Palazzo Pitti

Palazzo Pitti

Palazzo Pitti: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Inträdesbiljett till Pitti-palatset

1. Florens: Inträdesbiljett till Pitti-palatset

Ta ett kliv in i Pitti-palatset i Florens och utforska Palatinska galleriet och Galleriet för modern konst med din prioriterade biljett. Se historiska samlingar, som storhertigarnas skattkammare och Medici-samlingen. Det ursprungliga palatset byggdes för Pitti-familjen 1457, ritat av Filippo Brunelleschi.Numera är det överdådiga renässanspalatset värd för en extraordinär konstsamling. Beundra några av de otroliga verk som Medicis samlade på sig under sitt styre. Se verk av Rafael, Caravaggio, Tizian, Pietro da Cortona och Rubens. Från fönstren har du utsikt över Brunelleschis basilika Santo Spirito och Boboliträdgårdarna.  Utforska några av de viktigaste museerna i Florens under ditt besök i Pitti-palatset. Besök Palatinska galleriet på första våningen och upptäck en stor samling målningar från 1500- och 1600-talet samt de kungliga lägenheterna, som innehåller inredning från en ombyggnad på 1800-talet. Gå sedan till andra våningen för att se utställningen av modern konst och beundra den fina samlingen av målningar och skulpturer, mestadels italienska, från slutet av 1700-talet fram till Första världskriget. De eleganta rummen, som beboddes av storhertigarna i Lorraine, är inredda med verk från den neoklassiska och romantiska perioden.

Florens: Biljetter till katedralen med Brunelleschis kupolpass

2. Florens: Biljetter till katedralen med Brunelleschis kupolpass

Utforska Florens katedral med ett inträdespass till detta ikoniska landmärke. Besök toppen av kupolen, dopkapellet, kryptan, Giottos klocktorn och museet Opera del Duomo. Njut av din självguidade rundtur i kupolen och katedralen Santa Maria del Fiore. När du har kommit upp till toppen känns det som om du tar en skywalk över staden. Förundras över den fantastiska utsikten över den toskanska landsbygden och Florens centrum, inklusive Fiesole, Chianti-området, den centrala marknaden, Santa Croce-kyrkan, synagogan, San Lorenzo-kyrkan, Palazzo Pitti, Ponte Vecchio med mera. Du kan också upptäcka de fascinerande interiörerna i katedralen, inklusive dopkapellet och kryptan. Lär dig mer om dessa värdefulla historiska detaljer i katedralen med din ljudguide. OBS. Den tidslucka som du väljer är endast för Cupola-klättringen, du kan börja besöka de andra museerna som ingår från och med morgonen på den dag som valts för klättringen. Observera att på söndagar är öppettiderna begränsade på grund av religiösa högtider. Om du har köpt alternativet med digital audioguide måste du byta ut din kupong på den lokala partnerns kontor (Slow Tour Tuscany) på Lungarno degli Acciaiuoli 10 black. Om du har köpt alternativet "Endast biljett" kommer du att få dina digitala inträdesbiljetter via whatsapp, textmeddelande eller / och e-post dagen innan och du kommer att kunna gå direkt till ingången till Cupola utan INGEN kupongbyte.

