Palma de Mallorca flygplats

Palma de Mallorca flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

1. Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer till ditt hotell. Välj ett alternativ för enkel resa till norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli upphämtad på flygplatsen, luta dig sedan tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

2. Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer från ditt hotell till Palma de Mallorcas internationella flygplats (PMI). Välj ditt alternativ för enkeltransfer från norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli hämtad på ditt hotell och sedan luta dig tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Europa eSIM Obegränsad data

3. Europa eSIM Obegränsad data

Håll kontakten med familj och vänner på din resa i Europa med ett eSIM-kort med obegränsad datamängd från ConnectPhone. Surfa på internet med din smartphone oavsett om du befinner dig i Paris, Amsterdam, Barcelona eller någon annanstans i Europa. Välj mellan olika giltighetsalternativ som är utformade för att passa dina behov. Välj 7, 15 eller 30 dagars obegränsad dataplan och köp och ladda sedan ner eSIM-kortet. Aktivera det direkt när du anländer till Europa. Kontakta den tekniska kundtjänsten om du har några problem. Använd höghastighetsdata för att uppdatera sociala medier, ringa videosamtal och mycket mer.

Spanien: Europe eSim Mobile Data Plan

4. Spanien: Europe eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i Spanien och de andra 41 mest besökta regionerna i Europa. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med hjälp av vägledningsbilden för stödberättigande. Om du inte kan ansluta till internet efter att ha installerat denna eSIM, följ självhjälpsguiden för felsökning i din GYG-voucher. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: Spanien: Vodafone/France Telecom Espana-Orange/Telefonica Övriga länder finns i kuponginformationen i din GYG-app efter köpet.

Spanien/Europa: 5G eSim mobildataplan

5. Spanien/Europa: 5G eSim mobildataplan

Gör din resa till Spanien problemfri med ditt bekväma eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i Spanien och ytterligare 43 europeiska regioner (fullständig lista nedan). Köp och installera ditt eSIM-kort när som helst och var som helst och välj bland en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med denna avfallsfria lösning. Få ett eSIM-kort per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang när du är på resande fot. När du har aktiverat dem börjar din täckning enligt din valda varaktighet. De flesta enheter som släpptes efter 2019 är kompatibla med eSIM (t.ex. iPhone XR, XS av modellerna efter det, Google Pixel 4 och efter det). Om du är osäker kan du kontrollera bilderna på kompatibilitetsriktlinjerna för att bekräfta att du är berättigad. Nätverkstäckning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland (inklusive Kykladerna), Irland, Island, Israel, Italien (inklusive Vatikanstaten, San Marino och Sardinien), Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal (inklusive Azorerna och Madeira), Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien (inklusive Balearerna och Kanarieöarna), Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Turkiet, Ukraina, Österrike och Uzbekistan.

Palma: Enkelriktad transport från Palma Airport

6. Palma: Enkelriktad transport från Palma Airport

1. Välj den transporttjänst du behöver (välj det fordon som bäst passar dina behov, antalet passagerare och bagage. Ange följande information: Fullständigt namn, flygnummer, datum och tid för upphämtning samt telefonnummer. 2. Spara din kupong. Skriv ut den eller spara den på din telefon. 3. 48 timmar före din resa får du kontaktuppgifter till din förare. 4. 24 timmar innan får du information om mötesplatsen där du kan träffa din förare. 5. Möt din förare på upphämtningsplatsen. 6. Visa upp din kupong och identifiera dig med föraren. 7. Varje resenär har rätt till högst 1 resväska och 1 SMALL handbagage. Överdimensionerat eller överdrivet bagage (surfbrädor, golfklubbor eller cyklar) kan ha vissa restriktioner; fråga operatören före resan för att bekräfta om ditt överbagage är acceptabelt. 8. Tänk på förvaringskapaciteten för bagage baserat på antalet passagerare. För större grupper med större föremål kan flera fordon vara lämpligare.

