Lägg till datum

Palau de La Almudaina, Palma

Palau de La Almudaina, Palma: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma de Mallorca: 24 timmars Hop-On Hop-Off busstur

1. Palma de Mallorca: 24 timmars Hop-On Hop-Off busstur

Upptäck höjdpunkterna i Palma de Mallorca på en sightseeingtur med öppen buss och hoppa av vid något av de 16 hållplatserna för att utforska stadens sevärdheter i din egen takt. Köp en 24-timmarsbiljett och anpassa din busstur efter ditt eget schema. Upplev en rik blandning av historia, kultur och nattliv. Utforska det centrala området som består av smala gator mellan höga murar av gamla byggnader. Hoppa av vid sevärdheter som Palau de La Almudaina, ett kungligt palats som har stått sedan den arabiska erövringen och fortfarande är hem för den kungliga familjen. Utforska den verkligt unika stadsdelen Pueblo Espanyol eller Spanish Village, där det finns en samling av många olika typer av arkitektur som representerar de olika stilar som används runt om i landet. Kolla också in Plaza de Espana, en naturskön del av ön, där du kan njuta av skönheten från det öppna däcket, eller hoppa av för att få en ordentlig smak av den lokala kulturen. Välj alternativet Essential Experience om du vill ha inträdesbiljetter till Bellver Castle eller Pueblo Espanyol inkluderade i din 24-timmars bussbiljett. Bussens rutt: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Pueblo Espanyol 9. Slottet Bellver (om alternativ valts) 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial

Palma: Gamla stans gränder Självguidad upptäcktsfärd

2. Palma: Gamla stans gränder Självguidad upptäcktsfärd

Denna rundtur finns endast tillgänglig på tyska. Ta din smartphone och börja turen i den lugna trädgården mellan Passeig del Born och katedralen. Därifrån fortsätter ni till det kungliga palatset La Almudaina och den imponerande katedralen "La Seu". Efter en promenad genom gamla stan kommer du till de arabiska baden och klostret "Convento de Santa Clara". Du fortsätter till kyrkan "Basílica Sant Francesc" och en tapasbar, ett riktigt insidertips. Efter ett kort stopp vid stadspalatset "Can Dameto de la Quartera" och kaféet "Ca'n Joan de s'Aigo" kommer ni till församlingskyrkan Plaça de Santa Eulàlia. Ett speciellt träd, "Olivera de Cort", och Plaça Major är ytterligare stopp innan du når Mercat de l'Olivar, den största inomhusmarknaden i Palma. Rundturen avslutas vid Plaça d'Espanya, stadens centrala transportknutpunkt. Vid hållplatserna finns det underhållande uppgifter att lösa och roliga frågor att besvara. Vem vet till exempel vad ... men nej, det berättar vi inte än! Turen är ett utmärkt sätt att komma ut och upptäcka nya saker med familjen, vännerna eller på egen hand. Det är som att bli visad Palma de Mallorca av en god vän. Många anekdoter kommer att berika din promenad genom staden. Du kan starta turen när som helst och så ofta du vill i webbläsaren på en smartphone. På plats eller till och med bekvämt från soffan. Njut av din tid i Palma de Mallorca! *** Bra att veta *** Du kommer att få länken för att starta turen i ett e-postmeddelande direkt efter bokningen.

Tillgängliga aktiviteter

3 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Palau de La Almudaina, Palma: Fler aktiviteter och sevärdheter

Palau de La Almudaina, Palma: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Palau de La Almudaina, Palma

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 1 288 omdömen

Det var vår första gång i Palma och vi kunde ta oss till alla stora sevärdheter med buss. Du får hörlurar genom vilka du får berättat något om sevärdheterna. Många språk finns tillgängliga för detta. Det enda viktiga är att om du har bokat online kommer du på första platsen för att få dina biljetter!

Resan var väldigt bra, man såg mycket av Palma. Eftersom det är högsäsong var det väldigt trångt under högtrafik vilket ledde till något längre väntetider. Jag trodde att det är som en biljett att ha kupongen på min smartphone, men tyvärr var jag tvungen att köa och skaffa en biljett först.

Det var en mycket underhållande och informativ turné med många höjdpunkter. Vi kan verkligen rekommendera Stefan. Tack för informationen som inte går att läsa.

Allt fungerade bra.Fick hjälp med vår rollator. Bussen gick på tid och det blev en kanonrunda i soligt väder.

Bra app, snabb bearbetning, allt felfritt och rekommenderas varmt.