Saker att göra i
Palma Nova

Våra mest rekommenderade saker att göra i Palma Nova

Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

1. Palma: Katamarankryssning med simning och snorkling

Följ med på en båtutflykt på en modern segelkatamaran genom den vackra Palma-bukten. Tillbringa några timmar med att koppla av på båten och ta dig tid att simma och snorkla. Utflykten utgår från Arenal Nautical Club och går mot Cap Enderrocat och Cala Vella, som är skyddade miljöområden. Känn dig bekväm i den avslappnade atmosfären under hela utflykten. Ankra på en vacker plats och njut av 90 minuter för att simma eller sola. Du kan också snorkla med den utrustning som tillhandahålls.  Om du väljer att njuta av en nylagad grillmat med pastasallad och lokalt bröd ombord. Du får också en drink med vatten, öl eller sangria att dricka medan du njuter av maten.

Mallorca: Katamarankryssning med simning och snorkling

2. Mallorca: Katamarankryssning med simning och snorkling

Njut av en avkopplande kryssning längs sydvästkusten på ön Mallorca. Sola på däck medan du tar dig till skyddade vatten och marina reservat. Ta en titt genom undervattensutsikten på däck. Gå ombord på katamaranen vid din mötesplats och njut av kryssningen. Sippa, snacka och arbeta på din solbränna eller ta en drink från en av de två barerna ombord (drycker tillgängliga mot extra kostnad). Gå ner under däck och titta på havsbotten från det familjevänliga undervattensdäcket. Hoppa i öns klara vatten och utforska det färgglada undervattenslandskapet. Leta efter marint liv och fantastiska fiskar med den snorkelutrustning som tillhandahålls (deposition på 20 €). Återvänd till din mötesplats i slutet av din kryssning.

Mallorca: Kustkryssning med katamaran och lunch

3. Mallorca: Kustkryssning med katamaran och lunch

Upptäck den vackra sydvästkusten på Mallorca och njut av den skönhet som havet har att erbjuda på denna exklusiva katamaran. Kryssa längs sydvästkusten av Mallorca på en modern katamaran med ubåtsliknande fönster på båtens skrov. Välj mellan olika mötestider, eller koppla av med alternativ för upphämtning och avlämning från ditt hotellområde. Under kryssningen har du chansen att släppa ankaret vid en avskild vik där du kan simma och snorkla i kristallblått vatten på Malgrats Island. Din turné kommer också att göra ett stopp i Port Andratx i 40 minuter, en av de mest exklusiva hamnarna på Mallorca. Fräscha upp med en gratis buffélunch med pasta bolognese och pastasallad, och njut av en av våra två barer ombord. Koppla av och sola ombord medan du navigerar genom naturreservaten på Malgrats Island. Båten avgår från Santa Ponsa kl. 10.45 men vi erbjuder även transfer om du bor i Palma-Arenal-Calvia-området. Vänligen se tillgängliga upphämtningsalternativ nedan. Efter aktiviteten kommer bussen att ta dig tillbaka till den ursprungliga mötesplatsen.

Från Palma: 3-timmars båttur med delfinskådning på morgonen

4. Från Palma: 3-timmars båttur med delfinskådning på morgonen

Följ med oss på detta underbara äventyr! En 3 timmars båt där vi seglar längs sydvästkusten och långsamt kommer in i det öppna havet för att njuta av delfinskådning. Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan vi förutsäga var delfinerna finns och även om vi inte kan garantera 100% att vi kommer att se dem, eftersom de är vilda och fria, finns det en stor chans att hitta dem under denna speciella resa. Att se dem i sin naturliga miljö är en helt hisnande upplevelse. Delfiner är extremt sällskapliga, de älskar att simma i båtens bågvåg och överraska passagerarna med sina hopp. Efter delfinskådningen kommer vi att åka till en trevlig vik för att simma. Båtens avgång kommer att vara från Santa Ponsa. Du kan boka denna utflykt med överföringstjänst från Playa de Palma, Arenal och Can Pastilla. Du behöver bara välja bland de tillgängliga upphämtningspunkterna som du hittar vid bokningstillfället.

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

5. Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer till ditt hotell. Välj ett alternativ för enkel resa till norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli upphämtad på flygplatsen, luta dig sedan tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

6. Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer från ditt hotell till Palma de Mallorcas internationella flygplats (PMI). Välj ditt alternativ för enkeltransfer från norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli hämtad på ditt hotell och sedan luta dig tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Från Magaluf: Sightseeingkryssning i Palma Bay med levande musik

7. Från Magaluf: Sightseeingkryssning i Palma Bay med levande musik

På denna natursköna sightseeingkryssning kan du upptäcka den naturliga skönheten och de berömda landmärkena i den fantastiska Palmabukten. Skäm bort dig i lyx med bekvämligheter på däck, inklusive ett solarium och utsökt medelhavsspridning, och levande musik för att ställa in stämningen. Längs vägen hoppar du i vattnet för en uppfriskande simtur. Börja din turné på Magaluf Beach, där du träffar din guide och går ombord på båten. När du har bosatt dig, sätt segel och ta in den charmiga utsikten över bukten medan saxofonen croons. Kryssning mot staden Palma, där du kommer att märka att katedralen från 1200-talet står stolt. Fortsätt din kryssning när du passerar hamnen i Palma. Förundras över kryssningsfartygen och yachterna i den livliga hamnen och passerar sedan genom Marivent-palatset, bostad för kungen av Spanien. När du har sett stadens höjdpunkter, våga dig till stränderna i Illetas och Punta Negra för natursköna vyer. Din kapten kommer att pausa i en avskild vik för att simma i det kristallklara, blå vattnet. Här kan du utforska undervattensrikedomarna i bukten när du dyker, eller bara sola och koppla av på däck. Senare kan du stoppa in en lunchbuffé med spansk omelett, Serrano skinka, kallskuret, sallad och frukt. Slutligen, återvänd till Magaluf genom Puerto Portals och stränderna i Palmanova för att avsluta din turné.

