Våra mest rekommenderade saker att göra i Palau

Från Palau: La Maddalena skärgård dagstur med båt

1. Från Palau: La Maddalena skärgård dagstur med båt

Vår resa börjar från hamnen i Palau kl. 10.30 (historien berättar att amiral Nelson också lade till där och stannade här från den 1 november 1803 till den 11 januari 1805) Första stopp: detta kommer att äga rum på stranden Cala Corsara på ön Spargi som ligger väster om skärgården La Maddalena, denna ö är slående för sin rundade form som erbjuder en vild och oförorenad natur för ögat, på kusten sticker granitklippor ut skulpterade av vinden, ön Spargi är den perfekta platsen för sportälskare, faktiskt är snorkling mycket utbredd men den presenterar också det perfekta panorama för att dröja sig kvar och njuta av naturens skönhet. När du är tillbaka på båten efter att ha simmat, kopplat av eller promenerat på den otroliga ön Spargi kommer det att finnas ett stopp för lunch, kaptenen väljer den lämpligaste platsen (i omedelbar närhet) där du kan äta och njuta av varje sekund av din upplevelse. Lunch ingår inte i biljettpriset. Andra stoppet: Det fjärde stoppet är planerat på ön Santa Maria. Resan kan inte ignorera denna etapp: ljusets renhet, det kristallklara havet och de vita stränderna kommer att erövra dig. Den likalydande stranden, vars namn kommer från det benediktinerkloster som byggdes på den lilla ön, välkomnar resenärer på jakt efter avkoppling och distraktioner. Tredje stoppet: Turen fortsätter med ett stopp vid de naturliga poolerna. Ett dopp i de naturliga poolerna i nationalparken La Maddalena återställer kropp och själ och fyller på energireserverna. Dessa naturliga pooler finns på ön Budelli och är verkligen kända och berömda över hela världen. Därefter gör vi ett panoramabesök på den berömda Rosa stranden, en av de viktigaste och mest välkända symbolerna för La Maddalena skärgård, stängd för alla sedan 1998 för att skydda och ge tid till det ekosystem som gör att du kan ge sanden denna fantastiska färg, att återskapa dig själv. följaktligen är det förbjudet att trampa på stranden eller att simma inom det område som avgränsas av bojarna. Fjärde stoppet: Vi lämnar Piscine Naturali och seglar mot La Maddalena. Vi landar slutligen i Cala Gavettas karakteristiska historiska centrum, en plats som valdes av de första invånarna, de korsikanska herdarna, eftersom den är mer skyddad från den berömda rådande Maddalenavinden, "mistral eller mistral". Detta stopp är perfekt för att njuta av underverken på den gamla ön, full av historia och underbara vyer. När vi lämnar ön La Maddalena återupptar vi navigeringen för att återvända till hamnen i Palau, men inte utan att visa dig den vackraste klippan i Gallura, symbolen för Palau och ett nationellt monument: Björnklippan. Ankomst till hamnen i Palau beräknas mellan 17:30/18:00.

Sardinien: Heldagstur med båt till La Maddalenas öar

2. Sardinien: Heldagstur med båt till La Maddalenas öar

Njut av en oförglömlig 7-timmars båttur till öarna i La Maddalena-arkipelagen. Du kommer att besöka alla de vackraste öarna: Spargi, Budelli, Santa Maria och La Maddalena i en unik och informell miljö. En restaurangbar med typiska sardinska produkter finns också ombord. Vi garanterar nya båtar med stora utrymmen och de högsta standarderna för säkerhet och komfort. En högt kvalificerad besättning, vänlig och alltid omhändertagande av alla behov för att erbjuda en toppupplevelse. Ombord hittar du också en flerspråkig förklaring (italienska, engelska och franska). Vi är utrustade med internationella certifieringar ISO 14001. Dagliga avgångar från både hamnen i Palau och La Maddalena. Upptäck det historiska centrumet i La Maddalena med kyrkan Santa Maria Maddalena och "Caruggi", de karakteristiska gatorna på ön. Använd Elena Tour-kortet för dina inköp i de traditionella butikerna på ön. Stanna på de mjuka vita sandstränderna i Cala Corsara på ön Spargi för att simma i dess kristallklara vatten. Efter att ha skurit Spargis östkust, beundra ön Budelli med sin rosa strand och simma i de naturliga poolerna från båten och på stranden på ön Santa Maria. . Efter att ha skurit Punta Sardegna och Porto Rafael med sitt lilla torg återvänder båten till hamnarna i Palau och La Maddalena klockan 5:30.