Florens: Uffizi, Pitti Palace & Boboli kombinerat 5-dagarspass

3. Florens: Uffizi, Pitti Palace & Boboli kombinerat 5-dagarspass

Utforska de främsta sevärdheterna i Florens med denna kombinerade entrébiljett. Denna kombinationsbiljett, förutom att spara pengar, låter dig besöka 4 av Florens största attraktioner under 5 dagar med början från ditt första besök i Uffizi Gallery. Detta första besök kommer att vara det enda med ett specifikt datum och tid för att byta ut din voucher, tack vare våra värdar. Du kan besöka de återstående museerna när det passar dig utan några tidsbegränsningar, med undantag för museernas öppettider. Upptäck Pitti Palace, se den ikoniska födelsen av Venus på Uffizi Gallery och lär dig Florens historia på National Archaeological Museum of Florence. . Börja din utforskning genom att träffa en värd framför Uffizi för att hämta din reserverade entrébiljett. När du har besökt Uffizi har du fem dagar på dig att se resten av sevärdheterna. Börja med ett besök på Uffizi-galleriet, hem för ikoniska målningar från medeltiden till renässansen. Se Botticellis "Venus födelse", Caravaggios "Medusa" och verk av Michelangelo. Förundras över den ovärderliga samlingen av antika romerska statyer som pryder korridorerna. Upptäck sedan Pitti Palace och dess Palatine Gallery. Beundra mästerverk av berömda målare som Caravaggio, Botticelli, Rubens och Tizian. Besök sedan de kungliga våningarna, där familjen Medici, storhertigarna av Toscana och den italienska kungafamiljen bodde. Ta in den avkopplande atmosfären och lyxen i Boboli Gardens och få en känsla av privilegiet och makten som familjen Medici åtnjöt innan du åker till Opificio Delle Pietre Dure Museum för att lära dig om Florens rika kulturhistoria. Avsluta med ett besök i det enorma nationella arkeologiska museet i Florens och se forntida egyptiska artefakter.

Florens: Guidad stadsvandring

4. Florens: Guidad stadsvandring

Börja din rundtur med att besöka de viktigaste byggnaderna i hjärtat av Florens. Se Duomo, Sankt Johannes dopkapell, Museo dell'Opera del Duomo, som är ett museum med många av de ursprungliga konstverken som skapades för Florens katedral, och Giottos klocktorn som står intill basilikan Santa Maria del Fiore. Gå sedan vidare till Piazza della Signoria där du kan beundra Michelangelos skulptur av David, som placerades utanför Palazzo Vecchio som en symbol för republikens motstånd mot de tyranniska Medici. Besök sedan bron Ponte Vecchio, den mest berömda bron i Florens och utan tvekan ett av stadens mest berömda landmärken. Under hela turen kommer din professionella guide att visa dig dolda platser som de flesta inte lägger märke till när de promenerar i staden. Med en perfekt blandning av information, historia och kuriosa om Medici och renässansen kommer du att förstå kärnan i denna vackra stad.

Florens: Miljövänlig stadsrundtur med golfbil

5. Florens: Miljövänlig stadsrundtur med golfbil

Förbi ikoniska sevärdheter i Florens på en miljövänlig tur med elektrisk golfbil. Rulla förbi sevärdheter som Ponte Vecchio, Palazzo Pitti och Brunelleschis kupol. Lyssna på en audioguide medan du åker. Välj mellan en 1 timmes tur eller en 1,5 timmes tur som går till Piazzale Michelangelo. Hoppa på en elektronisk golfbil och åk till Ponte Vecchio och korsa renässansbron Ponte Santa Trinita över Arno till Oltrarno-området, där du kan beundra det majestätiska Palazzo Pitti. Passera under Vasari Coridor på vägen tillbaka till stadens centrum. Beundra den arkitektoniska stilen i basilikan Santa Croce, nationalbiblioteket och baksidan av katedralen med den berömda Brunelleschi-kupolen. Se ett av världens äldsta sjukhus och familjen Medicis högkvarter. Upptäck legenden om "Berta" och glid förbi centralstationen. Fortsätt mot Santa Maria Novella med sin imponerande renässansfasad. Ankom till Ognissanti-distriktet, titta på de gamla stadsmurarna och hör intressanta fakta och historier om florentinska traditioner.

Florens: Guidad rundvandring i Florens: Medici-mysterier

6. Florens: Guidad rundvandring i Florens: Medici-mysterier

Upplev Florens historia genom att lära dig mer om den ökända Medici-familjens bidrag och se deras inflytande på staden. Besök Medici-kapellet och se de vackra mosaikarbetena. Lyssna när din expertguide tar dig med på en rundtur i det förflutna och hör hur pengar och makt drev en intensiv rivalitet mellan familjerna Strozzi, Pazzi och Medici. Upptäck Medici-familjens hemligheter och mysterier när din engelsktalande guide tar dig genom de gamla gatorna och torgen. Spromenera bland de spår som de mest extraordinära medlemmarna av Medici-dynastin lämnat efter sig. Gå in i Medici-kapellet där de flesta av de kvarvarande resterna av familjen hittade sin sista tillflykt. Se de gnistrande halvädelstenarna i Florentinska mosaiken Commesso Fiorentino.

