Våra mest rekommenderade saker att göra i Page, Arizona

Sida: Nedre Antelope Canyon inträde och guidad tur

1. Sida: Nedre Antelope Canyon inträde och guidad tur

Förbered dig på en fotografs dröm med denna kombinerade biljett till Lower Antelope Canyon och en guidad rundvandring med en Navajo-guide. Få en sällsynt, närgången titt på de vattenskurna sandstensväggarna i en av de mest besökta kanjonerna. Under åren har Lower Antelope Canyon blivit en favoritsamlingsplats för fotografer, turister och besökare från hela världen. Navajonamnet för Lower Antelope Canyon är Hasdeztwazi eller "Spiral Rock Arches". Denna pittoreska kanjon har skapats under många tusen år av vattnets och vindens obevekliga krafter, som långsamt har ristat och skulpterat sandstenen till former, texturer och former, som du kommer att få observera under ditt besök. Utsikten i Lower Antelope Canyon förändras ständigt när solen rör sig över himlen och filtrerar ljuset mjukt över stenväggarna. Dessa ständigt rörliga solvinklar studsar ljuset fram och tillbaka över de smala canyonväggarna, vilket skapar en bländande uppvisning av färg, ljus och skugga. För fotografer kan du med rätt exponering få fram det bästa i din egen kreativitet. För blivande eller icke-fotografer finns det en magisk ny värld att utforska och fördjupa sig i.

Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend, Lake Powell med lunch

2. Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend, Lake Powell med lunch

Gå ut ur Las Vegas och upplev hisnande Antelope Canyon på en dagsutflykt. Upptäck varför Navajo kallar kanjonen "platsen där vatten rinner genom stenar", ta vackra bilder av imponerande geologiska formationer och se Colorado River vid Horseshoe Bend. Möt din guide vid din upphämtningsplats i Las Vegas och gå in i den höga öknen. När du kör, passera genom staden Kanab i Utah. Efter en kort badrumspaus närmar du dig den mäktiga Colorado River för ett besök i Horseshoe Bend. Stanna vid utsiktspunkten för att se panoramautsikt över Lake Powell innan du åker till en av världens mest populära fotograferingsplatser, Antelope Canyon. Välj mellan att gå in i kanjonen under prime time, de bästa timmarna för att se solljuset på kanjonväggarna eller icke-prime time. Möt din lokala Navajo-turguide och gå in i kanjonen för att få bilder av ljuset som reflekterar från kanjonväggarna. Kör sedan till Page för en lunchpaus innan du återvänder till Las Vegas. Stanna till och ta fantastiska bilder längs vägen. Det är trots allt inte varje dag man omges av så färgglada, naturliga klippformationer.

Sida: Antelope Canyon X Guidad tur

3. Sida: Antelope Canyon X Guidad tur

Upptäck Canyon X i Antelope Canyon på en guidad tur, med tidsinställd inresa för ett problemfritt äventyr. Beundra de unika formerna och livfulla färgerna i denna relativt nya kanjon och lär dig om dess historia och formation från din erfarna guide längs vägen. Gå in genom den sydöstra delen av Lower Antelope Canyon och ge dig ut på en live guidad rundtur i dess imponerande Canyon X. Lyssna när din guide förklarar miljontals år av översvämningserosion och slagkraftiga vindar på sandstenen som skar ut den ikoniska "X"-formen som det passande namnet gav kanjonen. Beundra blandningen av egenskaper från både den övre och nedre kanjonen, med den övre särdragen av ljuspelare och den nedre brantheten. Gå ner i Canyon X, som är djupare än de andra två, och ta otroliga bilder.

