Palermos katakomber

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Palermos katakomber

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 1 882 omdömen

Fantastisk att få uppleva katakomberna, basilikorna och den smått makabra skelettkonsten i sällskap av en riktigt bra och entusiasmerande guide, Isa, som överglänste alla guider vi haft på tidigare utflykter. Kan starkt rekommendera denna tur vilken jag trots viss klaustrofobi klarade av utan större men. Tack Isa för en oförglömlig upplevelse!

Fantastiskt kunnig guide, Monica. En (egentligen flera) spännande upplevelser. Hisnande katakomber och omvälvande kryptor och tidsresor! Dock ett minus för utlåvad tid för toa och kaffepaus, som uteblev. Ta med något att äta och dricka samt en ficklampa.

Guiden var väldigt påläst och trevlig att lyssna på. Pratade felfri engelska. Museet med cappuccinomunkarna var helt otroligt. Katakomberna o kyrkan var också väldigt intressant. Synd bara att man inte kunde foto, men förstår varför.

Toppenutflykt, endast hettan blev lite jobbig

Vår guidr, Andrea, visade sig mycket kunnig och hade en massa informstion utöver ”standard”. Jag rekommenderar verkligen denna tur, men gör inte det misstag kag gjorde: bokade två långa turer under samma dag.

Mycket information från en mycket engagerad guide.

Lätt att hitta mötesplatsen. Vi fick dela buss med en annan grupp så fick ta del av 2 guider. Båda va väldigt insatta i historiken bakom religionerna, arkitekturen och arkeologin. Mycket bra!