Lägg till datum

Pantheon

Pantheon

Pantheon: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Rom: Pantheon Fast-Track Ticket och officiell audioguide

1. Rom: Pantheon Fast-Track Ticket och officiell audioguide

Utforska Pantheon på ett unikt och engagerande sätt med våra audioguider och Fast Track-biljett. Hämta din biljett vid Basilica of San Lorenzo in Lucina, en kort bit från Pantheon, för att hoppa över köer och förbättra ditt besök. Din resa börjar med Adriano, den visionära kejsaren som beställde templet för alla gudar som vi ser det idag. Genom audioguiden får du höra Adrianos röst när han berättar om Pantheons historia och sin kärlek till Rom. Bevittna kupolens perfekta geometri, med en diameter på 43,44 meter, och upptäck betydelsen av oculus, som gör att solljuset kan lysa upp interiören som ett solur. Följ påven Bonifacio IV:s vägledning, som 609 e.Kr. omvandlade templet till Basilikan för Maria och alla martyrer, skyddade det från plundring och såg till att det är intakt än i dag. Gå genom portiken med pelare av rosa granit från Egypten och träffa Raphael Sanzio av Urbino, målaren och arkitekten, som begravdes här tillsammans med andra renässanskonstnärer som beundrade klassisk arkitektur. Upptäck varför just denna plats valdes för deras eviga vila. Lyssna på drottning Margheritas röst, som vilar i Pantheon tillsammans med kung Umberto I och Vittorio Emanuele II av Savojen. Föreställ dig regnet av röda rosenblad under pingsthelgen, som varje år faller ner från oculus till minne av den helige Andes nedstigande över apostlarna. Titta upp och betrakta Pantheon som både ett monument och en kyrka. Mons. Micheletti, ärkepräst och rektor för Pantheon i Rom, kommer att guida dig till att se byggnaden med andra ögon. Audioguiderna framförs av begåvade skådespelare som Sergio Rubini, Alessandro Haber, Daniele Parisi, Giusi Cataldo och Mons. Daniele Micheletti. Originalkompositioner av Antonio Fresa, framförda med orkestern från Teatro La Fenice, skapar en unik och värdefull upplevelse. Ditt besök kommer att ge en extraordinär upplevelse och bidra till att stödja verksamheten i kapitlet Santa Maria ad Martyres. Boka nu och fördjupa dig i historien om Pantheon, alla gudars tempel och basilikan för Maria och alla martyrer

Rom: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour m / Audio Guide

2. Rom: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour m / Audio Guide

Gör dig redo att se Rom som du aldrig har sett staden förut! Hoppa ombord på en dubbeldäckarbuss med öppet tak och låt dig förtrollas av den otroliga arkitekturen medan du lär dig mer om stadens fascinerande historia. Beundra legendariska Colosseum, se de oslagbara vyerna över den berömda Spanska trappen och låt dig hänföras av den majestätiska Vatikanen. Du kan hoppa på bussen på en av de många hållplatserna utmed rutten. Dra nytta av dagliga avgångar från Termini och utforska de tio olika stoppen som ligger spridda runtom i staden. Om du känner dig extra äventyrlig kan du välja att utforska den "eviga staden" till fots med en av våra digitala audioguider. Hitta diverse dolda pärlor i Rom och gör en djupdykning in i stadens rika kultur och historia. Några av de platser som du kan se på resrutten är bland annat: Basilikan Santa Maria Maggiore Colosseum. Roman Forum Circus Maximus San Giovanni Piazza Venezia Piazza Navona Pantheon Castel Sant'Angelo Vatikanen Peterskyrkan Fontana di Trevi Spanska trappan Piazza Barberini Järnvägsstationen Termini

Rom: Skip-the-Line Pantheon-biljett och audioguide

3. Rom: Skip-the-Line Pantheon-biljett och audioguide

Med våra garanterade biljetter är din bekvämlighet viktig. Upptäck Roms Pantheons fascinerande historia och hisnande skönhet med en 35-minuters audioguidad tur på din smartphone. Få ut det mesta av ett av Roms mest berömda landmärken och lär dig mer om dess rika förflutna och fantastiska arkitektur. Hör fascinerande berättelser om Pantheons kupol och dess arkeoastronomiska historia, interiören och trottoaren. Lyssna på 12 ljudpunkter av intresse och använd en digital karta för att hitta dessa punkter inne i basilikan. Boka din plats online och hoppa över de långa köerna med denna sömlösa och tidseffektiva upplevelse. Upptäck legenderna och myterna om Pantheon, historien bakom dess Oculus, de eminenta gravarna och mycket mer. Börja din resa vid mötesplatsen på Piazza Navona 25, en lugn promenad på 5 minuter från Pantheon. Hämta dina Pantheon-biljetter på Touristation Navona och få användbara tips för att njuta av ditt besök. Behöver du hjälp med din digitala audioguide? Vårt vänliga team på Touristation Navona (Piazza Navona 25) är här för att hjälpa dig. Fördjupa dig i den fängslande skönheten hos Roms berömda torg och fontäner under din självguidade vandring. Ladda ner appen och upptäck stadens mest fascinerande och obligatoriska attraktioner när du ger dig ut på en resa. Res förbi det imponerande Pantheon på väg till den majestätiska Fontana di Trevi, och avsluta på den charmiga Piazza di Spagna.