Palma (Mallorca): Spanien/Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

7. Palma (Mallorca): Spanien/Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Säg hejdå till krånglet med fysiska SIM-kort och att hitta mobiloperatörernas butiker med vår e-SIM-tjänst. Efter köpet får du en QR-kod som du kan skanna på din kompatibla enhet för att installera e-SIM-kortet var och när du behöver det. Välj bland en rad olika datavolymer, giltighetsperioder och täckningsalternativ i olika länder för att enkelt hålla kontakten. De flesta iPhone-modeller utöver XS stöder e-SIM, och följ våra instruktioner i fotosessionen för att kontrollera kompatibiliteten för andra enheter. Dela QR-koden via AirDrop eller skanna den till en annan enhet. Installera e-SIM-kortet genom att ansluta till WiFi eller ett nätverk, och kom ihåg att aktivera roaming för e-SIM-kortet. Om du har problem med att ansluta till nätverket kan du läsa vår felsökningsguide. Om du har en ansluten resa i Europa väljer du helt enkelt alternativet 42 europeiska länder, som täcker:Österrike, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Ukraina, Tyskland, Ungern, Aaland, Isle of Man, Jersey, Ryska federationen, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Turkiet, Österrike. Om din data är förbrukad? Enkelt, köp bara ett annat e-SIM för att fylla på. APN (åtkomstpunktens namn): iboots Lokalt nätverk:Vodafone Espana, S.A.U.

Palma de Mallorca: Privat transfer till/från Mallorca flygplats

8. Palma de Mallorca: Privat transfer till/från Mallorca flygplats

Boka en bekväm privat transfer från Mallorca Airport till eller från Palma de Mallorca. Välj en enkelresa eller tur och retur, få hjälp med allt ditt tunga bagage och luta dig tillbaka och koppla av när chauffören tar dig till din nästa destination. Möt din engelsktalande guide som kommer att hålla en skylt med ditt namn på och hjälpa dig med ditt bagage. Kör iväg till din nästa destination i en bil som är utrustad med alla nödvändiga faciliteter inklusive extra fästen för sportutrustning och annan stor utrustning.

Palma de Mallorca: eSIM Internet Data Plan för Spanien 4G/5G

9. Palma de Mallorca: eSIM Internet Data Plan för Spanien 4G/5G

Upplev de solkyssta stränderna och den livliga kulturen i Palma de Mallorca, Spanien, utan att missa en takt! Vårt eSIM ser till att du håller dig uppkopplad med höghastighetsdata, oavsett om du utforskar den gotiska katedralen, vandrar genom de historiska gatorna i Gamla stan eller njuter av öns livliga nattliv. Så här fungerar det: 1. Köp: Välj det datapaket som passar bäst för ditt äventyr i Palma de Mallorca. 2. Skanna och aktivera: Vid köpet får du en QR-kod. Skanna den med din eSIM-kompatibla enhet och du är redo att köra! 3. Håll dig uppkopplad: Njut av oavbruten uppkoppling under hela din upptäcktsfärd i Palma de Mallorca. Kompatibilitet: Se till att din enhet är eSIM-förberedd. För mer information, se vår kompatibilitetslista på https://esimfox.com/pages/compatible-devices

Mallorca flygplats (PMI): Privat transfer till Palma Nova

10. Mallorca flygplats (PMI): Privat transfer till Palma Nova

Komfortabel privat transfer från Mallorca Airport till/från Palma Nova. Alla fordon är fullt licensierade och försäkrade. Våra bilar är utrustade med alla nödvändiga faciliteter för en resa till vilken del av världen som helst under alla väderförhållanden, inklusive extra fästen för sport och annan utrustning. På begäran för dina turister, vi har barnstolar för alla åldrar. Fordonen är rena inuti och utanför, våra förare är alltid välklädda och uppmärksammar alltid våra gäster. De talar engelska. De kommer att möta dig med en namnskylt, hjälpa till med bagage och vid ankomsten till hotellet.