Florens: E-Bike-tur med Michelangelos torg

7. Florens: E-Bike-tur med Michelangelos torg

Cykla genom staden Florens för att upptäcka de dolda skatterna i renässansens födelseplats. Lyssna på fängslande berättelser medan du cyklar genom många av de viktiga torgen som gör Florens så rik på historia och konst. Upptäck Medici-palatset, som var hem för Cosimo den äldre och arbetsplatsen för Donatello, Michelangelo och Botticelli. Besök också Michelangelo Square för att ta in de bästa panoramautsikten över staden. Upptäck den fängslande historien om staden som födde otroliga konstnärer och fantastiska forskare. Under din resa kommer du också att stöta på historiska och religiösa landmärken, som Santa Maria Novella, Pitti Palace, basilikorna Santo Spirito, Santa Croce och San Lorenzo.

Florens: 2-timmars guidad cykeltur

8. Florens: 2-timmars guidad cykeltur

Upptäck Florens rustika charm på cykel. Följ stigar som är för långa för att nå till fots och för smala för att nå med buss. Se ikoniska monument och hitta dolda pärlor med en professionell guide. Se Florens berömda landmärken, som hantverkardistriktet, Palazzo Pitti, San Frediano, Ponte Vecchio, Uffizierna, Santa Croce, Piazza della Signoria, det medeltida distriktet, Duomo och Piazza della Repubblica. Under hela turen får du lära dig lite historia och roliga fakta om staden. Du kommer att upptäcka var du hittar den bästa gelato, bistecca alla Fiorentina, vinfönstren och tryffel. Din guide kommer också att visa dig mindre kända platser, ofta osedda av turister.

Florens: Pitti-palatset, Boboliträdgården och Palatinska galleriet

9. Florens: Pitti-palatset, Boboliträdgården och Palatinska galleriet

Starta tidigt på morgonen och besök Pitti-palatsets storslagna innergård med din engelsktalande expertguide. Därefter når du "den ädla våningen" (första våningen) för att upptäcka magin i Palatinalgalleriet och dess fantastiska samling av målningar, renässans- och nyklassicistiska möbler med fantastiska toppar gjorda av halvädelstenar, som gav familjen Medici berömmelse i hela Europa. Stuckaturer och fresker i taket, praktfulla målningar av Andrea del Sarto, Raffaello, Tiziano, Rubens, Van Dyck och Caravaggio i ofattbart vackra förgyllda ramar kommer att stanna kvar i minnet. Besök Boboliträdgårdarna tidigt på morgonen, men det är aldrig för trångt och det är så trevligt även i sommarvärmen. En efter en kommer alla storhertigarna från familjen Medici att kliva in på scenen i ett sagolikt scenario. Fortsätt att utforska den äldsta delen av Boboliträdgårdarna och dess förtrollade amfiteater samt dess grönområden som har inspirerat stora landskapsarkitekter i världen.

