Pantheon

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Heldagsturer
  • Stadskort
245 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 16

Pantheon: Fler aktiviteter och sevärdheter

Pantheon: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Pantheon

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 24 164 omdömen

Gjorde vår dag i Rom så lätt. Vi seglade på Wonder of the seas och hamnade vid Civitavecchia, vi tog tåget därifrån vilket var väldigt enkelt om du använder GetYourGuide/Trainline för att få dina biljetter i förväg. Du kommer att vilja åka till Roma Termini och bara gå ut från stationen och den stora busshållplatsen ligger precis där.

Fantastisk historisk information om resan. Verkade kort för en hel tur och retur (8 stopp). Tog bussen åldrar att flytta från varje hållplats i bältesvärmen. Antingen skulle huven på taket ha dragits på eller så skulle bussen gå snabbare från hållplatser. Värmen brände på toppen och på nedervåningen var det fullt.

Det rekommenderas att göra en sådan resa den första dagen. Detta är det bästa sättet att få hela utskriften och bestämma vad du vill besöka senare. Du kan använda bussen som ett vanligt transportmedel eftersom biljetten är giltig i 24 timmar eller längre.

Underbar vistelse, särskilt tack vare alla utvalda aktiviteter. Vi njöt av alla turistpunkter. Trots den infernaliska hettan utnyttjade vi alla möjligheter som vi fick.

Med passet är det smidigt att ta sig runt med tunnelbanan och bussen till de olika attraktionerna . Även smidigt att boka via kortet för slippa köer mm.