Välj datum
Palma de Mallorca

Kryssningar och båtturer

Vanliga frågor om Kryssningar och båtturer i Palma de Mallorca

Vad finns det för andra saker att göra än Kryssningar och båtturer som är värt att besöka i Palma de Mallorca?

Andra upplevelser du inte bör missa i Palma de Mallorca:

Vilka Kryssningar och båtturer i Palma de Mallorca vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Palma de Mallorca

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Palma de Mallorca? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Palma de Mallorca

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 395 omdömen

Programmet och besättningen var jättebra. Allt väldigt hårt. Från bakgrundsmusik till (alkoholfria) drinkar till BBQ, allt var fantastiskt. Tyvärr kunde vi bara göra ett längre och ett mycket kort stopp, men det fanns fortfarande tillräckligt med tid att simma. Toaletten tar lite att vänja sig vid (som på alla fartyg) - det fanns i alla fall en ;-) Det är också bra att barn upp till 6 år är gratis och så kan hela familjen ha roligt. topp topp topp

Allt enligt beskrivning. Kaptenen kunde flera språk flytande. Super organisation på fartyget och framför fartyget, professionellt bemötande. Vi kände inte fullt antal människor på fartyget: 3 Nackdelen för oss var det faktum att dagen vi besökte kusten tidigare, som vi besökte med katamaran, så utsikten var inte överväldigande, men vi rekommenderar det starkt. Det beror verkligen på gruppen på fartyget, vi hade tur

Det var en bra dag! Besättningen och skepparen var vänliga och maten var utsökt och mättande. Och du kan köpa drycker ombord. Vi stannade två gånger för att snorkla och bada. Det var härligt och vattnet var fantastiskt! Fem timmar var en bra tid. Rekommenderas starkt!

Denna katamaran är tillägnad unga människor som vill ha kul med bra musik och simma på vackra platser. Det finns en plats att gömma sig för solen, jag såg några fler katamaraner på vägen, den här var den bästa. Jag skulle ändra rutten lite för lite, enligt mig.

Fantastisk resa, inte särskilt spännande. Ta en paus för ett dopp och ta en paus under resan. Allt som allt en trevlig resa.