12 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Palma de Mallorca flygplats

Palma de Mallorca flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Mallorca: Delad enkelresa från flygplatsen till hotellet

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer till ditt hotell. Välj ett alternativ för enkel resa till norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli upphämtad på flygplatsen, luta dig sedan tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

Mallorca: Delad enkelresa till Palma flygplats

Njut av bekvämligheten med en delad flygplatstransfer från ditt hotell till Palma de Mallorcas internationella flygplats (PMI). Välj ditt alternativ för enkeltransfer från norra, östra, södra eller sydvästra Mallorca. Välj en delad transporttjänst som är snabb och effektiv samt tillgänglig dygnet runt, alla dagar på året. Det är bara att bli hämtad på ditt hotell och sedan luta dig tillbaka och slappna av i vetskapen om att du reser i ett licensierat fordon med en professionell förare. Spara dig själv från att navigera i kollektivtrafiken och ta det lugnt med att alla fordon regelbundet underhålls enligt höga hygieniska standarder. Och oroa dig inte för ditt bagage: två stycken i standardstorlek ingår per person.

Europa eSIM Obegränsad data

Europa eSIM Obegränsad data

Håll kontakten med familj och vänner på din resa i Europa med ett eSIM-kort med obegränsad datamängd från ConnectPhone. Surfa på internet med din smartphone oavsett om du befinner dig i Paris, Amsterdam, Barcelona eller någon annanstans i Europa. Välj mellan olika giltighetsalternativ som är utformade för att passa dina behov. Välj 7, 15 eller 30 dagars obegränsad dataplan och köp och ladda sedan ner eSIM-kortet. Aktivera det direkt när du anländer till Europa. Kontakta den tekniska kundtjänsten om du har några problem. Använd höghastighetsdata för att uppdatera sociala medier, ringa videosamtal och mycket mer.

Spanien: Europe eSim Mobile Data Plan

Spanien: Europe eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i Spanien och de andra 41 mest besökta regionerna i Europa. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med hjälp av vägledningsbilden för stödberättigande. Om du inte kan ansluta till internet efter att ha installerat denna eSIM, följ självhjälpsguiden för felsökning i din GYG-voucher. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: Spanien: Vodafone/France Telecom Espana-Orange/Telefonica Övriga länder finns i kuponginformationen i din GYG-app efter köpet.

Spanien/Europa: 5G eSim mobildataplan

Spanien/Europa: 5G eSim mobildataplan

Gör din resa till Spanien problemfri med ditt bekväma eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i Spanien och ytterligare 43 europeiska regioner (fullständig lista nedan). Köp och installera ditt eSIM-kort när som helst och var som helst och välj bland en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med denna avfallsfria lösning. Få ett eSIM-kort per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang när du är på resande fot. När du har aktiverat dem börjar din täckning enligt din valda varaktighet. De flesta enheter som släpptes efter 2019 är kompatibla med eSIM (t.ex. iPhone XR, XS av modellerna efter det, Google Pixel 4 och efter det). Om du är osäker kan du kontrollera bilderna på kompatibilitetsriktlinjerna för att bekräfta att du är berättigad. Nätverkstäckning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland (inklusive Kykladerna), Irland, Island, Israel, Italien (inklusive Vatikanstaten, San Marino och Sardinien), Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal (inklusive Azorerna och Madeira), Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien (inklusive Balearerna och Kanarieöarna), Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Turkiet, Ukraina, Österrike och Uzbekistan.

Palma: Enkelriktad transport från Palma Airport

Palma: Enkelriktad transport från Palma Airport

1. Välj den transporttjänst du behöver (välj det fordon som bäst passar dina behov, antalet passagerare och bagage. Ange följande information: Fullständigt namn, flygnummer, datum och tid för upphämtning samt telefonnummer. 2. Spara din kupong. Skriv ut den eller spara den på din telefon. 3. 48 timmar före din resa får du kontaktuppgifter till din förare. 4. 24 timmar innan får du information om mötesplatsen där du kan träffa din förare. 5. Möt din förare på upphämtningsplatsen. 6. Visa upp din kupong och identifiera dig med föraren. 7. Varje resenär har rätt till högst 1 resväska och 1 SMALL handbagage. Överdimensionerat eller överdrivet bagage (surfbrädor, golfklubbor eller cyklar) kan ha vissa restriktioner; fråga operatören före resan för att bekräfta om ditt överbagage är acceptabelt. 8. Tänk på förvaringskapaciteten för bagage baserat på antalet passagerare. För större grupper med större föremål kan flera fordon vara lämpligare.