Från Palau: La Maddalena-öarna – heldagsutflykt med båt

3. Från Palau: La Maddalena-öarna – heldagsutflykt med båt

Gå ombord på ett äventyr för att upptäcka den fantastiska kusten och de avlägsna öarna på Sardinien på en båt. Kryssa till öarna Spargi, La Maddalena och Santa Maria och njut av deras orörda stränder, vatten och natur. Checka in mellan 9:00 AM och 10:15 AM, lämna Palau kl 10:30 AM och kryssa mot den underbara ön Spargi. När båten anländer, ta dina strandväskor direkt till de vita sandstränderna i Cala Corsara, och välj att sola, snorkla eller utforska några av vikens historiska funktioner. Res längs kusten och stanna för en fotomöjlighet från båten framför ön Budelli vid den berömda Pink Beach. Gå till Spiaggia Rosa för en annan möjlighet för foton från båten vid den naturliga poolen i Porto Della Madonna, där smaragdfärgen på vattnet kommer att ta andan från dig. Huvud till ön Santa Maria för nästa strandstopp. Sola, simma eller gå på en promenad till den gamla fyren. Beroende på vilken dag du besöker, avsluta turen vid ett badstopp i det naturliga akvariet vid Cala Coticcio eller det charmiga historiska centrumet i La Maddalena för shopping och utforskning.

Från Palau: Båttur med pasta i La Maddalenas skärgård

4. Från Palau: Båttur med pasta i La Maddalenas skärgård

Spendera dagen med att utforska La Maddalenas skärgård på en avkopplande båttur från Palau. Promenera genom den pittoreska staden La Maddalena, simma vid Cala Corsara på ön Spargi, förundras över det klara vattnet i Budellis naturliga pooler och kryssa förbi fascinerande klippformationer. Gå ombord på din kryssning på morgonen i Palau och börja ditt äventyr. Segla till Santa Maria Island och stanna i 2 timmar för att sola, simma och koppla av på den vackra Santa Maria Beach. Nästa, kryssa till ön Budelli. Tillbringa cirka 30 minuter med att bada i öns berömda naturliga pooler och deras fantastiskt klara vatten. Innan du lämnar Budelli, stanna för foton på Rosa Beach. Fortsätt kryssningen till den pittoreska ön Spargi. Tillbringa 1,5 timmar med att simma och koppla av vid Cala Corsara, omgiven av fascinerande klippformationer, inklusive Bulldoggen, Häxans huvud och Italien. Avsluta din kryssning med ett stopp på ön La Maddalena. Strosa genom den historiska stadskärnan längs gamla och smala gator. Stanna till och köp en souvenir eller koppla av på någon av de många barerna och glassbarerna. Under kryssningen kan du njuta av en tallrik pasta med musslor och räkor. Om du vill kan du köpa en drink från baren ombord som du kan njuta av medan du seglar.

Maddalena Archipelago: Seglingstur med ö-hoppning och lunch

5. Maddalena Archipelago: Seglingstur med ö-hoppning och lunch

Utforska Maddalena skärgård på en segelbåtstur och njut av en medhavd lunch och dryck. Stanna till vid öarna Spargi, Budelli och Santa Maria, och gör stopp för bad och snorkling på den här segelturen som går på dagen. Njut av en resa i en bekväm yacht som avgår från Marina Cala Camiciotto. Lämna marinan och slappna av medan båten seglar i över en timme fram till Isola Spargi, Isola Budelli och Isola Santa Maria. Att beundra en vacker och unik utsikt över kusten under färden till öarna, innan du kastar ankar i Cala Santa Maria, som är känd för sin vita sand och sitt turkosa vatten. Därefter tar du en aperitif med snacks, öl och kalla fräscha drycker. Njut av lunchen ombord och prova pasta, bruschetta, bröd och lokal korv och ost med ett glas vin. Därefter fortsätter ni till Spiaggia Rosa på Isola Budelli och stannar i två timmar, där ni åker med gummibåt till Isola Budeli och promenerar vid Spiaggia Rosa. Ta dig tid att njuta av en utsökt lunch med vin, öl och kalla fräscha drycker. Segla till Cala Granara, Isola Spargi, och ta lite fritid för att simma från däck, snorkla och uppleva Stand Up Paddle Board. Återvänd till Cala Camicotto i slutet av turen.

