Välj datum

Paris-Charles de Gaulle-flygplatsen

  • Andra upplevelser
  • Transport
13 upplevelser hittades
Sortera efter:

Paris-Charles de Gaulle-flygplatsen: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris-Charles de Gaulle-flygplatsen: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris-Charles de Gaulle-flygplatsen

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 932 omdömen

Vi skulle välkomnas mycket väl och informeras om nästan allt... På avresedagen fick vi veta att bussen också skulle ringa till terminal 1.. Nåväl, svaret var inte just då. MEN!!!! Vår SUPER TREVLIGA busschaufför räddade oss! Vi var mer än sena och skulle ha missat vårt flyg om hon inte hade kört oss dit! Tack vare din hjälp fick vi verkligen vårt flyg! Det är vad vi kallar perfekt kundservice! Tack!!!!

Det är väldigt lätt att orientera sig... Förarna är väldigt trevliga, hjälpsamma och ger goda råd. Du kommer inte att bli besviken, kom bara ihåg att planera tillräckligt med tid för att du ska återvända till flygplatsen eftersom det är mycket komplicerat under rusningstid men även vid andra tider.

Jobba som en dröm!

Detta var en riktigt enkel och tydlig kupong att använda för första gången. Bussen var lätt att hitta och själva tjänsten fungerade felfritt. Jag rekommenderar och kommer ihåg att använda detta i framtiden.

VI REKOMMENDERAR

Mycket bekväm, billig och pålitlig transferservice från flygplatsen till Disneyland och tillbaka till flygplatsen. Jag kan bara rekommendera det och kommer definitivt att använda det igen någon gång.

Mycket praktiskt och bekvämt.

Det var inte bra att vi inte hittade busshållplatsen direkt på flygplatsen. Bättre märkning hade varit bättre. Vi fick också vänta väldigt länge på att bussen skulle gå utan att veta avgångstiderna.