navigera genom labyrintiska gångar och lyssna på berättelser om revolution, krig och det parisiska samhällets utveckling. För den här turen väljer du ditt äventyr. Du kan välja mellan en självguidande tur med en audioguide och att se katakomberna i din egen takt. Eller välj en rundtur i liten grupp, där en engelsktalande guide ingår. Värden guidade dig utanför Paris katakomber. Inte ge Full inuti Paris katakomber Guidad. Oavsett alternativ, upptäck detta tysta vittnesbörd om ljusets stads mörka förflutna, som avslöjar berättelser om revolution och samhällsutveckling. Om du väljer alternativet med värd kommer du att tas med utanför Paris katakomber. Värden ger dig en 30-minuters genomgång av City of Light's Dark innan han/hon hjälper dig att gå in i Paris katakomber. Värden kommer inte att gå in i Paris katakomber. Om du väljer det audioguidade alternativet behöver du inte träffa en fysisk guide eller värd, utan kan istället ta en självguidad tur. Gå direkt till ingången till katakomberna.

Paris: Skip-the-Line Catacombs Tour och Seine River Cruise

6. Paris: Skip-the-Line Catacombs Tour och Seine River Cruise

Följ med på en fängslande resa genom Paris hemsökta katakomber, där kvarlevorna av sex miljoner själar vilar i en underjordisk värld. Utforska tunnlarna innan du ger dig ut på en kryssning på floden Seine och beundrar stadens landmärken från vattnet. Utforska den kusliga skönheten hos noggrant arrangerade ben och skallar och upptäck ett unikt kapitel i Paris historia. Färdas genom vindlande tunnlar prydda med noggrant arrangerade ben och dödskallar, som var och en återger en spöklik berättelse från stadens förflutna. Förhöj din upplevelse med en kryssning på floden Seine (om tillvalet väljs), där du glider fram längs den ikoniska floden och bevittnar stadens landmärken från Eiffeltornet till Notre Dame Catedral, njut av den hisnande utsikten medan du njuter av romantiken på floden Seine. En kryssning längs denna historiska vattenväg ger ett unikt perspektiv på Paris och kombinerar avkoppling och elegans för en oförglömlig upplevelse. Fördjupa dig i historien under marken och den förtrollande skönheten ovanför, och skapa minnen som dröjer sig kvar länge efter ditt oförglömliga äventyr. Boka din kombinerade katakomber och Seine River Cruise-upplevelse nu för en verkligt uppslukande parisisk eskapad.

Paris: Inträdesbiljett till katakomberna med audioguide

7. Paris: Inträdesbiljett till katakomberna med audioguide

Följ med på en spöklik resa genom historiens mörka djup med en timmes audioguidat besök i Paris katakomber. Lär dig mer om stadens fascinerande makabra historia medan du bevittnar en underjordisk värld av skelett och ben. Gå ner i den underjordiska labyrinten under Ljusets stad, där miljontals skelettrester är intrikat arrangerade och vittnar om tidigare århundraden. Vandra genom svagt upplysta tunnlar och känn den kusliga atmosfären med ekon av fotsteg och viskningar från det förflutna. Lär dig mer om katakombernas morbida ursprung och deras roll i Paris historia, från starten som kalkstensbrott till omvandlingen till ossuarier. Upptäck berättelser från historien från din ljudguide när du avslöjar denna makabra undre värld under de livliga gatorna i Paris.

Paris katakomber: VIP-biljett, köföreträde & guidad rundtur

8. Paris katakomber: VIP-biljett, köföreträde & guidad rundtur

Paris är känt för sin skönhet och romantik. Men långt under Eiffeltornet och Louvren ligger en helt annan, skrämmande värld. I Paris katakomber finns en inskription över en dörröppning som lyder: ”Arrête! C'est ici l'empire de la mort” ("Stopp, detta är dödens rike"). Detta är en passande varning för att förbereda dig på en minnesvärd och en gång i livet-upplevelse. Tillträde till katakomberna är extremt begränsat då endast 200 personer är tillåtna att gå in samtidigt. Därmed kan köerna vara väldigt långa och väntetiden kan vara upp till två timmar. Din biljett med företräde i kön sparar dig tid och energi så att du kan få ut det mesta av ditt personliga besök. Närmare 300 kilometer av tunnlar och smala gångar sträcker under gatorna i Paris. Katakomberna var ursprungligen ett kalkstensbrott, urgröpt för att bygga stadens mest berömda broar och byggnader. Sedan 1700-talet har katakomberna tjänat som den sista viloplatsen för mer än sex miljoner personer, med skelett, ben och skallar från uppgrävda kroppar som är prydligt uppradade längs väggarna och valven. Följ med på denna exklusiva rundtur i liten grupp med köföreträde och se Paris i ett annat ljus än någonsin tidigare.

Paris katakomber med köföreträde och speciellt tillträde

9. Paris katakomber med köföreträde och speciellt tillträde

Möt din turguide vid Paris katakomber och gå förbi köerna för att träda ner under marken. Tjugo meter under gatunivån kommer du att få lära dig om hur tunnlarna - vilka sträcker sig över 320 kilometer - karvades ut för att lösa problemet med överfulla kyrkogårdar. Hör på berättelser om kampen och triumfen som omger skapandet av denna makabra och heliga plats. Absorbera de häpnadsväckande kamrarnas atmosfär medan du går förbi ”Arrete. "C’est Ici L’Empire De La Mort”-skylten, vars budskap kan översättas till ”Stanna, här är Dödens imperium”. Vandra vidare omgiven av ben och dödskallar, som har arrangerats dekorativt med största tillförsikt. Få också tillträde till 1700- och 1800-talets franska kungligheters kammare, vilka i vanliga fall är stängda för allmänheten.

Paris: Skip-the-Line Catacombs Tour med begränsade områden

10. Paris: Skip-the-Line Catacombs Tour med begränsade områden

Gör dig redo att uppleva något annorlunda när du besöker ljusets stad. Gå djupt under Paris livliga gator och gå in i ett invecklat nätverk av tunnlar som sträcker sig över 300 kilometer. På denna skip-the-line-tur upptäcker du de parisiska katakomberna ─ makabra tunnlar som är en verkligt sällsynt plats att besöka. Följ med din expertguide på en guidad tur genom det som är känt som den sista viloplatsen för över 6 miljoner själar. Med skip-the-line-biljetter används din tid klokt och vi går förbi kön för att komma in i det som är känt som "porten till helvetet". Med endast 200 besökare som tillåts komma in är det svårt att hitta en mer exklusiv upplevelse. Påbörja din resa genom det omfattande nätverket av underjordiska tunnlar, och längs vägen kommer din guide att avslöja den fascinerande historien bakom Paris katakomber och avslöja hur den utvecklades till viloplats för oräkneliga själar från staden. Under den här 1,5 timmar långa turen får du en unik möjlighet att utforska två särskilt kusliga delar av katakomberna som inte är tillgängliga för allmänheten. Dessa områden är så exklusiva att en väktare personligen låser upp de gamla portarna och ger dig en VIP-upplevelse utan motstycke. Katakomberna är en av Paris bäst bevarade hemligheter, och under er rundtur får ni ta del av de mystiska lager som döljer sig bakom de gamla murarna.

Paris

Paris

Vanliga frågor om Paris katakomber-Båtar och yachter

Vad finns det för andra saker att göra än Paris katakomber-Båtar och yachter som är värt att besöka i Paris?

Paris katakomber: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris katakomber: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.