Rom: Pantheon Skip-the-Line inträdesbiljett och audioguide

4. Rom: Pantheon Skip-the-Line inträdesbiljett och audioguide

Njut av tillgång till det ikoniska Pantheon, där Roms antika historia kommer till liv. Utforska den ikoniska platsen med en ljudguide i din egen takt och gå sedan till närliggande Navona-torget för att fortsätta din självguidade rundtur. Utforska det förtrollande romerska templet, en helig fristad tillägnad de många gudarna i din egen takt. Låt dig förbluffas av Pantheons enorma kupol, känd för sin extraordinära oculus, genom vilken solljusets eteriska sken badar den utsökta inre helgedomen. Som en bonus kan du vandra genom det charmiga Navona-torget och insupa den livliga atmosfären på ett av Roms mest pittoreska torg. Navigera genom århundradena med en gratis ljudguide för båda attraktionerna och fördjupa dig i historierna och hemligheterna bakom det arkitektoniska underverket.

Rom: Vatikanpasset, de populäraste sevärdheterna och gratis transport

5. Rom: Vatikanpasset, de populäraste sevärdheterna och gratis transport

Gör din vistelse i Rom till en oförglömlig och enkel upplevelse med 3-dagarskombinationen OMNIA Vatican Card och Roma Pass. Dessa 2 pass täcker allt du vill göra i Rom - historiska attraktioner, toppmuseer, en sightseeingbusstur - och kollektivtrafik för att hjälpa dig att ta dig runt i den eviga staden. Låt oss bryta ner det: OMNIA Vatican Card ger inträde till alla de främsta sevärdheterna i Vatikanstaten plus en 3-dagars hop-on hop-off busstur. Roma Pass ger dig gratis inträde till 2 av 5 toppattraktioner plus rabatter på ytterligare 30 toppattraktioner och ett resekort. OMNIA-kortet inkluderar: - Vatikanmuseerna och Sixtinska kapellet (R) - Inträde till Johannesbasilikan i Lateranen och klostret med multimedia-audioguide - Inträde till Peterskyrkan inklusive flerspråkig audioguide (R) - Carcer Tullianum / Mamertine Prison (S:t Peters fängelse) (R) - Vox City audioguide* - Hop-on Hop-off busstur - tillgång till Open Bus Vatican and Rome, Big Bus och City Sightseeing-tjänster Roma Pass inkluderar gratis inträde till 2 av följande attraktioner (endast biljetter för vuxna): - Kapitolinska museerna - Castel Sant'Angelo (R) - Colosseum, Forum Romanum & Palatinerberget (R) - Borghese-galleriet (R) Det inkluderar också prisreduktioner till många museer och attraktioner, inklusive följande: Museer: - Romerska nationalmuseet - Palazzo Massimo alle Terme - Romerska nationalmuseet - Palazzo Altemps - Romerska nationalmuseet - Crypta Balbi - Romerska nationalmuseet - Diocletianus bad - Nationalgalleriet i Palazzo Barberini - Etruskiska museet i Villa Giulia - Centrale Montemartini - Nationalmuseum för orientalisk konst - MACRO - Museo d'Arte Contemporanea Roma - MAXXI - Nationalmuseum för XXI århundradets konst - Planetarium och astronomiskt museum Sevärdheter: - Circo Maximo Upplevelse - Trajanus marknad - Palazzo Valentini - Arkeologiskt område av Domus Romane - Ara Pacis och mycket mer! (R) Bokning krävs. *Ladda ner Vatikanen & Rom-appen (finns på Play Store eller Apple Store) så att du kan njuta av Vox City-audioguiden.

Rom: Pantheon Skip-the-Line inträde och guidad tur

6. Rom: Pantheon Skip-the-Line inträde och guidad tur

Upptäck det berömda Pantheon, en arkitektonisk pärla inbäddad i hjärtat av Rom, med en guidad tur. Undvik långa köer med skip-the-line-entré och gå sedan in med din lokala guide för att lära dig allt om byggnadens rika förflutna och fantastiska arkitektur. Börja med att träffa din guide på Piazza della Minerva bredvid elefantstatyn. Därefter får du en kort genomgång av Pantheons historia av din guide. Gå sedan vidare till templet. Beundra byggnaden från utsidan och förundras över de massiva korintiska kolonnerna och den enorma kupolen. Gå in i templet. Gå förbi köerna med skip-the-line-entré. Fördjupa dig i en kombination av konst, historia och andlighet. Beundra taket som är dekorerat med gyllene stjärnor. Om du vill kan du visa din respekt för berömda personer som Raphael, som vilar där tillsammans med italienska kungar och konstnärer.

