Paris - nyårsafton Nyårsmiddag och cabaretföreställning
När du anländer till denna berömda parisiska kabaret välkomnas du av skådespelare, dansare och artister som kastar dig in i en surrealistisk och överraskande atmosfär. Sedan tar du plats där du kommer att njuta av en fransk galamiddag signerad Guy Savoy, flerstjärnig kock, och smaka Pierre Hermé dessert. Välj din kategori för sittplatser och val av vin och champagne. Njut av evenemanget i den mytomspunna Paradis Latin Hall, där du får uppleva en unik kabarékväll. Showen "L'Oiseau Paradis" är en kittlande kväll med sensualitet, poesi, känslor, humor och ny teknik i regi av Kamel Ouali. Efter tolvslaget vid midnatt kan du dansa hela natten på Paradis Latin-scenen med champagne efter eget gottfinnande. Silvermeny Amuse-bouche på nyårsafton Överraskningsägg av färsk lax, citronsabayon & Sologne-kaviar *** Foie gras terrine, butternut-kumquat *** "vintergrönsaker-citrus" kålcurd, korallbuljong, krispig tuile med timutbär *** Kalvfilé i "Wellington-stil", Périgordsås *** M. Pierre Hermés dessert på nyårsafton: Azur Yuzukräm, chokladkräm och -mousse, Infiniment Chocolat-smördeg, kanderad Kôchi-yuzu, choklad- och yuzusås *** ½ rött vin "Château Lynch Moussas 2018" Pauillac - Grand Cru Classé ½ Champagne " Bollinger Särskild Cuvée " ½ mineralvatten Eller Guldmeny - Kategori 1 sittplatser Meny Amuse-bouche på nyårsafton Överraskande ägg av färsk lax, citronsabayon & Sologne-kaviar *** Foie gras terrine, butternut-kumquat *** Hummer, "vintergrönsaker-citrus" kålcurd, korallbuljong, krispig tuile med timutbär *** Kalvfilé i "Wellington-stil", Périgordsås *** M. Pierre Hermés dessert på nyårsafton: Azur Yuzukräm, chokladkräm och -mousse, Infiniment Chocolat-kakor, kanderad Kôchi-yuzu, choklad- och yuzusås *** ½ rött vin "Clos du Marquis 2000" Saint-Julien ½ Champagne " Bollinger La Grande Année 2015" ½ mineralvatten Platinum meny Läge vid Guldtorget Vip-åtkomst Paradis Latin's bok erbjuds Amuse-bouche på nyårsafton Färsk lax, överraskande ägg, citronsabayon & Sologne-kaviar *** Foie gras terrine, butternut-kumquat *** " Linser-kaviar Schrenkii " *** Hummer, "vintergrönsaker-citrus" kålcurd, korallbuljong, krispig tuile med timutbär *** Kalvfilé i "Wellington-stil", Périgordsås *** M. Pierre Hermés dessert på nyårsafton: Azur Yuzukräm, chokladkräm och -mousse, Infiniment Chocolat-kakor, kanderad Kôchi-yuzu, choklad- och yuzusås *** ½ rött vin "Clos du Marquis 2000" Saint-Julien ½ Champagne "Bollinger R.D 2008" ½ mineralvatten