Sida: Biljett för inträde till Upper Antelope Canyon och guidad tur

4. Sida: Biljett för inträde till Upper Antelope Canyon och guidad tur

Förhandsboka din inträdesbiljett till Upper Antelope Canyon och bevittna ett mästerverk av naturens kusliga hantverkskonst när du ger dig ut på en visuell fest för dina sinnen. Njut av en naturskön resa till kanjonen innan du ger dig ut på en guidad rundvandring med en Navajo-boende. Starta din resa med en naturskön tur till kanjonen (cirka 10 minuter på en asfalterad väg och 10 minuter i Antelope Canyons torra tvättbädd). Lyssna när din guide förklarar canyonens geologi, kulturhistoria och moderna frågor på vägen. När du anländer till platsen kliver du in i öknen och träder in i en fantasivärld i sten. För fotografer kan du med rätt exponering få fram det bästa i din egen kreativitet. För blivande eller icke-fotografer finns det en magisk ny värld att utforska och fördjupa sig i. Upplev rika och djupa färger på morgonen och eftermiddagen och förundras över de berömda ljusstrålarna som uppstår mitt på dagen från april till september. Under din guidade vandring får du fullt ut ta del av insikter som du bara kan bevittna vid denna kanjon, som ligger vid Page, Lake Powell.

Från Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour & Lunch

5. Från Las Vegas: Antelope Canyon, Horseshoe Bend Tour & Lunch

Utforska den världsberömda Antelope Canyon och Horseshoe Bend på en dagsutflykt från Las Vegas, med inträdesbiljetter inkluderade. Vandra genom Arizonas landskap och stanna till för att fotografera vid natursköna platser. Möt din guide i Las Vegas och gå ombord på den luftkonditionerade lyxbussen för att påbörja din upplevelse. Slappna av på vägen till Page och njut av utsikten över Virgin River Gorge och klippformationerna vid Escalante/Grand Staircase National Monument.   Gå mellan de berömda skulpterade sandstensväggarna och beundra de kalejdoskopiska färgerna och ljusmönstren som du har sett tusen gånger tidigare på foton.   Stanna för att ta dina egna foton medan du lyssnar på din navajoguide som berättar om den lokala historien och kulturen. Och njut av din medföljande müslibar och vatten på vägen om du blir hungrig eller törstig. Fortsätt till Horseshoe Bend Overlook, där Coloradofloden har skapat den berömda hästskoformade kurvan. Du kan göra en kort rundvandring på 2,4 kilometer för att nå utsiktsplatsen och sedan njuta av utsikten över floden när den rinner genom Glen Canyon.   Gå tillbaka till bussen för din returresa till Las Vegas, där du släpps av vid den ursprungliga utgångspunkten.

Page: Rundtur i Lower Antelope Canyon med utbildad Navajo-guide

6. Page: Rundtur i Lower Antelope Canyon med utbildad Navajo-guide

När du deltar i en guidad vandring genom Lower Antelope Canyon i Page kan du upptäcka detta populära naturmärke med hjälp av en lokal Navajo-guide. Beundra de färgglada väggarna och de intressanta formerna och texturerna i slitscancyn medan du vandrar. Förbered dig på mötesplatsen och checka in för din tur innan du möter din guide och ger dig ut på din guidade vandring. Lär dig intressanta fakta om kanjonen medan du vandrar, som till exempel var det engelska namnet kommer ifrån och hur vyerna ständigt förändras med den skiftande solen. Begejdra de fascinerande strukturer som skapats under miljontals år av vattnets och vindens obevekliga krafter, som långsamt skulpterar sandstenen till de former, texturer och former som du kommer att observera under din vandring. I slutet av din upplevelse återvänder du till mötesplatsen.

