Lägg till datum

Saker att göra i
Page, Arizona

Våra mest rekommenderade saker att göra i Page, Arizona

Sida: Nedre Antelope Canyon inträde och guidad tur

1. Sida: Nedre Antelope Canyon inträde och guidad tur

Förbered dig på en fotografs dröm med denna kombinerade biljett till Lower Antelope Canyon och en guidad rundvandring med en Navajo-guide. Få en sällsynt, närgången titt på de vattenskurna sandstensväggarna i en av de mest besökta kanjonerna. Under åren har Lower Antelope Canyon blivit en favoritsamlingsplats för fotografer, turister och besökare från hela världen. Navajonamnet för Lower Antelope Canyon är Hasdeztwazi eller "Spiral Rock Arches". Denna pittoreska kanjon har skapats under många tusen år av vattnets och vindens obevekliga krafter, som långsamt har ristat och skulpterat sandstenen till former, texturer och former, som du kommer att få observera under ditt besök. Utsikten i Lower Antelope Canyon förändras ständigt när solen rör sig över himlen och filtrerar ljuset mjukt över stenväggarna. Dessa ständigt rörliga solvinklar studsar ljuset fram och tillbaka över de smala canyonväggarna, vilket skapar en bländande uppvisning av färg, ljus och skugga. För fotografer kan du med rätt exponering få fram det bästa i din egen kreativitet. För blivande eller icke-fotografer finns det en magisk ny värld att utforska och fördjupa sig i.

Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tur med lunch

2. Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend-tur med lunch

Gå ut ur Las Vegas och upplev hisnande Antelope Canyon på en dagsutflykt. Upptäck varför Navajo kallar kanjonen "platsen där vatten rinner genom stenar", ta vackra bilder av imponerande geologiska formationer och se Colorado River vid Horseshoe Bend. Möt din guide vid din upphämtningsplats i Las Vegas och gå in i den höga öknen. När du kör, passera genom staden Kanab i Utah. Efter en kort badrumspaus närmar du dig den mäktiga Colorado River för ett besök i Horseshoe Bend. Stanna vid utsiktspunkten för att se panoramautsikt över Lake Powell innan du åker till en av världens mest populära fotograferingsplatser, Antelope Canyon. Välj mellan att gå in i kanjonen under prime time, de bästa timmarna för att se solljuset på kanjonväggarna eller icke-prime time. Möt din lokala Navajo-turguide och gå in i kanjonen för att få bilder av ljuset som reflekterar från kanjonväggarna. Kör sedan till Page för en lunchpaus innan du återvänder till Las Vegas. Stanna till och ta fantastiska bilder längs vägen. Det är trots allt inte varje dag man omges av så färgglada, naturliga klippformationer.

Sida: Upper Antelope Canyon Inträdesbiljett och guidad tur

3. Sida: Upper Antelope Canyon Inträdesbiljett och guidad tur

Förhandsboka din inträdesbiljett till Upper Antelope Canyon och bevittna ett mästerverk av naturens kusliga hantverkskonst när du ger dig ut på en visuell fest för dina sinnen. Njut av en naturskön resa till kanjonen innan du ger dig ut på en guidad rundvandring med en Navajo-boende. Starta din resa med en naturskön tur till kanjonen (cirka 10 minuter på en asfalterad väg och 10 minuter i Antelope Canyons torra tvättbädd). Lyssna när din guide förklarar canyonens geologi, kulturhistoria och moderna frågor på vägen. När du anländer till platsen kliver du in i öknen och träder in i en fantasivärld i sten. För fotografer kan du med rätt exponering få fram det bästa i din egen kreativitet. För blivande eller icke-fotografer finns det en magisk ny värld att utforska och fördjupa sig i. Upplev rika och djupa färger på morgonen och eftermiddagen och förundras över de berömda ljusstrålarna som uppstår mitt på dagen från april till september. Under din guidade vandring får du fullt ut ta del av insikter som du bara kan bevittna vid denna kanjon, som ligger vid Page, Lake Powell.

Sida: Antelope Canyon X Guidad tur

4. Sida: Antelope Canyon X Guidad tur

Upptäck Canyon X i Antelope Canyon på en guidad tur, med tidsinställd inresa för ett problemfritt äventyr. Beundra de unika formerna och livfulla färgerna i denna relativt nya kanjon och lär dig om dess historia och formation från din erfarna guide längs vägen. Gå in genom den sydöstra delen av Lower Antelope Canyon och ge dig ut på en live guidad rundtur i dess imponerande Canyon X. Lyssna när din guide förklarar miljontals år av översvämningserosion och slagkraftiga vindar på sandstenen som skar ut den ikoniska "X"-formen som det passande namnet gav kanjonen. Beundra blandningen av egenskaper från både den övre och nedre kanjonen, med den övre särdragen av ljuspelare och den nedre brantheten. Gå ner i Canyon X, som är djupare än de andra två, och ta otroliga bilder.