Palau: La Maddalena Archipelago Komfort båttur med stopp

6. Palau: La Maddalena Archipelago Komfort båttur med stopp

En båttur till skärgården La Maddalena: en autentisk upplevelse av kontakt med havets och naturens skönhet. Välj vårt bekväma och aldrig trånga fartyg. Letar du efter det bästa sättet att lära känna öarna La Maddalena, Spargi, Budelli, Santo Stefano och Caprera (panoramafärd) och kusten i all sin prakt? Boka en avkopplande utflykt som kan tillfredsställa önskan att med egna ögon se hur mycket det sardiska havet skiner på de mest orörda och berömda platserna på ön. Naturen kommer att följa med dig på en oförglömlig båtutflykt, en båttur full av stopp vid öarna i La Maddalena skärgård. Resplanen är komplett och full av magiska ögonblick, underverk att se och föreviga. Du kan dyka ner i det mest stämningsfulla vattnet i världen. Vår båtutflykt till La Maddalena avgår från Palau. Härifrån sätter vi segel mot ön Spargi, ön Budelli, ön Santa Maria och slutligen La Maddalena. Turen till La Maddalena går mellan de olika öarna. Under resan görs många stopp: betydelsefulla, oförglömliga platser, utvalda för sin sällsynta skönhet och för den betydelse de har på ett naturalistiskt och historiskt plan. Turen seglar och njuter av panoramautsikten över de andra mindre öarna i skärgården. När himlen är klar kan man också se Korsika, horisonten är hisnande blå och det verkar som om man rör vid den konkreta bilden av ett jordiskt paradis. Det är svårt att beskriva, omöjligt att glömma. Vi har reserverat olika specialstopp för dig, för att fira så mycket skönhet med simning på de bästa platserna. *Utflykten Första STOPP - ön Spargi med den underbara inloppet till Cala Corsara, kommer du att beundra de berömda klipporna i häxans huvud, Bulldog Dog och Italien i miniatyr. Andra STOPP - Naturliga pooler - ön Budelli. Vi kommer att nå Madonnans hamn, de berömda naturliga poolerna som är kända för färgen, slummen och vattnets transparens: du kommer att dyka från båten framför kusten. Tredje STOPP - Ön Santa Maria till glädje för ungdomar och barn kommer du att göra ett långt stopp för att besöka den omonimus stranden Cala Santa Maria. När du tittar upp kommer du att kunna beundra vikens skönhet. Fjärde STOPPET - Maddalenas historiska centrum Vår båt är mycket stor, men vi tar bara 80 passagerare, mycket färre passagerare av 250 med maximal kapacitet för att göra din resa unik och med högsta komfort ombord, med oss kommer du också att besöka denna del av skärgården, mycket suggestiv, vi kommer snart fram till centrum av La Maddalena. Du kan gå ner för en promenad, njuta av en utmärkt glass och fritt njuta av staden genom att shoppa genom gatorna i den historiska stadskärnan och gränderna, de typiska gränderna i La Maddalena. *Rutten kan komma att ändras utan föregående meddelande och enligt direktiv från La Maddalenas nationalparksmyndighet eller kustbevakningen. Stränderna är överfulla under högsäsong.

Från Palau: Heldagskryssning i La Maddalena-skärgården

7. Från Palau: Heldagskryssning i La Maddalena-skärgården

Utforska norra Sardiniens skönhet på en heldags båtkryssning i La Maddalenas skärgård. Vi seglar ombord på Lady Luna 3, det modernaste fartyget i flottan som seglar i Maddalenas skärgård, byggt 2024, med högsta komfort och högre säkerhetsstandarder. Besök med oss de vackraste öarna i en magnifik naturpark, stanna för att simma på sandstränder och mycket mer. Avresa från hamnen i Palau för den korta, 35 minuter långa seglatsen till Budelli. Förundras över den rosa sanden på Spiaggia Rosa, den dramatiska klippformationen Roccia del Coccodrillo och plask i havet från Piscine Naturali. Fortsätt till ön Santa Maria och känn värmen från Medelhavet. Gör ett långt stopp vid stranden där för att sola och koppla av. Efter stoppet tar vi en lunchpaus, och om du vill kan du köpa typiska sardinska rätter ombord eller ta med egen mat. Nästa anhalt är ön Spargi, där stränderna Cala Corsara eller Cala Granara med sitt smaragdgröna vatten och vindskydd erbjuder perfekta förhållanden för solbad. Avsluta resan med ett stopp på ön La Maddalena och besök staden La Maddalena. Vandra längs de färgglada gatorna för att hitta souvenirbutiker eller titta på båtarna i Cala Gavettas marina. På vägen tillbaka till Palau seglar du förbi öarna Santo Stefano och Caprera för en sista titt på livet på havet.

