Välj datum

Palazzo Doria Pamphilj

10 upplevelser hittades
Sortera efter:

Palazzo Doria Pamphilj: Fler aktiviteter och sevärdheter

Palazzo Doria Pamphilj: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Palazzo Doria Pamphilj

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 250 omdömen

Vi landade i Rom på morgonen och kunde inte komma in på vårt hotellrum på ett tag. Det slutade med att vi gick runt en stund. Även om vi såg några fantastiska saker, var det bara en so-so-upplevelse. Senare samma dag bestämde vi oss för att boka denna turné - även om den skulle gå till många av de platser vi just hade varit på på egen hand. Det var då vi känner att vår Rom-semester verkligen började. Att se sevärdheterna utan historien bakom dem är helt enkelt inte uppfyllande. Vår reseguide var vänlig och kunnig. Även om jag var nervös för att min man verkligen skulle kämpa med promenaderna och stegen, var hon alltid tillmötesgående och han klarade sig bra. Nattturens väder var så mycket trevligare än under dagen. Istället för att alltid försöka hitta lite skugga kan du fokusera på sevärdheterna. Jag rekommenderar starkt denna turné.

Andrada, vår guide var fantastisk! Hon var så kunnig och engagerande att hon väckte Roms historia till liv för oss. Hon har ett underbart sinne för humor och en lättsam natur som fick oss att känna att vi turnerade med en vän. Jag rekommenderar starkt denna turné. Staden är magiskt vacker på natten.

Fantastiskt kunnig guide som ledde oss på ett mycket bra sätt genom historiens alla byggnader och händelser! Rekommenderas varmt!

Mycket interessant!

En mycket givande kvällsvandring av en guide som gav av sig själv vilket gav många uppgifter och ny kunskap.

Smidig entre' med förbeställd biljett. Värt att besöka