Välj datum

Pantheon

261 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 17

Pantheon: Fler aktiviteter och sevärdheter

Pantheon: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Pantheon

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 26 511 omdömen

Rekommenderas till hundra procent!!! Vi tog två dagar i rad och det gjorde att vi kunde gå runt hållplatsen och sedan fortsätta med bussen. Jag rekommenderar ett minimum av två dagar, för på en dag skulle det vara omöjligt att få veta något om denna vackra stad. Chaufförerna och hjälppersonalen var mycket vänliga, vid två tillfällen kom vi inte ihåg var hållplatsen var. När vi försökte stoppa bussen pekade de vart vi skulle gå och väntade på oss. !!!! Väldigt men väldigt bra!!! Tack för att du njuter av Rom!!!

Vi gör nästan alltid en hop-on-hop-off-busstur på storstadssemestern, och hittills har det alltid varit värt det, även här! Dessa erbjudanden är bra för att få en första överblick över staden i fråga. Ljudkommentaren är intressant, rutten täcker de flesta av de viktiga platserna, och 13-minutersfrekvensen gör att du kan hoppa på och av när som helst utan att planera. Absolut rekommendation för första besöket i Rom!

Med biljetten vi bokade kunde vi ta oss in direkt utan att köa och ljudguiden delades också ut snabbt och utan att behöva vänta. Eftersom antalet besökare verkar vara begränsat är det inte för mycket folk i Pantheon eller så är de väl fördelade i den rymliga interiören. Sammantaget ett trevligt och avkopplande besök.

Bra erfarenhet. Jag tror att du kan lägga till mer information om proceduren för att hämta kupongen i Vatikanstaten, eftersom det inte är särskilt tydligt hur man hittar de angivna ORP:erna, särskilt för de som ska till Rom för första gången och inte vet något.

Mycket bra beskrivet i guiden. Du måste komma tidigt