Palma Nova
Vattenaktiviteter

Vattenaktiviteter
17 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Immersion-upplevelser

Palma Nova

Palma Nova

Våra mest rekommenderade Palma Nova Vattenaktiviteter

Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

Följ med på en båtutflykt på en modern segelkatamaran genom den vackra Palma-bukten. Tillbringa några timmar med att koppla av på båten och ta dig tid att simma och snorkla. Utflykten utgår från Arenal Nautical Club och går mot Cap Enderrocat och Cala Vella, som är skyddade miljöområden. Känn dig bekväm i den avslappnade atmosfären under hela utflykten. Ankra på en vacker plats och njut av 90 minuter för att simma eller sola. Du kan också snorkla med den utrustning som tillhandahålls.  Om du väljer att njuta av en nylagad grillmat med pastasallad och lokalt bröd ombord. Du får också en drink med vatten, öl eller sangria att dricka medan du njuter av maten.

Mallorca: Båtutflykt med bad och snorkling

Mallorca: Båtutflykt med bad och snorkling

Njut av en avkopplande kryssning längs Mallorcas sydvästra kust. Sola på däck medan du tar dig till de skyddade vattnen och marina reservaten. Gå ombord på katamaranen vid mötesplatsen och sätt dig tillrätta. Ta en drink i en av de två barerna ombord (drinkar mot extra kostnad) eller njut av en bit mat och arbeta på solbrännan. Hoppa i det klara vattnet på ön och utforska de färgglada undervattenslandskapen. Leta efter marint liv och fantastiska fiskar med snorklingsutrustningen som tillhandahålls (deposition på 20 €). Återvänd till mötesplatsen vid slutet av kryssningen.

Mallorca: Kustkryssning med katamaran och lunch

Mallorca: Kustkryssning med katamaran och lunch

Upptäck den vackra sydvästkusten på Mallorca och njut av den skönhet som havet har att erbjuda på denna exklusiva katamaran. Kryssa längs sydvästkusten av Mallorca på en modern katamaran med ubåtsliknande fönster på båtens skrov. Välj mellan olika mötestider, eller koppla av med alternativ för upphämtning och avlämning från ditt hotellområde. Under kryssningen har du chansen att släppa ankaret vid en avskild vik där du kan simma och snorkla i kristallblått vatten på Malgrats Island. Din turné kommer också att göra ett stopp i Port Andratx i 40 minuter, en av de mest exklusiva hamnarna på Mallorca. Fräscha upp med en gratis buffélunch med pasta bolognese och pastasallad, och njut av en av våra två barer ombord. Koppla av och sola ombord medan du navigerar genom naturreservaten på Malgrats Island. Båten avgår från Santa Ponsa kl. 10.45 men vi erbjuder även transfer om du bor i Palma-Arenal-Calvia-området. Vänligen se tillgängliga upphämtningsalternativ nedan. Efter aktiviteten kommer bussen att ta dig tillbaka till den ursprungliga mötesplatsen.

Från Palma: 3-timmars båttur med delfinskådning på morgonen

Från Palma: 3-timmars båttur med delfinskådning på morgonen

Följ med oss på detta underbara äventyr! En 3 timmars båt där vi seglar längs sydvästkusten och långsamt kommer ut i det öppna havet för att njuta av delfinskådningen. Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan vi förutse var delfinerna finns och även om vi inte kan garantera 100% att vi kommer att se dem, eftersom de är vilda och fria, finns det en stor chans att hitta dem på denna speciella resa. Att se dem i deras naturliga miljö är en helt hisnande upplevelse. Delfiner är extremt sällskapliga, de älskar att simma i båtens bågvåg och överraska passagerarna med sina hopp. Efter delfinskådningen går vi till en trevlig vik för att simma. Båtens avgång kommer att ske från Palma. Du kan boka denna utflykt med transferservice från Playa de Palma, Arenal och Can Pastilla. Du behöver bara välja bland de tillgängliga upphämtningsplatserna som du hittar vid upphämtningstiden. Vår Cruise Cormoran-buss hämtar dig vid den mötesplats du väljer och när båtturen är klar tar vi dig tillbaka till den ursprungliga mötesplatsen. Om du inte behöver transfer kan du välja att avgå från La Lonja-bryggan i Palma. På bilderna ser du en av avgångshamnarna.