Florens: Uffizi, Pitti, Boboli och 8 attraktioner 5-dagarspass

10. Florens: Uffizi, Pitti, Boboli och 8 attraktioner 5-dagarspass

Boka din entré till världens mest besökta museum med en skip-the-line-entrébiljett till Uffizi-galleriet. Besök sedan 4 andra attraktioner - Pitti Palace, Boboli och Bardini Gardens, Arkeologiska museet och Opificio delle Pietre Dure - när som helst under de kommande 5 dagarna. När du har hämtat ut alla dina biljetter på aktivitetsleverantörens kontor kan du gå in i Uffizierna utan att köa. Väl inne kan du upptäcka världens största samling av renässansmålningar, som tidigare tillhörde familjen Medici. Från och med Giotto kommer du att möta alla mästerverk av renässansens viktigaste konstnärer. När du går genom galleriets 96 rum kan du förundras över mästerverk av renässansens alla viktigaste konstnärer: Michelangelo, Raffaello, Caravaggio, Giotto och många fler. Beundra Botticellis "Venus födelse" och "Våren", lär dig mer om Vasarikorridorens konstruktion och se själv varför Leonardo da Vincis målningar är några av de mest gåtfulla konstverken i världen. Under ditt besök har du möjlighet att ta en kaffe eller en cappuccino på terrassen som har utsikt över Piazza della Signoria och erbjuder en fantastisk utsikt över Brunelleschis kupol. Stanna inne på museet och gå runt och utforska eller kom tillbaka senare på dagen eftersom din biljett är giltig fram till galleriets stängningstid. Förutom inträde till Uffizierna har du möjlighet att besöka ytterligare 4 attraktioner inom 5 dagar. Beundra Pitti Palace, promenera genom Boboli och Bardini Gardens, res tillbaka i tiden på Arkeologiska museet och upptäck halvädelstenar på Opificio delle Pietre Dure.

121 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Palazzo Pitti

Palazzo Pitti: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Inträdesbiljett till Pitti-palatset

Florens: Inträdesbiljett till Pitti-palatset

Ta ett kliv in i Pitti-palatset i Florens och utforska Palatinska galleriet och Galleriet för modern konst med din prioriterade biljett. Se historiska samlingar, som storhertigarnas skattkammare och Medici-samlingen. Det ursprungliga palatset byggdes för Pitti-familjen 1457, ritat av Filippo Brunelleschi.Numera är det överdådiga renässanspalatset värd för en extraordinär konstsamling. Beundra några av de otroliga verk som Medicis samlade på sig under sitt styre. Se verk av Rafael, Caravaggio, Tizian, Pietro da Cortona och Rubens. Från fönstren har du utsikt över Brunelleschis basilika Santo Spirito och Boboliträdgårdarna.  Utforska några av de viktigaste museerna i Florens under ditt besök i Pitti-palatset. Besök Palatinska galleriet på första våningen och upptäck en stor samling målningar från 1500- och 1600-talet samt de kungliga lägenheterna, som innehåller inredning från en ombyggnad på 1800-talet. Gå sedan till andra våningen för att se utställningen av modern konst och beundra den fina samlingen av målningar och skulpturer, mestadels italienska, från slutet av 1700-talet fram till Första världskriget. De eleganta rummen, som beboddes av storhertigarna i Lorraine, är inredda med verk från den neoklassiska och romantiska perioden.

Florens: Biljetter till katedralen med Brunelleschis kupolpass

Florens: Biljetter till katedralen med Brunelleschis kupolpass

Utforska Florens katedral med ett inträdespass till detta ikoniska landmärke. Besök toppen av kupolen, dopkapellet, kryptan, Giottos klocktorn och museet Opera del Duomo. Njut av din självguidade rundtur i kupolen och katedralen Santa Maria del Fiore. När du har kommit upp till toppen känns det som om du tar en skywalk över staden. Förundras över den fantastiska utsikten över den toskanska landsbygden och Florens centrum, inklusive Fiesole, Chianti-området, den centrala marknaden, Santa Croce-kyrkan, synagogan, San Lorenzo-kyrkan, Palazzo Pitti, Ponte Vecchio med mera. Du kan också upptäcka de fascinerande interiörerna i katedralen, inklusive dopkapellet och kryptan. Lär dig mer om dessa värdefulla historiska detaljer i katedralen med din ljudguide. OBS. Den tidslucka som du väljer är endast för Cupola-klättringen, du kan börja besöka de andra museerna som ingår från och med morgonen på den dag som valts för klättringen. Observera att på söndagar är öppettiderna begränsade på grund av religiösa högtider. Om du har köpt alternativet med digital audioguide måste du byta ut din kupong på den lokala partnerns kontor (Slow Tour Tuscany) på Lungarno degli Acciaiuoli 10 black. Om du har köpt alternativet "Endast biljett" kommer du att få dina digitala inträdesbiljetter via whatsapp, textmeddelande eller / och e-post dagen innan och du kommer att kunna gå direkt till ingången till Cupola utan INGEN kupongbyte.