Page: Rundtur i Lower Antelope Canyon med utbildad Navajo-guide

5. Page: Rundtur i Lower Antelope Canyon med utbildad Navajo-guide

När du deltar i en guidad vandring genom Lower Antelope Canyon i Page kan du upptäcka detta populära naturmärke med hjälp av en lokal Navajo-guide. Beundra de färgglada väggarna och de intressanta formerna och texturerna i slitscancyn medan du vandrar. Förbered dig på mötesplatsen och checka in för din tur innan du möter din guide och ger dig ut på din guidade vandring. Lär dig intressanta fakta om kanjonen medan du vandrar, som till exempel var det engelska namnet kommer ifrån och hur vyerna ständigt förändras med den skiftande solen. Begejdra de fascinerande strukturer som skapats under miljontals år av vattnets och vindens obevekliga krafter, som långsamt skulpterar sandstenen till de former, texturer och former som du kommer att observera under din vandring. I slutet av din upplevelse återvänder du till mötesplatsen.

Från Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour & Lunch

6. Från Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour & Lunch

Utforska den världsberömda Antelope Canyon och Horseshoe Bend på en dagsutflykt från Las Vegas, med inträdesbiljetter inkluderade. Vandra genom Arizonas landskap och stanna till för att fotografera vid natursköna platser. Möt din guide i Las Vegas och gå ombord på den luftkonditionerade lyxbussen för att påbörja din upplevelse. Slappna av på vägen till Page och njut av utsikten över Virgin River Gorge och klippformationerna vid Escalante/Grand Staircase National Monument.   Gå mellan de berömda skulpterade sandstensväggarna och beundra de kalejdoskopiska färgerna och ljusmönstren som du har sett tusen gånger tidigare på foton.   Stanna för att ta dina egna foton medan du lyssnar på din navajoguide som berättar om den lokala historien och kulturen. Och njut av din medföljande müslibar och vatten på vägen om du blir hungrig eller törstig. Fortsätt till Horseshoe Bend Overlook, där Coloradofloden har skapat den berömda hästskoformade kurvan. Du kan göra en kort rundvandring på 2,4 kilometer för att nå utsiktsplatsen och sedan njuta av utsikten över floden när den rinner genom Glen Canyon.   Gå tillbaka till bussen för din returresa till Las Vegas, där du släpps av vid den ursprungliga utgångspunkten.

Sida: Upper Antelope Canyon Vandringstur med lokal guide

7. Sida: Upper Antelope Canyon Vandringstur med lokal guide

Upptäck Upper Antelope Canyon på denna guidade rundvandring. Njut av en naturskön resa till kanjonen innan du ger dig ut på en guidad rundvandring med en Navajo-lokal. Efter att ha kört till incheckningsplatsen vid kontoret för Upper Antelope Canyon möter du din lokala guide och beger dig till kanjonens ingång. Följ din guide genom kanjonen medan du lyssnar till berättelser om kultur och kunskap om lokalbefolkningen och om landets geologi. Få ut mer av dina foton med unika kameravinklar som din guide delar med sig av. Medan du promenerar får du lära dig om bildningsprocessen för det omgivande landskapet. När du har avslutat din rundtur återvänder du till startpunkten.

Page, AZ: Nedre Antelope Canyon Prime-Time Guidad tur

8. Page, AZ: Nedre Antelope Canyon Prime-Time Guidad tur

Antelope Canyon ligger i norra Arizona och är världens mest kända slitscanyon. Upptäck själv den naturliga skönheten i denna färgstarka kanjon på en guidad tur som inkluderar inträdesavgifter till kanjonen. Lär dig också mer om Navajo-folkets kultur av din guide. Känd av Navajostammen som "platsen där vatten rinner genom stenar" är Antelope Canyon lång och smal med en gångbar korridor i botten av canyonens golv. Dess vågliknande struktur och slående färger lockar till sig otaliga äventyrare och fotografer varje år. Tillammans med din lokala navajoguide kan du utforska detta spektakulära område, få veta mer om dess bildning och lära dig om aspekter av navajokulturen. Se naturligtvis till att ta några fantastiska fotografier för att minnas ditt besök i detta verkligt unika geologiska område.