Mallorca: Cala Vella båttur med simning, mat och dryck

8. Mallorca: Cala Vella båttur med simning, mat och dryck

Njut av en dag vid havet i Palma Bay på en segelbåt. Det finns två eller tre stopp beroende på väderförhållandena. På morgonen avgår vi från marinan till Cap Enderrocat eller Punta negra och sedan åker vi till grottorna eller Cala Blava, sedan långbesök Cala Vella. På eftermiddagarna börjar vi segla till Cueva verde, sedan stannar vi för att simma och ta en drink, senare flyttar vi och vi äter lite lätt mat och tar en annan drink på olika platser som Cala Blava, Cap Enderrocat eller Cala Vella. Om väderförhållandena är bra kan du också njuta av paddelsurfing, snorkling, simma in i grottor.... Om vinden är från väst eller vågor på en meter seglar vi Illetas, Cala Contesa eller Cala Nova eller Cala Mayor.

S'Arenal: Katamarankryssning i solnedgången med BBQ

9. S'Arenal: Katamarankryssning i solnedgången med BBQ

Följ med på en kryssning på en modern segelkatamaran genom den vackra Palmabukten. Tillbringa några timmar med att koppla av på båten, beundra den vackra solnedgången och ta dig tid att simma och prova snorkling. Vi avgår från Arenal Nautical Club och seglar mot Cap Enderrocat och Cala Vella, som är skyddade miljöområden. Känn dig bekväm med den avslappnade atmosfären under hela kryssningen. Kasta ankar på en vacker plats och njut av att simma eller sola. Du kan också snorkla lite med den utrustning som tillhandahålls. Njut av en nylagad BBQ med pastasallad och lokalt bröd ombord. Smutta på vatten, öl eller sangria medan du avnjuter din mat och njuter av den fantastiska utsikten över solnedgången.

Mallorca: Des Moro, Salmunia och Llombards dagsutflykt

10. Mallorca: Des Moro, Salmunia och Llombards dagsutflykt

Att navigera på Mallorca utan bil är en utmaning med tanke på den glesa kollektivtrafiken till de bästa stränderna. Denna utflykt gör det lättare för dig att utforska Mallorcas orörda vikar och stränder under ledning av en expert, vilket utlovar en oförglömlig resa bortom det vanliga hotellstrandlandskapet. Efter avresan från hotellet besöker ni Calo des Moro, som är känd som en av Mallorcas "bästa vikar". Din guide utrustar dig med all nödvändig utrustning (snorkelkit, GoPro, matta, madrass) och avslöjar lokala hemligheter om fantastiska utsiktspunkter, grottor och dolda skatter. Resan till detta första underverk tar 60 minuter. Därefter tar expeditionen dig till Cala Salmunia, en vista med fantastisk skönhet som kompletteras av pittoreska fiskarbostäder. För spänningssökare väntar ett våghalsigt hopp på 3 meter ner i en grotta. Resan fortsätter till Cala Llombards, ett spektakel av slående marina vyer. Här finns paddleboarding som en valfri aktivitet som berikar din upplevelse. Med bekväm transport kommer Cala Llombards hisnande skönhet garanterat att fängsla dig.

Alla aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Palma Nova

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Palma Nova?

Vilka är de bästa dagsturerna från Palma Nova?

De bästa dagsturerna från Palma Nova:

Ibiza

Vilka är de bästa turerna med låga priser i Palma Nova?

Palma Nova: Fler aktiviteter och sevärdheter

Palma Nova: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Palma Nova

Samlat omdöme

4.0
(22 recensioner)

Höga beats och en fullsatt båt motsvarade inte riktigt våra förväntningar på en "avslappnad atmosfär" plus marknadsföringsbilder, men resan blev riktigt lyckad med både badstopp i kristallklart turkost vatten och grillning tillsammans med en lysande blandning av gäster. Nästan alla använder hållplatserna för att hoppa av ombord, snorkla eller bara simma, det finns förresten en toalett ombord. Dansande och sång, vi lämnade skeppet lite längtansfullt... kommer att upprepas!

Vänlig och empatisk besättning eftersom jag var sjösjuk, Å andra sidan, om du vill avboka så är det korset och banderollen, sidan är väldigt dåligt skött mr. Inget bekräftelsemail. Använd WhatsApp-kontakt, annars får du aldrig någon återbetalning. Annars bra aktivitet! Undvik bara att dricka innan du går ombord.

Jag rekommenderar, mycket trevlig personal... Mycket otrolig promenad, landskapet är magnifik. Under stoppen där vi simmar matar personalen fiskarna så att vi kan se dem omkring oss, det är magnifikt 😍

Vi märkte inte någon av de dåliga recensionerna! Superrolig resa med många stopp för att titta och bada. Även 50 minuter att gå runt i hamnstaden Andratx. Trevlig upplevelse!

Det är väldigt trevligt att kunna se området på en båttur. Vi hade också tur med vädret, full sol gör allt vackrare! Högt rekommenderad!