Paris-Charles de Gaulle-flygplatsen

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Paris-Charles de Gaulle-flygplatsen

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Paris-Charles de Gaulle-flygplatsen? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris-Charles de Gaulle-flygplatsen

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 555 omdömen

Vi skulle välkomnas mycket väl och informeras om nästan allt... På avresedagen fick vi veta att bussen också skulle ringa till terminal 1.. Nåväl, svaret var inte just då. MEN!!!! Vår SUPER TREVLIGA busschaufför räddade oss! Vi var mer än sena och skulle ha missat vårt flyg om hon inte hade kört oss dit! Tack vare din hjälp fick vi verkligen vårt flyg! Det är vad vi kallar perfekt kundservice! Tack!!!!

Transfer med perfekt allroundservice

Tjänsten var verkligen perfekt, kort efter bokningen mailades bekräftelsen, efter att ha landat mejlet med förarens namn, telefonnummer, registreringsnummer och fordonstyp före och efter bagageutlämning, väntade föraren direkt vid utgången. Vi anlände till hotellet stressfritt och i tid, vilket säkerligen inte kommer att vara sista gången vi bokar dessa tjänster.

Jag njöt av upplevelsen, bekväm buss. Den enda situationen jag inte gillade var att föraren tvivlade på min onlinekupong. Jag visade det på mobilen och jag accepterade det inte eftersom jag inte kände igen det. Som tur var tog jag det också utskrivet och det var det enda sättet som situationen löstes.

Det är väldigt lätt att orientera sig... Förarna är väldigt trevliga, hjälpsamma och ger goda råd. Du kommer inte att bli besviken, kom bara ihåg att planera tillräckligt med tid för att du ska återvända till flygplatsen eftersom det är mycket komplicerat under rusningstid men även vid andra tider.

Fungerade som förväntat

Dock kunde chauffören inte många engelska ord men han hämtade oss och lämnade oss på rätt plats i rätt tid så då ska man inte gnälla ;-)