Lägg till datum

Palau de La Almudaina, Palma

Palau de La Almudaina, Palma: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

1. Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Upptäck höjdpunkterna i Palma de Mallorca på en sightseeingtur med öppen buss och hoppa av vid något av de 16 hållplatserna för att utforska stadens sevärdheter i din egen takt. Köp en 24-timmarsbiljett och anpassa din busstur efter ditt eget schema. Upplev en rik blandning av historia, kultur och nattliv. Utforska det centrala området som består av smala gator mellan höga murar av gamla byggnader. Hoppa av vid sevärdheter som Palau de La Almudaina, ett kungligt palats som har stått sedan den arabiska erövringen och fortfarande är hem för den kungliga familjen. Utforska den verkligt unika stadsdelen Pueblo Espanyol eller Spanish Village, där det finns en samling av många olika typer av arkitektur som representerar de olika stilar som används runt om i landet. Kolla också in Plaza de Espana, en naturskön del av ön, där du kan njuta av skönheten från det öppna däcket, eller hoppa av för att få en ordentlig smak av den lokala kulturen. Välj alternativet Essential Experience om du vill ha inträdesbiljetter till Bellver Castle eller Pueblo Espanyol inkluderade i din 24-timmars bussbiljett. Bussens rutt: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Pueblo Espanyol 9. Slottet Bellver (om alternativ valts) 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial

Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

2. Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Upptäck Palma de Mallorca och allt det har att erbjuda med hop-on hop-off upplevelsebiljetter. Ta in alla sevärdheter i en öppen buss och gå in i Museo Es Baluard och Bellver Castle eller Spanish Village med biljetter som ingår som en del av turnén. . Stopp vid 16 punkter i staden säkerställer att du inte missar något. Kolla in attraktioner som Palau de La Almudaina, ett kungligt palats som har stått sedan den arabiska erövringen, och Poble Espanyol, hem till olika typer av arkitektur som representerar de olika stilar som används runt om i landet. Välj den ultimata upplevelsen för att besöka Palma-katedralen, en av de mest emblematiska byggnaderna i Medelhavet. Börja bussturen vid hållplats 1, Antoni Maura, för den bästa upplevelsen. Du kan dock också gå ombord på bussen vid valfri stopp längs rutten. Buss rutt: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Poble Espanyol 9. Slottet Bellver 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial

Palma de Mallorca : Måste se privat tur

3. Palma de Mallorca : Måste se privat tur

Följ med på en resa genom Palmas historia när du besöker viktiga platser som visar upp dess arv. Förundras över de gamla arabiska baden, en symbol för Mallorcas historia, och beundra den slående arkitekturen i La Bodeguita del Medio de La Lonja, designad av den berömda konstnären Guillem Sagrera. Beroende på vilken rutt din guide väljer kan du också få en glimt av Santa Eulalia, Basilica de Sant Francesc, Ca'n Joan de s'Aigo, Playa de Cala Mayor, Convent de Santa Clara a peu, Palau de l'Almudaina och Parc de la Mar.

Palma de Mallorca: Privat stadsvandring med lokal guide

4. Palma de Mallorca: Privat stadsvandring med lokal guide

Upptäck de vackraste hörnen i Palma de Mallorca på en privat stadsvandring. Lär dig mer om stadens historia, arkitektur, kuriosa, legender, lokala kultur och gastronomi med en lokal guide som är född och uppvuxen på Mallorca. Besök de viktigaste sevärdheterna i gamla stan, som katedralen och Almudaina-palatset och många andra intressanta platser med ett mycket intressant förflutet. Turen tar två timmar och börjar vid Parc de la Mar och slutar vid Plaza Mayor, den gamla stadsdelens nervcentrum, varifrån du kan nå vilken del av staden du vill, eftersom du i närheten hittar många livliga shoppinggator, stadens centrala marknad och många andra intressanta platser. Upptäck stadens höjdpunkter och be din guide att anpassa turen efter dina behov.

5 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Palau de La Almudaina, Palma

Palau de La Almudaina, Palma: Fler aktiviteter och sevärdheter

Palau de La Almudaina, Palma: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Palau de La Almudaina, Palma

Samlat omdöme

4.1
(1 288 recensioner)

Bra sätt att få en överblick över Palma. Tack vare ljudguiden på bussen är det underhållande och informativt. Om du uppgraderar är inträde till Pueblo Español mer värt än till Castell Bellver (inträde till slottet är €4, medan Pueblo är €10). Om du kommer ut vid båda kommer du att vara på vägen i cirka 3 till 4 timmar. Topp rekommendation!

värt det bara för att kunna ta sig till Bellver slott. det slutade med att vi behövde gå en bit för att få bussen eftersom vårt kryssningsfartyg låg förtöjt i en avlägsen ände av terminalen - kanske det kan finnas ett extra stopp? - men förutom det allt bra, och vi använde gratis drink-token på café i centrala Palma

OK. Vi gjorde det i regnet. Som ett resultat var vissa säten blöta men de i gångarna var torra. Få människor i november vilket är väldigt trevligt, vi hade ett urval av platser. En fin överblick med trevliga besöksuppehåll och anpassad ljudguide.

OK. Enda nackdelen huvudvägen är under uppbyggnad så mycket trafik ett tag på banan. Guidens information kan förbättras om stadens historia.

Vi gick med våra barn, de hade väldigt roligt. Perfekt om du bara har en dag.