Palma (Mallorca): Spanien/Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Palma (Mallorca): Spanien/Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Säg hejdå till krånglet med fysiska SIM-kort och att hitta mobiloperatörernas butiker med vår e-SIM-tjänst. Efter köpet får du en QR-kod som du kan skanna på din kompatibla enhet för att installera e-SIM-kortet var och när du behöver det. Välj bland en rad olika datavolymer, giltighetsperioder och täckningsalternativ i olika länder för att enkelt hålla kontakten. De flesta iPhone-modeller utöver XS stöder e-SIM, och följ våra instruktioner i fotosessionen för att kontrollera kompatibiliteten för andra enheter. Dela QR-koden via AirDrop eller skanna den till en annan enhet. Installera e-SIM-kortet genom att ansluta till WiFi eller ett nätverk, och kom ihåg att aktivera roaming för e-SIM-kortet. Om du har problem med att ansluta till nätverket kan du läsa vår felsökningsguide. Om du har en ansluten resa i Europa väljer du helt enkelt alternativet 42 europeiska länder, som täcker:Österrike, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Ukraina, Tyskland, Ungern, Aaland, Isle of Man, Jersey, Ryska federationen, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Turkiet, Österrike. Om din data är förbrukad? Enkelt, köp bara ett annat e-SIM för att fylla på. APN (åtkomstpunktens namn): iboots Lokalt nätverk:Vodafone Espana, S.A.U.

Palma de Mallorca: Privat transfer till/från Mallorca flygplats

Palma de Mallorca: Privat transfer till/från Mallorca flygplats

Boka en bekväm privat transfer från Mallorca Airport till eller från Palma de Mallorca. Välj en enkelresa eller tur och retur, få hjälp med allt ditt tunga bagage och luta dig tillbaka och koppla av när chauffören tar dig till din nästa destination. Möt din engelsktalande guide som kommer att hålla en skylt med ditt namn på och hjälpa dig med ditt bagage. Kör iväg till din nästa destination i en bil som är utrustad med alla nödvändiga faciliteter inklusive extra fästen för sportutrustning och annan stor utrustning.

Palma de Mallorca: eSIM Internet Data Plan för Spanien 4G/5G

Palma de Mallorca: eSIM Internet Data Plan för Spanien 4G/5G

Upplev de solkyssta stränderna och den livliga kulturen i Palma de Mallorca, Spanien, utan att missa en takt! Vårt eSIM ser till att du håller dig uppkopplad med höghastighetsdata, oavsett om du utforskar den gotiska katedralen, vandrar genom de historiska gatorna i Gamla stan eller njuter av öns livliga nattliv. Så här fungerar det: 1. Köp: Välj det datapaket som passar bäst för ditt äventyr i Palma de Mallorca. 2. Skanna och aktivera: Vid köpet får du en QR-kod. Skanna den med din eSIM-kompatibla enhet och du är redo att köra! 3. Håll dig uppkopplad: Njut av oavbruten uppkoppling under hela din upptäcktsfärd i Palma de Mallorca. Kompatibilitet: Se till att din enhet är eSIM-förberedd. För mer information, se vår kompatibilitetslista på https://esimfox.com/pages/compatible-devices

Mallorca flygplats (PMI): Privat transfer till Palma Nova

Mallorca flygplats (PMI): Privat transfer till Palma Nova

Komfortabel privat transfer från Mallorca Airport till/från Palma Nova. Alla fordon är fullt licensierade och försäkrade. Våra bilar är utrustade med alla nödvändiga faciliteter för en resa till vilken del av världen som helst under alla väderförhållanden, inklusive extra fästen för sport och annan utrustning. På begäran för dina turister, vi har barnstolar för alla åldrar. Fordonen är rena inuti och utanför, våra förare är alltid välklädda och uppmärksammar alltid våra gäster. De talar engelska. De kommer att möta dig med en namnskylt, hjälpa till med bagage och vid ankomsten till hotellet.

De mest populära sevärdheterna i Palma de Mallorca

Att göra i Palma de Mallorca flygplats

Städer i Spanien

Palma de Mallorca flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

Palma de Mallorca flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Palma de Mallorca flygplats

Samlat omdöme

4.2
(84 recensioner)