Saker att göra i
Parc de la Mar

Alla aktiviteter

25 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Parc de la Mar: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma de Mallorca: Stadsrundtur med katedralen

Palma de Mallorca: Stadsrundtur med katedralen

Upptäck historien och de mest emblematiska platserna i centrala Palma de Mallorca på en guidad vandring. Avresa från Parc de la Mar och se alla stora historiska platser i denna unika stad. Bli förvånad över skönheten i trädgårdarna i S'Hort del Rei och hör om deras medeltida ursprung. Därefter kan du utforska de smala gatorna i den historiska stadskärnan och andra platser som parlamentet och Plaza de Cort. Från en expertguide, hör om den typiska mallorkinska innergården på en egendom.  Beundra den fantastiska skönheten i Mallorcas katedral, som dominerar Palma-bukten och är en ikon för öns historiska och kulturella arv. Ge dig ut på en guidad rundtur i den vackra katedralen och förundras över dess olika delar som Puerta Mayor, centrala mittskeppet, Rosfönstret och Det heliga sakramentets altare av konstnären Miquel Barceló.

Palma de Mallorca: Atmosfärisk kvällstur i Gamla stan

Palma de Mallorca: Atmosfärisk kvällstur i Gamla stan

Ta en rundtur i gamla stan i Palma och njut av den stämningsfulla miljön när natten faller på. Låt din guide leda dig genom de vindlande gränderna i Palma by night och visa dig den unika känslan i denna Medelhavsmetropol. Få insidertips om de hippaste hotspots och hör om platser som länge har varit favoriter bland stadens lokalbefolkning. Hör spännande berättelser om nattlivet i Palma och lär dig var så många otroliga händelser formade Palmas rika och mångsidiga historia. Låt en lokal nattlivsexpert visa dig det bästa staden har att erbjuda, från tapasbarer med välsmakande godsaker till historiska och dolda torg som sjuder av liv på somrarna efter att solen har gått ner. I slutet av den cirka 1 timme och 45 minuter långa rundturen kan du slå dig ner på en typisk tapasbar och välja bland ett urval av pintxos och tapas. Låt kvällen passera med en mängd olika nattliga sevärdheter och ljud som är unika för Palma.

Palma de Mallorca: Guidad cykeltur

Palma de Mallorca: Guidad cykeltur

Vår tur börjar vid en av våra 2 startpunkter (eller på valfri plats om det är en privat bokad tur) där du kommer att introduceras till din reseledare, ombedd att underteckna en ansvarsfriskrivning och samtycka till vår policy för cykelturer. Kort därefter får du en bekväm stadscykel av hög kvalitet, en hjälm (obligatorisk upp till 16 års ålder) och en korg om du vill. Vatten kan köpas i vår butik. Vår reseledare ger er en genomgång av allmänna fakta och vad ni kan förvänta er av turen, tidpunkter, procedurer och lokala regler för cykling i Palma de Mallorca samt en demonstration av hur cyklarna fungerar. Vi hjälper dig att justera cykelsätet till din längd för att du ska få en så bekväm upplevelse som möjligt av din tur. Tar dig längs cykelvägen på strandpromenaden i riktning mot huvudkatedralen "La Seu". Längs vår rutt gör vi korta stopp på många platser och berättar intressanta fakta om de saker du tittar på. Efter några stopp runt Parc de la Mar söker vi oss in i gamla stan i Palma de Mallorca där öppna och soliga esplanader byts ut mot vackra gamla smala gator och gränder. Gamla kyrkor och torg är mycket vanliga i den gamla stadsdelen och du kommer att få se och lära dig om flera av dem. Vår rundtur inkluderar också ett litet stopp vid ett (fortfarande fungerande) nunnekloster från 1200-talet, där det finns möjlighet att köpa något ätbart för den som gillar sötsaker. Härifrån fortsätter vi att upptäcka den gamla, huvudsakligen medeltida delen av Palma och passerar de mest populära besöksmålen i staden och upptäcker också det stora urvalet av museer, konstgallerier och andra intressanta platser för de nyfikna besökarna. Vår cykeltur inkluderar ett (ca 20 min) stopp där kunderna kan välja att antingen sträcka på benen och koppla av lite, ta tillfället i akt att ta fler bilder av detaljer i staden eller köpa och njuta av en uppfriskande dryck, kaffe/te eller glass. Vi gör vårt bästa för att anpassa platsen för stoppet till temperatur/klimat, gruppstorlek, tid på året och till gruppens önskemål.

Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

Utforska Palma de Mallorca med cykel på en 3-timmars guidad tur i den historiska Gamla stan. Se monument från bysantinsk till muslimsk tid, tillsammans med fina exempel på öns Modernisme-arkitektur. Möt din guide nära Palmas katedral på Plaza del Rosari. Trampa sedan nerför några av stadens mest förtrollande gator. Lär dig mer om stadens historia och dess viktigaste byggnader medan du går vilse i Gamla stans gränder. Titta på den imponerande fasaden på Seu (Palmas katedral) och gå till det kungliga palatset La Almudaina, byggt som ett arabiskt fort och nu ett officiellt residens för den spanska kungafamiljen. Se resterna av den gamla stadsmuren och beundra de smala kolonnerna i La Lonja (marknaden). Cykla längs den lummiga La Rambla de Palma för att titta på blomsterförsäljare och gatuartister, och titta på fasaden till Ajuntament (stadshuset). Upptäck resterna av Banys Àrabs (arabiska bad) som är en av påminnelserna om Palmas moriska förflutna, och kika in genom fönstren i lyxbutikerna på Paseo del Borne.

Palma, katedralen & Valldemossa: Guidad vandringstur

Palma, katedralen & Valldemossa: Guidad vandringstur

Upptäck historien bakom de mest emblematiska platserna i centrala Palma på en 45 minuters guidad promenad. Utgå från Parc de la Mar och alla de viktigaste historiska platserna i den unika staden Palma och upptäck de viktigaste gatorna i gamla stan. Turen inkluderar ett guidat besök i katedralen för att utforska de olika utrymmena som San Sebastián Altar, Gate Puerta Mayor, Central Nave, Rose window, San Bernat Altar (Rubió i Bellver), Bishop Torrella Tomb, Organ, Main Altar (Gaudí), ochAltar of the Blessed Sacrament (Miquel Barceló). Besöket tar ca 45 minuter. Omkring kl. 13.15 avgår din buss till den pittoreska staden Valldemossa i Serra de Tramuntana, som finns med på världsarvslistan. Väl framme har du ca 1 timme och 20 minuter på dig att utforska de mest kända platserna i Valldemossa, t.ex. Cartuja-trädgårdarna, Plaza Mayor, Mirador des Lledoners och fasaden på Palacio Rei Don Sancho.

Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

Upptäck Gamla stan i Palma de Mallorca från ett annat perspektiv på en tre timmars cykeltur. Cykla till stadens viktigaste monument och byggnader och hitta dolda hörn längs vägen. Cykla till katedralen La Seu och upptäck den gamla stadsmuren. Åk till La Lonja för att upptäcka stadens centrum för nattliv. Besök Palacio Real de La Almudaina, som ursprungligen byggdes som en arabiskt fästning. Se Palma stadshus (Ayuntamiento de Palma de Mallorca) och sevärdheterna på Plaza Mayor, centrala Palmas sanna hjärta. Promenera nerför Rambla de Palma och gå till den trädkantade Paseo del Born för att uppleva stadens uteserveringskultur. Njut sedan av några läckra tapas på en spansk restaurang. Smaka på typiska mallorkinska rätter serverade som små tilltugg.

Palma de Mallorca: Sightseeing Segway-tur med lokal guide

Palma de Mallorca: Sightseeing Segway-tur med lokal guide

Upptäck Palma de Mallorcas höjdpunkter på denna segwaytur. Åk förbi sevärdheter som den världsberömda katedralen i Palma, det kungliga palatset La Almudaina och den gamla staden samtidigt som du får ta del av en hisnande utsikt över kusten. Starta turen med en kort orientering för att bli bekväm med segwayens kontroller och funktioner och ge dig sedan iväg på din upptäcktsresa. Under turen får du se landmärken som Palmas katedral, som även kallas ljuskatedralen tack vare sina 59 fönster. Passera förbi det kungliga palatset La Almudaina, som är officiell bostad för Spaniens kung och drottning. Under vägen stannar du vid flera av stadens bästa fotoplatser, bland annat Parc de la Mar, och cyklar längs kustens cykelbanor för att få den bästa utsikten över kusten innan du återvänder till mötesplatsen i slutet av turen.