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer till ditt hotell. Välj ett alternativ för enkel resa till norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli upphämtad på flygplatsen, luta dig sedan tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Från Magaluf: Sightseeingkryssning i Palma Bay med levande musik

Från Magaluf: Sightseeingkryssning i Palma Bay med levande musik

På denna natursköna sightseeingkryssning kan du upptäcka den naturliga skönheten och de berömda landmärkena i den fantastiska Palmabukten. Skäm bort dig i lyx med bekvämligheter på däck, inklusive ett solarium och utsökt medelhavsspridning, och levande musik för att ställa in stämningen. Längs vägen, hoppa i vattnet för en uppfriskande simtur. Börja din turné på Magaluf Beach, där du möter din guide och går ombord på båten. När du har bosatt dig, sätt segel och ta in den charmiga utsikten över bukten medan saxofonen croons. Kryssa mot staden Palma, där du kommer att märka att katedralen från 1200-talet står stolt. . Fortsätt din kryssning när du passerar hamnen i Palma. Förundras över kryssningsfartygen och yachterna i den livliga hamnen och passera sedan Mariventpalatset, bostad för kungen av Spanien. När du har sett stadens höjdpunkter kan du gå till stränderna i Illetas och Punta Negra för natursköna vyer. Din kapten kommer att pausa i en avskild vik för att simma i det kristallklara, blå vattnet. Här kan du utforska vikens undervattensrikedomar när du dyker, eller bara sola och koppla av på däck. Senare kan du äta en lunchbuffé med spansk omelett, Serranoskinka, kallskuret, sallad och frukt. . Slutligen kommer vi att avsluta aktiviteten i Palma stad! Mittemot Palma Auditorium, oroa dig inte för din väg hem till Magalluf, du kommer att ha en buss (ingår i priset) som väntar på dig för att köra dig tillbaka till Magalluf.

Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer från ditt hotell till Palma de Mallorcas internationella flygplats (PMI). Välj ditt alternativ för enkeltransfer från norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli hämtad på ditt hotell och sedan luta dig tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

S'Arenal: Katamarankryssning i solnedgången med BBQ

S'Arenal: Katamarankryssning i solnedgången med BBQ

Följ med på en kryssning på en modern segelkatamaran genom den vackra Palmabukten. Tillbringa några timmar med att koppla av på båten, beundra den vackra solnedgången och ta dig tid att simma och prova snorkling. Vi avgår från Arenal Nautical Club och seglar mot Cap Enderrocat och Cala Vella, som är skyddade miljöområden. Känn dig bekväm med den avslappnade atmosfären under hela kryssningen. Kasta ankar på en vacker plats och njut av att simma eller sola. Du kan också snorkla lite med den utrustning som tillhandahålls. Njut av en nylagad BBQ med pastasallad och lokalt bröd ombord. Smutta på vatten, öl eller sangria medan du avnjuter din mat och njuter av den fantastiska utsikten över solnedgången.

Mallorca: Des Moro, Salmunia och Llombards dagsutflykt

Mallorca: Des Moro, Salmunia och Llombards dagsutflykt

Att navigera på Mallorca utan bil är en utmaning med tanke på den glesa kollektivtrafiken till de bästa stränderna. Denna utflykt gör det lättare för dig att utforska Mallorcas orörda vikar och stränder under ledning av en expert, vilket utlovar en oförglömlig resa bortom det vanliga hotellstrandlandskapet. Efter avresan från hotellet besöker ni Calo des Moro, som är känd som en av Mallorcas "bästa vikar". Din guide utrustar dig med all nödvändig utrustning (snorkelkit, GoPro, matta, madrass) och avslöjar lokala hemligheter om fantastiska utsiktspunkter, grottor och dolda skatter. Resan till detta första underverk tar 60 minuter. Därefter tar expeditionen dig till Cala Salmunia, en vista med fantastisk skönhet som kompletteras av pittoreska fiskarbostäder. För spänningssökare väntar ett våghalsigt hopp på 3 meter ner i en grotta. Resan fortsätter till Cala Llombards, ett spektakel av slående marina vyer. Här finns paddleboarding som en valfri aktivitet som berikar din upplevelse. Med bekväm transport kommer Cala Llombards hisnande skönhet garanterat att fängsla dig.

Mallorca: Cala Vella båttur med simning, mat och dryck

Mallorca: Cala Vella båttur med simning, mat och dryck

Njut av en dag vid havet i Palma Bay på en segelbåt. Det finns två eller tre stopp beroende på väderförhållandena. På morgonen avgår vi från marinan till Cap Enderrocat eller Punta negra och sedan åker vi till grottorna eller Cala Blava, sedan långbesök Cala Vella. På eftermiddagarna börjar vi segla till Cueva verde, sedan stannar vi för att simma och ta en drink, senare flyttar vi och vi äter lite lätt mat och tar en annan drink på olika platser som Cala Blava, Cap Enderrocat eller Cala Vella. Om väderförhållandena är bra kan du också njuta av paddelsurfing, snorkling, simma in i grottor.... Om vinden är från väst eller vågor på en meter seglar vi Illetas, Cala Contesa eller Cala Nova eller Cala Mayor.

Vanliga frågor om Vattenaktiviteter i Palma Nova

Vad finns det för andra saker att göra än Vattenaktiviteter som är värt att besöka i Palma Nova?

Andra upplevelser du inte bör missa i Palma Nova:

De mest populära sevärdheterna i Palma Nova

Att göra i Palma Nova

Städer i Spanien

Palma Nova: Fler aktiviteter och sevärdheter

Palma Nova: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.