Saker att göra i
Palmabukten

Palmabukten: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

1. Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

Följ med på en båtutflykt på en modern segelkatamaran genom den vackra Palma-bukten. Tillbringa några timmar med att koppla av på båten och ta dig tid att simma och snorkla. Utflykten utgår från Arenal Nautical Club och går mot Cap Enderrocat och Cala Vella, som är skyddade miljöområden. Känn dig bekväm i den avslappnade atmosfären under hela utflykten. Ankra på en vacker plats och njut av 90 minuter för att simma eller sola. Du kan också snorkla med den utrustning som tillhandahålls.  Om du väljer att njuta av en nylagad grillmat med pastasallad och lokalt bröd ombord. Du får också en drink med vatten, öl eller sangria att dricka medan du njuter av maten.

Palma: Båttur och snorkling i Palmabukten med dryck inkluderad

2. Palma: Båttur och snorkling i Palmabukten med dryck inkluderad

En extra dos vitaminer ombord på Super Delfin Verde. Njut av en kryssning med musik, chill out, ett paradisiskt landskap utomhus på vår båttur, med uppmärksamhet från vår lokala och pålitliga besättning. Simma från en båt i Mallorcas kristallklara vatten i naturreservatet i Palmabukten. Sa Calma Boats är platsen där havet och ön Mallorca möts. En plats full av drömmar och oförglömliga upplevelser. Sa Calma är sommar, är vänskap, är fest, är sol, är hav, är lugn. Vårt enda mål är att se till att du kan njuta av din semester i lugn och ro. Resväg från Can Pastilla: Vi går ombord på en båt och startar i riktning mot Palmas marina naturreservat och sätter segel. Vi gör ett badstopp (om vädret är bra) längs vägen på idylliska och dolda platser som Cala Vella. Du kan passa på att sola, ta ett uppfriskande dopp och snorkla i Medelhavets kristallklara vatten. Resväg från Palma: Vi sätter segel mot Palmanova, en kuststad som ligger vid den västra änden av Palmabukten. Under denna resa kommer vi att njuta av den otroliga utsikten över Mallorcas kustlinje och se kontrasten mellan Medelhavets vegetation och sandstränderna som Illetas och Cala Mayor.

Palma de Mallorca: Båttur i solnedgången med DJ och dansgolv

3. Palma de Mallorca: Båttur i solnedgången med DJ och dansgolv

Ge dig ut på denna solnedgångskryssning i Palma Bay. Njut av en resa som inkluderar ett dansgolv, live-DJ och 1 kall dryck per person. Träffa andra människor medan du dansar och sjunger i den gyllene timmen. Börja i hjärtat av Palma på strandpromenaden. Titta på utsikten över Palmas hamn med bergskedjan Tramuntana i bakgrunden innan du hoppar ombord på båten. Segla runt viken medan DJ:n spelar optimistiska sommarlåtar som får dig att dansa. Under kvällen har du tillgång till båtens bar, där två drinkar ingår i priset.  Fånga minnen och foton med den fantastiska Medelhavssolnedgången bakom dig i denna unika atmosfär. Återvänd till hamnen efter en trevlig kväll.

Palma Bay: Upplevelse med parasailing

4. Palma Bay: Upplevelse med parasailing

Flyg över Palmabukten under ett parasailingäventyr. Svinga dig upp till 50 meter upp i luften ovanför vattnet, dragen av en kraftfull motorbåt. Välj mellan flera starttider under dagen. Starta turen vid kajen. Gå ombord på en motorbåt och ge dig ut i bukten. När det är din tur utrustar du dig med en flytväst och all nödvändig säkerhetsutrustning och går ut på båtens sjösättningsplattform. Känn adrenalinet när du svävar högt upp i luften, upp till 50 meter över vattnet. Från toppen kan du beundra den spektakulära utsikten över kusten och över bukten. Upplev sevärdheterna från ett spännande fågelperspektiv. Efter en 10 minuter lång flygning återvänder du tillbaka till båten full av endorfiner och otroliga minnen. Du kan välja att ta turen på dagen eller vid solnedgången. Till sist återvänder du till kajen.