Florens: Uffizi, Pitti Palace & Boboli kombinerat 5-dagarspass

Florens: Uffizi, Pitti Palace & Boboli kombinerat 5-dagarspass

Utforska de främsta sevärdheterna i Florens med denna kombinerade entrébiljett. Denna kombinationsbiljett, förutom att spara pengar, låter dig besöka 4 av Florens största attraktioner under 5 dagar med början från ditt första besök i Uffizi Gallery. Detta första besök kommer att vara det enda med ett specifikt datum och tid för att byta ut din voucher, tack vare våra värdar. Du kan besöka de återstående museerna när det passar dig utan några tidsbegränsningar, med undantag för museernas öppettider. Upptäck Pitti Palace, se den ikoniska födelsen av Venus på Uffizi Gallery och lär dig Florens historia på National Archaeological Museum of Florence. . Börja din utforskning genom att träffa en värd framför Uffizi för att hämta din reserverade entrébiljett. När du har besökt Uffizi har du fem dagar på dig att se resten av sevärdheterna. Börja med ett besök på Uffizi-galleriet, hem för ikoniska målningar från medeltiden till renässansen. Se Botticellis "Venus födelse", Caravaggios "Medusa" och verk av Michelangelo. Förundras över den ovärderliga samlingen av antika romerska statyer som pryder korridorerna. Upptäck sedan Pitti Palace och dess Palatine Gallery. Beundra mästerverk av berömda målare som Caravaggio, Botticelli, Rubens och Tizian. Besök sedan de kungliga våningarna, där familjen Medici, storhertigarna av Toscana och den italienska kungafamiljen bodde. Ta in den avkopplande atmosfären och lyxen i Boboli Gardens och få en känsla av privilegiet och makten som familjen Medici åtnjöt innan du åker till Opificio Delle Pietre Dure Museum för att lära dig om Florens rika kulturhistoria. Avsluta med ett besök i det enorma nationella arkeologiska museet i Florens och se forntida egyptiska artefakter.

Florens: Guidad stadsvandring

Florens: Guidad stadsvandring

Börja din rundtur med att besöka de viktigaste byggnaderna i hjärtat av Florens. Se Duomo, Sankt Johannes dopkapell, Museo dell'Opera del Duomo, som är ett museum med många av de ursprungliga konstverken som skapades för Florens katedral, och Giottos klocktorn som står intill basilikan Santa Maria del Fiore. Gå sedan vidare till Piazza della Signoria där du kan beundra Michelangelos skulptur av David, som placerades utanför Palazzo Vecchio som en symbol för republikens motstånd mot de tyranniska Medici. Besök sedan bron Ponte Vecchio, den mest berömda bron i Florens och utan tvekan ett av stadens mest berömda landmärken. Under hela turen kommer din professionella guide att visa dig dolda platser som de flesta inte lägger märke till när de promenerar i staden. Med en perfekt blandning av information, historia och kuriosa om Medici och renässansen kommer du att förstå kärnan i denna vackra stad.

