Lägg till datum

Palmas akvarium

Palmas akvarium: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mallorca: Entrébiljett till Palma Aquarium med 3D-bio

1. Mallorca: Entrébiljett till Palma Aquarium med 3D-bio

Få snabbare tillgång till Palma Aquarium med denna biljett och besök en autentisk marinpark där du kommer att upptäcka skatterna i undervattensvärlden, både för familjer med barn och för vuxna. Under en mer än 1 km lång rundtur kan du utforska och lära dig mer om livet under ytan med våra havsexperter i 8 olika tematiska miljöer som Medelhavet, Tropikerna, Djungeln eller Medusarium. Nu kan du njuta av vår 3D Cinema Aquadome-upplevelse som ingår i din biljett.

Mallorca: Palma de Mallorca all inclusive-pass

2. Mallorca: Palma de Mallorca all inclusive-pass

Upptäck Palmas unika skönhet med Palma de Mallorca Pass! Njut av fri tillgång till toppattraktioner som Palma Cathedral, Palma Aquarium, Katmandu Park och Hop-on Hop-off-bussen. Spara tid och pengar medan du upplever oförglömliga ögonblick på ön i din egen takt, och ta 6 dagar på dig att göra det. Boka ditt pass för 1 till 6 dagar. Välj mellan: Landmärken & Monument: Katedralen i Palma - La Seu (biljett för att hoppa över kön) Castillo del Belver (Slott) Jardines de Alfabia Fundación Bartolomé March Torre Cega Museer och gallerier: Es Baluard (Konstmuseum) Hop On Hop Off & Båtupplevelse: Hop On Hop Off stads sightseeingtur genom Palma Hamnbåtstur i Palmabukten Aktiviteter och fritidsattraktioner: Palma Aquarium (akvarium och nöjespark) Katmandu Park Golf Fantasia (minigolf) Rabattpartners (spara upp till 20 %): Palma Aquarium (Souveniraffär & Restaurang) Forestal Park (Klätterpark) Barcos Azules (båtturer) Rafa Nadal Museum Xperience

Mallorca: Biljetter till Palmas akvarium med transferservice

3. Mallorca: Biljetter till Palmas akvarium med transferservice

Besök Palma de Mallorcas akvarium, som är Mallorcas senaste attraktion, på denna härliga heldagstur. Turen inleds med en transferservice från mötesplatsen till Palmas akvarium. Du leds av en turguide, som ger dig all grundläggande information om akvariet och det lokala området som du behöver. När du anländer till akvariet kommer du ha över 4 timmar på dig att utforska dess många olika avdelningar. Besök den gamla världen, den nya världen, djungeln, Medelhavets trädgårdar och det stora blå havet. Upptäck också Europas allra djupaste akvarium, som huserar över 200 olika marina arter. Du kan gå in och ut på Palmas akvarium som du vill under dagen, med möjligheten att också utforska det närliggande området och den vackra stranden som endast ligger 50 meter bort. Förutom alla de marina varelser du kommer att få se kan du även njuta av akvariets trädgård på takterrassen, som är den största trädgården av sitt slag i hela Spanien.

Palma de Mallorca: Hajdyk på Palma Aquarium

4. Palma de Mallorca: Hajdyk på Palma Aquarium

När du anländer kommer vår instruktör att ge dig en förklaring om Big Blue, vårt stora akvarium där du ska dyka. Han kommer också att informera dig om säkerhetsåtgärderna så att du kan dyka i lugn och ro och njuta av denna unika upplevelse. Om du har ett dykcertifikat kan du dyka upp till 8,5 m djup, medan om du inte har ett certifikat kommer du att dyka upp till 4 meter, vilket inte är lite! Om du bokar denna aktivitet får du också gratis tillgång för dig och en medföljande person till Palma Aquarium. Så när du är klar med dykningen kan du besöka akvariet i din egen takt. Det är obligatoriskt att ha med sig: - Din egen olycksfallsförsäkring för dykning för att genomföra aktiviteten, om du inte har den kan du köpa den när du anländer. - Läkarintyg för dykning utfärdat under de senaste 12 månaderna. Som en säkerhetsåtgärd kan dykningen inte genomföras 24 timmar före eller efter en flygning.

Tillgängliga aktiviteter

Palmas akvarium: Fler aktiviteter och sevärdheter

Palmas akvarium: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Palmas akvarium

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 691 omdömen

Mycket fint akvarium, både barn och vuxna kan bara imponeras. Ett foto är taget vid entrén som såldes till dig för 10€. Vid utgången avsedd att finansiera en djursak, om du vet hur man säger nej, har du inget emot det. Hajakvariet är imponerande. Å andra sidan är 3D-biografen verkligen inte hemsk, för att inte säga värre... mycket kort, inte riktigt intressant eller fängslande... Onödigt enligt mig. Verkligt värde för pengarna.

Fantastisk upplevelse, vi förväntade oss inte ett så långt besök, akvariet är väldigt stort och det finns till och med en stor park med andra djur som sköldpaddor. Vi fotograferas vid starten framför en havsbotten, samt med en papegoja under besöket. 10 euro per bild som går direkt till djurskyddsstiftelsen. Riktigt trevlig upplevelse att göra!

Besöket i akvariet var underbart, både den marina delen och den yttre delen av Medelhavsträdgården är riktigt välstrukturerade. Tankarna med de verkligt magnifika hajarna och delen med den verkligt välskötta och vackert färgade tropiska faunan och floran. Jag rekommenderar absolut besöket till alla från den minsta till den största.

Enkelt att boka, men senaste tiden innan bokning är satt på 1,5h. Råkar man vara i närheten så måste man vänta länge på att få gå in. I så fall är bättre att köpa biljetten på plats. har man tur så är det inte fullbokat. Men har man en bra plan så funkar det kanon!

Fungerade bra. Smidigt att boka, betalning via Klarna, ingen kö och ett häftigt ställe. Bara bra.