Palma de Mallorca: Halvdagstur med katamaran och buffémåltid

5. Palma de Mallorca: Halvdagstur med katamaran och buffémåltid

Välkomnas av besättningen vid piren i Palma och gå ombord på den moderna lyxkatamaranen, som tar dig ut ur hamnen på en havsresa söderut. Om väderförhållandena tillåter används seglen istället för motorn så att du kan uppleva segling på öppet hav. Kasta ankar vid Cala Vella och beundra det vackra kristallklara vattnet. Njut av fritid här för att bada och snorkla (utrustning finns att hyra ombord), eller sola på båtens däck och lyssna på den avkopplande musiken. Under resan förbereder besättningen en dignande buffé, lagad med färska ingredienser. Njut av ett rikt utbud av olika rätter tillagade med ingredienser av högsta kvalitet. Välj bland flera välsmakande rätter, som även inkluderar vegetariska alternativ. På vägen tillbaka seglar båten genom Palmabukten. Håll utkik efter katedralen i Palma och slottet Bellver. Lyssna på besättningen när de ger dig bra lokala tips om vad du kan göra under resten av din tid på Mallorca. Om du har bokat tiden på eftermiddagen kan du beundra utsikten över den magnifika solnedgången när du återvänder till marinan. När du seglar på kvällen kan du njuta av avslappnade låtar som spelas av DJ:n ombord.

El Arenal, Mallorca: Båttur i Palmabukten med snorkling

6. El Arenal, Mallorca: Båttur i Palmabukten med snorkling

Utforska den vackra Palmabukten på en båttur. Koppla av på ett traditionellt fartyg, sola medan du lyssnar på musik från vårt högkvalitativa ljudsystem och unna dig en cocktail från vår bar ombord. Stanna till och bada i det kristallklara vattnet i naturreservatet. Utforska undervattensvärlden med hjälp av den snorkelutrustning som tillhandahålls. Beundra utsikten över Mallorcas södra kustlinje. Se Palmas stadsbild i fjärran och de många stränderna längs kusten, inklusive Cala Vella, Cap Rocat och Cala Blava.

Palma de Mallorca: Båtparty på dagtid med live DJ

7. Palma de Mallorca: Båtparty på dagtid med live DJ

Få ut det mesta av din vistelse i Palma, genom att utforska kusten på en partybåt med buffé, med allt du kan äta. Samlas vid Barca Samba för att gå ombord på fartyget och njut sedan av den magnifika utsikten över Palmabukten. Ät, drick och festa medan båten korsar hamnen. Efter en timme släpps ankaret och du kan hoppa i det svala vattnet och njuta av den vackra omgivningen tillsammans med dina nya vänner ombord. Njut av en överdådig lunchbuffé ombord. 1 drinkar (öl, sangria eller läsk) ingår i aktiviteten. Fler alternativ kan köpas direkt ombord. Om du inte gillar att titta på sport eller TV så ser båtens DJ till att du kan dansa hela eftermiddagen lång. Efter fyra timmar är det dags att återvända till hamnen. Självklart varar festen hela vägen fram till bryggan.

Mallorca: Palma Beach Jet Ski Utflykt

8. Mallorca: Palma Beach Jet Ski Utflykt

Bege dig ut på en härlig utflykt med jetski och upplev den här maskinens kraft. Känn spänningen och låt adrenalinet pumpa när du hoppar på de svallande vågorna. Ingen kan bli förvånad av att denna roliga vattensport har blivit så trendig. Det här blir tveklöst ett av dina bästa minnen från din resa. Vårt äventyr med jetski erbjuder dig en unik och underhållande upplevelse, som passar för folk i alla åldrar och med alla nivåer av vana. Vi har ett kul jetski-äventyr för dig, oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare. Turen passar för dina behov och du kommer att vilja testa på den igen.