Rom: Pantheon Skip-the-Line-biljett

7. Rom: Pantheon Skip-the-Line-biljett

Ta dig till ett av de mest berömda monumenten i antikens Rom utan långa köer. Boka din skip-the-line-entré till det historiska Pantheon i förväg, utforska området i din egen takt och se den berömda kupolen. Välj önskad tid och kliv direkt in i Pantheon. Gå på samma marmorstenar som kejsarna en gång satte sina fötter på och beundra allt som finns att se utan att behöva stressa. Upptäck de många förändringar som Pantheon genomgått, från ett tempel för många gudar till en kyrka, under nästan 2 000 år av historia. Titta på gravarna till den berömde målaren Raffaello och de sista kungarna av Italien. Ta del av den spännande kupolen med den berömda Oculus, där solljusets eteriska sken lyser på den innersta helgedomen.

Rom: Pantheon Museum Guidad tur med Skip-the-line biljett

8. Rom: Pantheon Museum Guidad tur med Skip-the-line biljett

När du går in i museet möts du av en expertguide som introducerar dig till Pantheons historia och betydelse. Byggnaden byggdes ursprungligen som ett tempel tillägnad alla gudar i det antika Rom, och det är fortfarande en av de bäst bevarade strukturerna från den eran. Bli slagen av dess hisnande kupol, betraktad som ett mästerverk av romersk teknik, när du utforskar Pantheons interiör. Din guide kommer att förklara hur kupolen byggdes, och du får en närbild på dess invecklade design. Gå sedan vidare till Pantheons imponerande samling av konstverk och artefakter. Du får se fantastiska skulpturer, antika mosaiker och fascinerande historiska föremål som berättar historien om Pantheons långa och varierande historia. En av de mest kända artefakterna i museet är graven efter den berömde målaren Raphael, som begravdes i Pantheon 1520. Din guide berättar om Rafaels liv och arbete, och du får lära dig mer om hur han påverkade konstvärlden under renässansen. Under hela rundturen kommer din guide att ge dig insikter i Pantheons rika historia och kulturella betydelse. Du kommer att lämna museet med en djupare förståelse för denna otroliga struktur och dess plats i romersk historia.

Rom på egen hand: Busstransfer från Civitavecchia

9. Rom på egen hand: Busstransfer från Civitavecchia

Se Roms sevärdheter i din egen takt med en tur- och returtransfer från kryssningsterminalen i Civitavecchia och få åtta timmar att utforska den Eviga staden utefter dina egna intressen. Vid ankomsten till stadens centrum är du fri att besöka de platser som intresserar dig mest. Gå till Peterskyrkan i Vatikanstaten och förundras över berömd konst av Michelangelo och andra mästare. Besök Hadrianus mausoleum på Castel Sant'Angelo eller upptäck det oklanderligt bevarade templet Pantheon, som tillägnades alla gudar. Följ fotspåren av kända poeter på Spanska trappan och förundras över arkitekturen på Piazza Navona, byggd över Domitianus-stadion. Upptäck höjdpunkterna från antikens Rom, som Colosseum, Forum Romanum och Palatinen. Kasta ett mynt i fontänen Fontana di Trevi och mycket mer. Alternativt kan du tillbringa dagen med shopping eller njuta av lunch i eftertraktade stadsdelar som Trastevere. Res med en modern, luftkonditionerad buss och ha nytta av assistenten som gärna ger dig tips om hur du når platser så fort som möjligt. När du anländer till Rom lämnas du av på Via Lungotevere Marzio "Zanardelli", på andra sidan av bron från var högsta domstolen Palazzaccio i Rom är belägen.

Rom: Imperial City Tour med golfbil med valfri transfer

10. Rom: Imperial City Tour med golfbil med valfri transfer

Besök de viktigaste platserna i Rom på en 3 timmars privat golfbilstur med guide. Åk till alla de viktigaste historiska monumenten, inklusive Forum Romanum, Colosseum, Circus Maximus och Pantheon. Se Aventino och Villa Borghese Pincio-balkonen, och njut av elegansen på gatorna Corso och Condotti samt Spanska trappan. Beundra barockens skönhet i Berninis fontäner och skulpturer, till exempel Fontana di Trevi och Navona-torget. Stoppa för en kopp kaffe eller en cappuccino på ett av Roms äldsta kaféer, Villa Borghese Gardens. Du kan välja alternativet med hämtning på hotellet och göra din semester i den eviga staden till en minnesvärd upplevelse med denna unika rundtur i bekvämligheten av en golfbil.

428 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Pantheon

Pantheon: Fler aktiviteter och sevärdheter

Pantheon: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Pantheon

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 26 511 omdömen

Rom är fantastiskt att se. För många vackra saker för att se allt. Jag återkommer men jag ska titta närmare på priserna som är fördelaktiga för att hoppa över kön.

Fantastiskt utan Roma Pass, inte OMMIA-kortet, vi hade kunnat se allt vi ville, det bästa var att kunna använda kollektivtrafiken

Det gick verkligen smidigt att hämta biljetterna och sedan gå fast Track när vi kom till Phanteon. Klart värt det.

Behändigt kort som du kan ha mycket nytta av, rekommenderas varmt!

Vi hade svårt att hitta omnia-kortets hämtningsställe.