Florens: Miljövänlig stadsrundtur med golfbil

Florens: Miljövänlig stadsrundtur med golfbil

Förbi ikoniska sevärdheter i Florens på en miljövänlig tur med elektrisk golfbil. Rulla förbi sevärdheter som Ponte Vecchio, Palazzo Pitti och Brunelleschis kupol. Lyssna på en audioguide medan du åker. Välj mellan en 1 timmes tur eller en 1,5 timmes tur som går till Piazzale Michelangelo. Hoppa på en elektronisk golfbil och åk till Ponte Vecchio och korsa renässansbron Ponte Santa Trinita över Arno till Oltrarno-området, där du kan beundra det majestätiska Palazzo Pitti. Passera under Vasari Coridor på vägen tillbaka till stadens centrum. Beundra den arkitektoniska stilen i basilikan Santa Croce, nationalbiblioteket och baksidan av katedralen med den berömda Brunelleschi-kupolen. Se ett av världens äldsta sjukhus och familjen Medicis högkvarter. Upptäck legenden om "Berta" och glid förbi centralstationen. Fortsätt mot Santa Maria Novella med sin imponerande renässansfasad. Ankom till Ognissanti-distriktet, titta på de gamla stadsmurarna och hör intressanta fakta och historier om florentinska traditioner.

Florens: Guidad rundvandring i Florens: Medici-mysterier

Florens: Guidad rundvandring i Florens: Medici-mysterier

Upplev Florens historia genom att lära dig mer om den ökända Medici-familjens bidrag och se deras inflytande på staden. Besök Medici-kapellet och se de vackra mosaikarbetena. Lyssna när din expertguide tar dig med på en rundtur i det förflutna och hör hur pengar och makt drev en intensiv rivalitet mellan familjerna Strozzi, Pazzi och Medici. Upptäck Medici-familjens hemligheter och mysterier när din engelsktalande guide tar dig genom de gamla gatorna och torgen. Spromenera bland de spår som de mest extraordinära medlemmarna av Medici-dynastin lämnat efter sig. Gå in i Medici-kapellet där de flesta av de kvarvarande resterna av familjen hittade sin sista tillflykt. Se de gnistrande halvädelstenarna i Florentinska mosaiken Commesso Fiorentino.

Florens: E-Bike-tur med Michelangelos torg

Florens: E-Bike-tur med Michelangelos torg

Cykla genom staden Florens för att upptäcka de dolda skatterna i renässansens födelseplats. Lyssna på fängslande berättelser medan du cyklar genom många av de viktiga torgen som gör Florens så rik på historia och konst. Upptäck Medici-palatset, som var hem för Cosimo den äldre och arbetsplatsen för Donatello, Michelangelo och Botticelli. Besök också Michelangelo Square för att ta in de bästa panoramautsikten över staden. Upptäck den fängslande historien om staden som födde otroliga konstnärer och fantastiska forskare. Under din resa kommer du också att stöta på historiska och religiösa landmärken, som Santa Maria Novella, Pitti Palace, basilikorna Santo Spirito, Santa Croce och San Lorenzo.

Florens: 2-timmars guidad cykeltur

Florens: 2-timmars guidad cykeltur

Upptäck Florens rustika charm på cykel. Följ stigar som är för långa för att nå till fots och för smala för att nå med buss. Se ikoniska monument och hitta dolda pärlor med en professionell guide. Se Florens berömda landmärken, som hantverkardistriktet, Palazzo Pitti, San Frediano, Ponte Vecchio, Uffizierna, Santa Croce, Piazza della Signoria, det medeltida distriktet, Duomo och Piazza della Repubblica. Under hela turen får du lära dig lite historia och roliga fakta om staden. Du kommer att upptäcka var du hittar den bästa gelato, bistecca alla Fiorentina, vinfönstren och tryffel. Din guide kommer också att visa dig mindre kända platser, ofta osedda av turister.

Florens: Pitti-palatset, Boboliträdgården och Palatinska galleriet

Florens: Pitti-palatset, Boboliträdgården och Palatinska galleriet

Starta tidigt på morgonen och besök Pitti-palatsets storslagna innergård med din engelsktalande expertguide. Därefter når du "den ädla våningen" (första våningen) för att upptäcka magin i Palatinalgalleriet och dess fantastiska samling av målningar, renässans- och nyklassicistiska möbler med fantastiska toppar gjorda av halvädelstenar, som gav familjen Medici berömmelse i hela Europa. Stuckaturer och fresker i taket, praktfulla målningar av Andrea del Sarto, Raffaello, Tiziano, Rubens, Van Dyck och Caravaggio i ofattbart vackra förgyllda ramar kommer att stanna kvar i minnet. Besök Boboliträdgårdarna tidigt på morgonen, men det är aldrig för trångt och det är så trevligt även i sommarvärmen. En efter en kommer alla storhertigarna från familjen Medici att kliva in på scenen i ett sagolikt scenario. Fortsätt att utforska den äldsta delen av Boboliträdgårdarna och dess förtrollade amfiteater samt dess grönområden som har inspirerat stora landskapsarkitekter i världen.