Från La Maddalena eller Palau: Båttur i skärgården

8. Från La Maddalena eller Palau: Båttur i skärgården

Utforska La Maddalenas skärgård på en gammaldags motorbåt med en erfaren kapten. Besök olika stränder där du kan simma och koppla av och utforska fantastiska klippformationer. Börja din resa med en naturskön rundtur runt Santo Stefano Island, som erbjuder historiska insikter i dess Napoleon-era befästningar. Passerar under den ikoniska Caprera-bron, ta in hisnande utsikt över västkusten, prydd med många naturliga skönheter. En snabb kryssning leder dig till de lugna Capitano-poolerna, där den första uppfriskande badpausen väntar. Nästa på resplanen är den fängslande Candeo-fästningen, som harmoniskt smälter in i det steniga landskapet och inbjuder dig att gå in på en karakteristisk promenad längs dess historiska väg. Här, mitt i den förtrollande omgivningen, kan du ta ytterligare en badpaus och njuta av en härlig lunch på klippans kant. När eftermiddagen utvecklas tar resan dig till de förtrollande öarna Budelli och Santa Maria, där du kommer att uppleva det tredje badstoppet vid Madonnaportens naturliga pooler. När du navigerar, missa inte möjligheten att skymta den berömda rosa stranden, ett naturligt underverk som säkert kommer att fängsla din fantasi. Slutligen väntar dagens sista stopp i den pittoreska Cala Corsara, som ligger på ön Spargi. Cirka 16.00 har du förmånen att landa på en exklusiv strand och njuta av dagens bästa ögonblick. Njut av den lugna atmosfären och värna om den unika upplevelsen innan du sätter kurs för återkomsten till hamnen, förväntad cirka 18.00/18.15. Avgångstider är planerade till 09.30 från La Maddalena, Molo delle poste, och klockan 10.30 från Palau, Molo 5. För att säkerställa en smidig avgång måste alla besökare slutföra incheckningen 30 minuter före den schemalagda tiden. Observera att resplanen kan komma att ändras beroende på väderförhållandena, så att alla passagerares säkerhet och komfort garanteras.

Från Olbia: Båtutflykt till La Maddalena skärgård

9. Från Olbia: Båtutflykt till La Maddalena skärgård

Besök de berömda öarna Santa Maria, Spargi och La Maddalena Archipelago på en båttur från Olbia. Se Palazzo Comunale, marinmuseet och mycket mer innan du snorklar och simmar i det italienska vattnet. Njut av en lokal lunch som serveras ombord innan du fortsätter till Sardiniens kust. Från mötesplatsen i Olbia beger du dig till Cannigione för att gå ombord på en båt och utforska La Maddalena skärgård. Åk förbi de pittoreska öarna Caprera och Santo Stefano på vägen till ön Maddalena. Närmast kan du njuta av en timmes fritid i La Maddalena. Besök den historiska stadskärnan, Palazzo Comunale, marinmuseet eller stiftsmuseet för sakral konst innan du går ombord på båten igen. Fortsätt till öarna Spargi och Santa Maria. Lägg till och prova att simma i det magnifika kristallklara vattnet, snorkla eller koppla av och sola på stranden. Vid lunchtid kan du njuta av tomatpasta ombord som serveras av besättningen. Därefter fortsätter ni längs en naturskön rutt förbi Manto della Madonna, en havssträcka med grunt vatten, innan ni reser tillbaka längs Sardiniens kust förbi lokala byar. Skutta förbi Punta Sardegna, Porto Raphael, Palau och Capo d'Orso på vägen tillbaka. Ta minibussen tillbaka till Olbia när du har lagt till.