Mallorca: 2-timmars Segway-sightseeingtur med lokal guide

Mallorca: 2-timmars Segway-sightseeingtur med lokal guide

Upptäck det bästa av Mallorca på en guidad Segway-tur. Upptäck stadens höjdpunkter och kryssa genom några mindre kända hörn av staden. Ta en tur med en grupp eller njut av möjligheten att stanna när du vill med det privata turalternativet. Välj mellan dag- eller kvällsturer. Gå till aktivitetsleverantörens butik som ligger bara ett stenkast från katedralen och kungliga palatset de Almudaina. Kör din Segway med lätthet med hjälp av de färdigheter som du lär dig under körhandledningen. Sätt på dig hjälmen och ge dig ut på äventyr. Åk genom vidöppna livliga torg och smala kullerstensgator. Låt din lokala guide fördjupa dig helt i kulturen och historien i hjärtat av Mallorca. Låt dig underhållas av berättelser och roliga fakta om det mallorquinska folkets historia, arkitektur och mat. Känn havsbrisen i håret när du åker bredvid Ca'n Pere Antoni-stranden. Passera genom områden som Gamla stan, stadskärnan och den dramatiska gotiska stilen i katedralen La Lonja de Palma, innan du åker tillbaka till startpunkten för att återlämna din utrustning.

Palma: Guidad stadsrundtur med en Fat Tire E-Bike

Palma: Guidad stadsrundtur med en Fat Tire E-Bike

Den här unika resan är för dig som har en äventyrsanda och vill ha mer än en vanlig turist. Den omfattar hela staden, inklusive gamla stan, katedralen och strandpromenaden från Portixol till El Molinar! Du kommer att få höra historier och legender om staden, beundra arkitekturen och de gamla byggnaderna och se vackra skyltfönster med traditionella mallorkinska varor på exklusiva Fat tire e-cyklar! I slutet av turen kommer din guide att se till att du väl och riktigt känner till det riktiga Palma och bukten, precis som en lokal.

Palma de Mallorca: Guidad cykeltur med tapas och en drink

Palma de Mallorca: Guidad cykeltur med tapas och en drink

Vår tur startar vid en av våra två startpunkter (eller på valfri plats om det är en privat bokad tur) där du kommer att få träffa din guide, skriva under en ansvarsfriskrivningsklausul och samtycka till vår policy för cykelturer. Kort därefter får du en bekväm stadscykel av hög kvalitet, en hjälm (obligatorisk fram till 16 års ålder) och en korg om du vill. Vatten kan köpas i vår butik. Vår reseledare kommer att ge dig en genomgång av de allmänna fakta och vad du kan förvänta dig av turen, tidpunkten, förfarandena och de lokala reglerna för cykling i Palma de Mallorca samt en demonstration av hur cyklarna fungerar. Vi hjälper dig att justera cykelsätet efter din längd för att du ska få den mest bekväma upplevelsen av din tur. Efter detta är vi redo att ge oss iväg! Vår TUR MED TAPAS tar dig längs cykelbanan på strandgatan i riktning mot huvudkatedralen "La Seu". Längs vår rutt gör vi korta stopp på många platser och berättar intressanta fakta om de saker du tittar på. Efter några stopp runt Parc de la Mar söker vi oss in i Palma de Mallorcas gamla stad där öppna och soliga esplanader byts ut mot vackra gamla smala gator och gränder. Gamla kyrkor och torg är mycket rikligt förekommande i gamla stan och du kommer att se och lära dig om flera av dem. Vår rundtur inkluderar också ett litet stopp vid ett (fortfarande fungerande) kloster för nunnor som går tillbaka till 1200-talet och som ger möjlighet att köpa lite ätbart för de som har ett sötsug. Härifrån fortsätter vi att upptäcka den gamla huvudsakligen medeltida delen av Palma och passerar förbi de mest populära besöksmålen i staden och upptäcker också det stora utbudet av museer, konstgallerier och andra platser av intresse för de nyfikna besökarna. Nu är det dags för en av de verkliga höjdpunkterna på vår rundtur; tapasstoppet. Vi inkluderar en drink och 3 tapas per person och du kan välja mellan ett brett utbud av typiska spanska "montaditos" tapas. Efter stoppet är det dags att börja avrunda vår rundtur genom att besöka de sista viktiga platserna som ligger i närheten av La Lonja och/eller Santa Catalina/Es Jonquet.

De mest populära sevärdheterna i Palma de Mallorca

Att göra i Parc de la Mar

Städer i Spanien

Parc de la Mar: Fler aktiviteter och sevärdheter

Parc de la Mar: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.