Florens: Uffizi, Pitti, Boboli och 8 attraktioner 5-dagarspass

Florens: Uffizi, Pitti, Boboli och 8 attraktioner 5-dagarspass

Boka din entré till världens mest besökta museum med en skip-the-line-entrébiljett till Uffizi-galleriet. Besök sedan 4 andra attraktioner - Pitti Palace, Boboli och Bardini Gardens, Arkeologiska museet och Opificio delle Pietre Dure - när som helst under de kommande 5 dagarna. När du har hämtat ut alla dina biljetter på aktivitetsleverantörens kontor kan du gå in i Uffizierna utan att köa. Väl inne kan du upptäcka världens största samling av renässansmålningar, som tidigare tillhörde familjen Medici. Från och med Giotto kommer du att möta alla mästerverk av renässansens viktigaste konstnärer. När du går genom galleriets 96 rum kan du förundras över mästerverk av renässansens alla viktigaste konstnärer: Michelangelo, Raffaello, Caravaggio, Giotto och många fler. Beundra Botticellis "Venus födelse" och "Våren", lär dig mer om Vasarikorridorens konstruktion och se själv varför Leonardo da Vincis målningar är några av de mest gåtfulla konstverken i världen. Under ditt besök har du möjlighet att ta en kaffe eller en cappuccino på terrassen som har utsikt över Piazza della Signoria och erbjuder en fantastisk utsikt över Brunelleschis kupol. Stanna inne på museet och gå runt och utforska eller kom tillbaka senare på dagen eftersom din biljett är giltig fram till galleriets stängningstid. Förutom inträde till Uffizierna har du möjlighet att besöka ytterligare 4 attraktioner inom 5 dagar. Beundra Pitti Palace, promenera genom Boboli och Bardini Gardens, res tillbaka i tiden på Arkeologiska museet och upptäck halvädelstenar på Opificio delle Pietre Dure.

De mest populära sevärdheterna i Florens

Att göra i Palazzo Pitti

Städer i Italien

Palazzo Pitti: Fler aktiviteter och sevärdheter

Palazzo Pitti: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Palazzo Pitti

Samlat omdöme

4.5
(4 018 recensioner)

Rekommenderar starkt! En väldigt bra aktivitet i Florens där det blev en blandning av konst och en vacker renässansträdgård. En bra biljett som kunde användas över 5 dagar förutom själva besöket på Uffizi som skedde när man fick biljetten. Väldigt kul att besöka de olika platserna på ett smidigt sätt. Tips är att besöka bogoliträdgården som en dagsaktivitet och ta med något att äta/dricka för det finns stora gräsytor inne i trädgården där man sitta och se fina vyer!

Om du vill se alla tre är detta utan tvekan det enklaste sättet att göra det. En biljett ger tillgång till alla tre, så du behöver inte hålla reda på flera biljetter. Vi fick våra biljetter utanför Uffizi och behövde bara stå i kö i 10 minuter. På Pitti kunde vi gå in utan att vänta. Jag rekommenderar starkt att gå den här vägen när du besöker Florens!

Fantastisk organisation och guide! Underbar beskrivning av konstverken efter en utomordentligt genomtänkt och fantastisk krets. Högt rekommenderad. Litet tips: ladda telefonen ordentligt.

Perfekt eftersom vi hade svårt att gå, då var detta ett ypperligt sätt att ändå få uppleva Florens.

En fantastisk upplevelse. All denna spännande historia och all denna makalösa konst.