Palma: Katamarankryssning i Cueva Verde och Cala Vella med BBQ

9. Palma: Katamarankryssning i Cueva Verde och Cala Vella med BBQ

Utforska Palmabuktens kust på en kryssning från Palma de Mallorca. Segla till Cueva Verde-viken och Cala Vella, ett marint naturreservat, med stopp för att simma, snorkla och koppla av med en aperitif. Njut av en läcker grill på katamaranen och använd baren ombord. Avresa från Palma hamn och gå mot Cueva Verde, en vacker vik där du har ledig tid att simma. Sippa på en aperitif innan du fortsätter till Cala Vella. Här kan du använda de paddleboards som tillhandahålls för att utforska det kristallklara vattnet i det marina naturreservatet. Hoppa tillbaka ombord för att njuta av en nylagad grillmåltid, inklusive aptitretare och dessert. Stanna vid båtens bar för att prova cocktails, blandade drycker och andra drycker. Ta in den fantastiska kusten när du kryssar tillbaka till Palma Bay.

Mallorca: Middags- eller solnedgångssegling med snacks och öppen bar

10. Mallorca: Middags- eller solnedgångssegling med snacks och öppen bar

Skutta genom Mallorcas turkosa vatten när du seglar i den vackra Palmabukten. Välj ett privat eller icke-privat alternativ. Du har friheten att välja en tur vid middagstid eller solnedgång. Snacka på utsökt fingermat medan du smuttar på vin, öl och läskedrycker. Ta minnesvärda foton tillsammans med en vänlig besättning. Beslut om du vill kryssa vid middagstid eller solnedgång. Välj att boka hela båten för en privat tur eller per person för en öppen tur. Möt din guide vid ingången till småbåtshamnen. Gå in i marinan och gå ombord på ditt fartyg. Gå ut till havs i Marina Palma och kryssa längs Mallorcas strandpromenad. Blicka på kustens skönhet när du kryssar till havs. Se hur din glada besättning pekar ut landmärken och svarar på frågor. Sänk ner badplattformen och ta ett dopp i Medelhavets varma vatten. Njut av obegränsat med vin, öl och läskedrycker samtidigt som du äter läcker skinka, oliver och ost. Se solen gå ner medan du tar foton eller svalka dig med en avkopplande havsbris om du väljer middagsturen. Avsluta din segeltur i Palmabukten när du återvänder till hamnen där du startade.

Alla aktiviteter

56 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Palmabukten: Fler aktiviteter och sevärdheter

Palmabukten: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Palmabukten

Samlat omdöme

4.4
(1 558 recensioner)

Jag hade en fantastisk upplevelse från början till slut. Andre välkomnade oss varmt och var mycket vänlig och gjorde ett bra första intryck. Han guidade oss sedan till vattenskotrarna, där vi träffade Pedro, vår guide och instruktör. Pedro var utmärkt på att förklara hur allt fungerade, vilket gjorde det lätt att förstå för en nybörjare som jag. Sessionen var tillräckligt lång för att vara riktigt njutbar, och inte vid något tillfälle kände jag mig förhastad. Ett stort tack till Andre och Pedro för en sådan minnesvärd upplevelse. Jag rekommenderar dem starkt och ser fram emot att upprepa denna aktivitet när jag kommer tillbaka.

Ärligt talat så ger jag väldigt sällan min åsikt men DÄR var det obligatoriskt till och med 😅, allt är perfekt på ön etc men för de som gillar det om du vill åka vattenskoter gå huvudstupa och ta din plats här direkt, laget är så bra att de verkligen gav mig den bästa tiden på ett jetplan än någon annanstans, från välkomnandet till slutet var det perfekt 👌🏼 vi gick inte ens 5 minuter men resan var för mycket trevlig med vår guide sedan instruktören Pedro ärligt talat en tusen tack igen för denna oförglömliga resa 🤗 vänlighet, respekt, professionalism från början till slut 👏🏼👏🏼👏🏼

Jag hade den här upplevelsen i april så tidigt på våren, som tur var var vädret fint och vattnet var inte iskallt, eftersom det inte var högsäsong kändes det bra och guiden lät oss till och med stanna längre! vänlig och mycket tydlig, jag rekommenderar det verkligen för alla som passerar här under denna period

Det var bara bra! Vi gick ombord på båten som är väldigt vacker och full av charm. Vi blev mycket väl mottagna och speciellt omnämnande för Paola, som är bedårande och trevlig! Musiken, drinkarna, atmosfären och resan var perfekt! TACK !

Det är väldigt trevligt att kunna se området på en båttur. Vi hade också tur med vädret, full sol gör allt vackrare! Högt rekommenderad!