Maddalena skärgård: Hel dag med segelbåtstur med lunch

10. Maddalena skärgård: Hel dag med segelbåtstur med lunch

Starta din oförglömliga aktivitet antingen från Palau eller La Maddalena Piers. Möt din kapten och gå ombord på vår bekväma segelbåt för att starta din heldagstur. Först ska vi träffa en av de viktigaste kändisarna i La Maddalenas skärgård: Mady: Granitklippan, hundformad. Han har tagit hand om ön Spargi i århundraden. På Spargi kan du njuta av dagens första simtur genom att hoppa i det turkosa vattnet. Kryssa sedan längs Spargis östkust och njut av panoramautsikten. Du kommer att passera extraordinära stränder som Soraya Bay och Granara Bay. Din kapten kommer att fråga vilken plats du gillar mest och kan stanna för andra simning och lite ledig tid. Därefter styr ni mot Budelli och passerar den rosa stranden. Även om det inte är tillåtet att stanna vid stranden kan du se den från båten och ta några fantastiska bilder. Härifrån åker du vidare till Porto della Madonna. Platsen är mest känd för sina naturliga pooler och är en av de mest magnifika och häpnadsväckande platser som någonsin skådats. Vattnet har olika färger av blått, smaragd och grönt, och stränderna är vita sandstränder. Du kommer att vara i ett WOW-ögonblick. Här har du möjlighet att ta ett dopp direkt från båten. Ditt sista besök är i Santa Maria Bay. Detta är den största, vitfärgade stranden i skärgården. Din kapten kan ta dig i land med tenderbåten så att du kan koppla av på den vackra stranden.

Lägg till datum

Saker att göra i
Palau

Palau
16 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Utforska i närheten av Palau

Utforska alla

Palau: Fler aktiviteter och sevärdheter

Palau: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Palau

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 5 206 omdömen

Resan var bra. Bara den engelska vägledningen var svår att förstå. Maten ombord är ganska dyr än jag förväntade mig. Men bra resplan överlag. Resan var bra. Bara den engelska vägledningen var svår att förstå. Maten ombord är ganska dyr än jag förväntade mig. Men bra resplan överlag. Resan var bra. Bara den engelska vägledningen var svår att förstå. Maten ombord är ganska dyr än jag förväntade mig. Men bra resplan överlag. Resan var bra. Bara den engelska vägledningen var svår att förstå. Maten ombord är ganska dyr än jag förväntade mig. Men bra resplan överlag. Resan var bra. Bara den engelska vägledningen var svår att förstå. Maten ombord är ganska dyr än jag förväntade mig. Men bra resplan överlag. Resan var bra. Bara den engelska vägledningen var svår att förstå. Maten ombord är ganska dyr än jag förväntade mig. Men bra resplan överlag. Resan var bra. Bara den engelska vägledningen var svår att förstå. Maten ombord är ganska dyr än jag förväntade mig

Hej alla min flickvän och jag har provat denna underbara upplevelse. Ombord kommer du att tillbringa en dag i sällskap med väl förberedda och mycket trevliga människor och i nära kontakt med en av de vackraste platserna på Sardinien. Ett underbart hav med vikar, naturliga pooler, vackra kulisser och en verkligt oförorenad plats dit du bara kan ta dig dit med båt. Ombord kan du köpa lite av allt från barprodukter som kaffe, snacks, drinkar till musselsouté och slutligen med Nutella-crepes. Jag rekommenderar denna upplevelse till alla och tackar så ses vi nästa gång.

Fantastiska platser och hisnande vyer. Vi stannade som planerat vid de 2 stränderna, en kort stund, ca 1h15h vilket går så fort. I cotticio där vi stannade för att dyka, med många små fiskar, är det olyckligt att folk stannar hela tiden på och av båten, medan andra inte ens har lyckats ta sig av båten ännu, på grund av flödet av människor till gå ner för att dyka i havet. Annars var servicen mycket bra och en underbar upplevelse.

Det var en fantastisk upplevelse! Incheckningen och mötesplatsen var lätt att hitta, och landskapen var magnifika. Jag rekommenderar denna utflykt till alla som vill se fantastiska stränder och kristallklart vatten. När jag läste de tidigare kommentarerna förväntade jag mig en mycket full båt, men så var det inte. Tack till besättningen för denna otroliga dag!

Fantastisk upplevelse. Hela besättningen var supervänliga och redo för en fantastisk kväll. Maten var mycket god (10 för kocken som också var majìsimo) och priserna var superkorrekta. Musslorna är det bästa vi någonsin har ätit. Att upprepa utan tvekan!!!