Palma de Mallorca
Båtturer och flodkryssningar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Palma de Mallorca

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Palma de Mallorca? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Palma de Mallorca

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 395 omdömen

Härlig sightseeing-tur med alla upptänkliga fördmedel!

Vi fick se mycket av ön på denna utflykt! Vi blev upphämtade av bussen enligt plan. Vackra vyer både till havs och uppe bland bergen! Härligt med det gamla tåget uppe i bergen, och sedan spårvagnen ner till hamnen i Sóller! Genom fält med citrusträd. Vilka dofter! Från citrusblom, jasmin och en och annan syren! Klostret uppe i Lluc var också klart sevärt, med den fina botaniska trädgården och poolen som låg så vackert intill. Kunnig guide (Tolo), som ledigt växlade mellan fyra språk. Rolig var han också! Tacksam för den skickliga busschauffören, Jaime, som lotsade bussen på de slingriga, smala bergsvägarna, med fantastisk utsikt och våghalsiga cyklister... En tur du inte bör missa! / Ilona och Lasse från Torslanda

Mycket trevlig tur, god mat och var lagom med folk på katamaranen. Det som var mindre bra var det lite korta tiden man hade på sig att bada samt att det inte var jättebra snorkel-upplevelse då det inte fanns något att titta på.

Jätte bra utflykt. Fina ställen att bada på. Maten va överförväntan för att vara buffé. Goda drinkar och något jag verkligen rekommendera att göra!

Totalt sett mycket treligt. Turen hade tjänat på att ha ett uppehåll i Soller på 1 timme.

Was spot on time, great choice of stops, good food and very service minded crew.