Palma de Mallorca
Båtturer och flodkryssningar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Palma de Mallorca

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Palma de Mallorca? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Palma de Mallorca

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 1 395 omdömen

Själva upplevelsen är värd 6/5 stjärnor! Verkligen en helt underbar dag och rekommenderar till alla. Men en stjärna försvinner pga av att denna bokningsite inte gav möjligheten att boka VIP som tydligen någon annan site hade. Det blev nämligen så fantastiskt som det blev tack vare att vi hade turen att få sista VIP platserna väl ombord på båten. Då fick man ligga längst fram på sköna stora puffsäckar o ba njuta av lugn o ro o bästa utsikten. Istället för att sitta i delade utrymmen bak/mitten av katamaranen.

Underbar dag, trevligt ombord med proffsig crew som skötte och kommunicerade på ett sympatiskt sätt. Gott om plats på soldäck. Fin badlagun med härligt vatten för simning före lunchen.

Upplevelse som var värt pengarna! Lagom längd, god stämning och gott om tid för bad och snorkling! Maten var inte riktigt i vår smak men ändå ett trevligt inslag ☺️

Jätte bra utflykt. Fina ställen att bada på. Maten va överförväntan för att vara buffé. Goda drinkar och något jag verkligen rekommendera att göra!

God mat och härlig segling. trevlig personal och jätte roligt "party" på vägen tillbaka med musik o dans! väldigt rolig kväll