Välj datum

Saker att göra Page, Arizona

Tillgängliga aktiviteter

57 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Page, Arizona

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Page, Arizona?

Page, Arizona: Fler aktiviteter och sevärdheter

Page, Arizona: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Page, Arizona

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 4 943 omdömen

Resan var välorganiserad, vår guide var väldigt trevlig! Det fanns också tillräckligt med tid att titta på NP, blev positivt överraskad. Eftersom vi kommer från Österrike hade det varit en fördel om det hade funnits broschyrer på tyska. Det är synd att GateYourGuide inte erbjuder en tysktalande guide för denna turné. Camping var ett äventyr, önskas mys så är det bättre att ta ett rum ;-). Om du inte har så mycket tid kan jag varmt rekommendera denna 3-dagars turné. Intrycken var mycket imponerande.

Denna turné var fantastisk! Vår guide Lorenzo var fantastisk! Han var supervänlig, kände till alla fantastiska platser för fotomöjligheter och var mycket kunnig om varje destination. Han kallade denna turné för Highlight Reel. Vi fick se och uppleva kanjoner men du är där bara några timmar vid var och en (vilket är bra för oss). Bekvämligheten att inte köra bil och veta vart man ska åka gjorde det värt det.

Det var en fantastisk resa. Liten grupp, helt blandad från gammal till ung, från singelresenärer till mamma-barn-semestrar... par. Guidens röst var ibland lite monoton, så det var svårt att följa det historiska innehållet på engelska. Han pratade mycket. :) Campingen var mega cuul. Fick själv sätta upp och ta ner tälten, vilket för mig var en del av äventyret. Mycket bra valuta för pengarna.

Det är mycket att köra för att komma till Antelope Canyon och Horseshoe Bend. Men det är definitivt värt det att se dessa skönheter. Vi gjorde även ett stopp vid Lake Powell/Glen Canyon Dam. Anthony var vår förare och guide. Han var jättefin! Det fanns gott om stopp för att ta en paus, få mat/dryck och sträcka på benen. Jag rekommenderar starkt denna turné.

En tidig start men vi är värda det. Det var en lång bilresa men landskapet var fantastiskt. Vår guide kunde inte ha varit mer användbar.