Paris: 3-rätters middag & show på Paradis Latin Cabaret
Engagera dina sinnen med en biljett till Paradis Latin Show i Paris. Fördjupa dig i den lokala konstscenen med denna lockande kväll med sensualitet, poesi, känslor och humor efter att du har avnjutit en utsökt 3-rätters måltid under pre show. Gå in i kabarén och bli välkomnad av skådespelare, dansare och artister. Dyk in i en surrealistisk och överraskande atmosfär. Medan du äter kan du njuta av ett framträdande av en exceptionell sångare och titta på en unik cabaret-förshow. Slutligen kan du njuta av den fantastiska showen L'Oiseau Paradis. Välj mellan 2 middagsshowmenyer, Automn/Winter "Prestige" eller "Gustave Eiffel" signerad Guy Savoy Automn / Winter Eiffel Prestige-meny Förrätter Fjäderfä- och kalvpaté med pistagenötter och rödbetor som krydda eller Färger Paradis Rökt lax, pepparrotskräm, broccolipuré, laxägg och sabayon på rökt smör eller Svampvelouté, "blomkål-hasselnöt", krispig Comté-ost Huvudrätter Lax i "Koulibiac"-stil, vit smörsås med ingefära eller Cocotte "nötkött & morötter" eller Mångfärgade grönsaker, ägg och parmesan Kokta grönsaker: kronärtskocksmos, flerfärgade morötter, gulbetor, kanderade tomater, purjolök, flerfärgade rädisor och kålrot. Ekologiskt ägg, parmesantuile och gräslök Desserter Fransk kyss Exotisk smak, combawa ananassorbet, mango passionsfruktsinsert, på ett ladyfingerkex överdraget med mörk choklad eller Päronet i kvitten Vispad päronganache, inlägg av kvittenpasta, mördegsbiskvier. I form av ett moln och en fjäder av vit choklad. Automn-/vintermeny Terrine av gåslever, "butternut-kumquat" chutney, melba toast eller Äggkokott, kastanjer och vit tryffelemulsion eller Remoulad på avokado och krabba, skaldjursgelé, Granny Smith-äpple och en blandning av krasse, shiso, rädisekrasse och krasseblomma *** Filé av sej med söta kryddor, jordärtskocka, beurre blanc infuserad med koriander, rostad smak eller Medaljonger av marulk, saffransgrönsaker "bourride style" eller Paradis Wellington "serveras sällsynt" Nötfilé, duxelles av parissvamp, cecina (nötskinkan) i smördeg Bakad rare, nötfärsjus med portvin Desserter av Pierre Hermé Infinitly Lemon av Pierre Hermé Citronkräm, rått citronkött, kanderad citron, lätt citronkräm, citronkakor, citrongelé, citronglass, krispig citronmaräng eller Söt njutning Initiering av smaker, texturer och temperaturer kring mjölkchoklad och hasselnöt Drycker: 1/2 flaska mineralvatten - 1/2 flaska rödvin* - 1/4 flaska champagne* *Paradis Latin urval