Sida: Nedre Antelope Canyon Vandringstur med Navajo Guide

9. Sida: Nedre Antelope Canyon Vandringstur med Navajo Guide

Utforska de naturligt skapade, färgglada labyrintiska vägarna i en av världens mest populära slot canyons, Lower Antelope Canyon. Följ med en lokal Navajo-guide på en vandring genom denna kanjon och lär dig mer om dessa klippformationer och områdets historia. Gå rakt in i kanjonens vindlande gångar och förundras över de lysande vindpinade mönstren, de färgglada höga väggarna och de vindlande korridorerna. Känn storheten och lugnet i din naturligt skapade omgivning när din lokala Navajo-guide går in i detalj om dessa formationer. Därefter går du nedför fem trappor 35 meter och in i den största grottan på denna rundtur. Titta upp för att fånga tunna skivor av den ljusblå himlen högt ovanför dig. Gå tillbaka uppför åtta olika trappor medan du ser ett kalejdoskop av ljusa färger virvla runt dig på den omgivande Navajo-sandstenen. Sandstenen har skapats av regn, vind och erosion och har under årens lopp formats och färgats till det du nu ser. Stanna till och ta fantastiska bilder längs vägen.

Page: Inträdesbiljett till Upper Antelope Canyon och rundtur i lyxbil

10. Page: Inträdesbiljett till Upper Antelope Canyon och rundtur i lyxbil

Resa till en av världens mest berömda fotograferingsplatser, Upper Antelope Canyon. Vandra genom kanjonen på en guidad tur till surrealistiska klippformationer och en slitsad kanjon. Känd av Navajo som "platsen där vatten rinner genom stenar", har denna spektakulära slitscanyon några av de mest imponerande geologiska formationer som naturen någonsin skapat. Upper Antelope Canyon är den mest populära kanjonen som turisterna känner till och det direkta solljuset som strålar ner från öppningen i toppen av kanjonen syns ofta här. Se till att ta med kameran eftersom du inte vill missa några av de mest hisnande vyerna i Upper Antelope Canyon.

Alla aktiviteter

93 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Page, Arizona

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Page, Arizona?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Page, Arizona:

Vilka är de bästa dagsturerna från Page, Arizona?

De bästa dagsturerna från Page, Arizona:

Antelope Canyon

Vilka är de bästa turerna med låga priser i Page, Arizona?

Page, Arizona: Vilka är de mest populära museerna och utställningarna?

Page, Arizona: Fler aktiviteter och sevärdheter

Page, Arizona: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Page, Arizona

Samlat omdöme

4.7
(4 943 recensioner)

Webbplatserna var perfekta!! Och turnén för priset går inte att slå!! Många pauser för att bryta bussresan. Skulle definitivt rekommendera det till alla med några försiktighetsåtgärder. Vi hade ingen luftkonditionering på vår buss - det här kunde ha varit en slump. Hotell var ehh, men rena och gjorde jobbet. Middagsvalen vid varje hotellval var i bästa fall begränsade, särskilt med dåligt väder. Vår turné var flerspråkig vilket var intressant men ibland svårt att förstå. Men allt som allt skulle jag göra det igen och rekommendera det för kostnaden!!

Bra resa om du vill se platser men mycket resor och lite tid att se intressanta platser ... trevlig förare som underhåller människor, mycket säker ... pratsam ... men lunchen var bara en kall smörgås, där du kunde se att några människor tog ett par luncher för sig själva så att andra inte åt lunch, chauffören ordnade fler luncher såg inte att de människorna tog extra luncher Massor av vattensnacks och stopp vid butiken med mat kaffe överlag bra om du vill se platser

Jag kan starkt rekommendera denna turné. Du ser mycket på kort tid och kan sedan bestämma var du kanske vill komma tillbaka någon gång. Vår reseguide Lorenzo var särskilt bra och värd att nämna. Han gjorde verkligen turnén speciell igen. Har alltid haft med mig skämt och roliga fakta och allmänt mycket att berätta om de olika stationerna. Otroligt hjälpsam och hjälpte mig och min syster i alla akuta situationer. Riktigt bra!

Denna turné var fantastisk! Vår guide Lorenzo var fantastisk! Han var supervänlig, kände till alla fantastiska platser för fotomöjligheter och var mycket kunnig om varje destination. Han kallade denna turné för Highlight Reel. Vi fick se och uppleva kanjoner men du är där bara några timmar vid var och en (vilket är bra för oss). Bekvämligheten att inte köra bil och veta vart man ska åka gjorde det värt det.

Magnifik turné, mycket välorganiserad. Guiden, Lorenzo, en utsökt och kompetent person.