Page, AZ: Nedre Antelope Canyon Prime-Time Guidad tur

7. Page, AZ: Nedre Antelope Canyon Prime-Time Guidad tur

Antelope Canyon ligger i norra Arizona och är världens mest kända slitscanyon. Upptäck själv den naturliga skönheten i denna färgstarka kanjon på en guidad tur som inkluderar inträdesavgifter till kanjonen. Lär dig också mer om Navajo-folkets kultur av din guide. Känd av Navajostammen som "platsen där vatten rinner genom stenar" är Antelope Canyon lång och smal med en gångbar korridor i botten av canyonens golv. Dess vågliknande struktur och slående färger lockar till sig otaliga äventyrare och fotografer varje år. Tillammans med din lokala navajoguide kan du utforska detta spektakulära område, få veta mer om dess bildning och lära dig om aspekter av navajokulturen. Se naturligtvis till att ta några fantastiska fotografier för att minnas ditt besök i detta verkligt unika geologiska område.

Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

8. Las Vegas: Grand Canyon, Antelope Canyon, Horseshoe Bend

Kom bort från de starka ljusen i Las Vegas och resa in i den stora amerikanska sydvästen. Besök Antelope Canyon, Horseshoe Bend och Grand Canyon. Dra nytta av kunskapen hos din expertguide på vägen. Stanna först vid Antelope Canyon och njut av dess färgglada, intrikata klippväggar och formationer, regnbågsfärger och mönster. Du kommer att utforska kanjonen med en erfaren Navajo-guide. Ta sedan in spektakulära vyer vid Horseshoe Bend, en hästskoformad inskuren meander av Coloradofloden. Efter att ha vandrat 1,2 km på en sandstig, ta dig tid att beundra de hisnande vyerna. Slutligen, stanna till vid den världsberömda Grand Canyon, en UNESCO: s världsarvslista. Upptäck dess skiktade band av röd sten som avslöjar miljontals år av geologisk historia.

Page: Rundtur i Upper Antelope Canyon med Navajo-guide

9. Page: Rundtur i Upper Antelope Canyon med Navajo-guide

Upptäck Upper Antelope Canyon på denna guidade rundvandring. Njut av en naturskön resa till kanjonen innan du ger dig ut på en guidad rundvandring med en Navajo-lokal. Efter att ha kört till incheckningsplatsen vid kontoret för Upper Antelope Canyon möter du din lokala guide och beger dig till kanjonens ingång. Följ din guide genom kanjonen medan du lyssnar till berättelser om kultur och kunskap om lokalbefolkningen och om landets geologi. Få ut mer av dina foton med unika kameravinklar som din guide delar med sig av. Medan du promenerar får du lära dig om bildningsprocessen för det omgivande landskapet. När du har avslutat din rundtur återvänder du till startpunkten.

Sida: Antelope Canyon Sightseeing Tour med inträdesbiljett

10. Sida: Antelope Canyon Sightseeing Tour med inträdesbiljett

Utforska Upper Antelope Canyon, ett mästerverk av naturens hantverk och en av de mest fotograferade slot canyons i USA, med denna guidade tur i Page med inträdesbiljetter och tillstånd inkluderade. Gå ombord på en visuell fest med en Navajo-guide, lära dig om områdets geologi och kulturhistoria. Efter incheckningen laddas du upp i en tältöverdragen lastbil och studsar sedan din väg ut till kanjonen. Under de kommande 15 minuterna, känn dig som en turist på Mars när den lyfta turbilen kör genom den djupröda sanden i kanjonen tvätt. Sedan, tillsammans med din guide, gå genom kanjonen med massor av fotomöjligheter. Gå in i öknen och gå in i en surrealistisk värld gjord av sten. Lär dig hur sandstenväggarna skulpterades av vatten och vind. Observera de rika och djupa färgerna på morgonen och eftermiddagen, medan du vid mitten av dagen från april till september kan se dagsljuset tränga igenom den smala öppningen och reflektera över klippformationerna När du har avslutat promenaden genom kanjonen, gå upp metallramper och trappor upp över toppen av kanjonen och tillbaka till ingången.

Lägg till datum

Saker att göra i
Page, Arizona

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Page, Arizona

Alla aktiviteter

72 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Page, Arizona

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Page, Arizona

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Page, Arizona?

Vilka är de bästa turerna med låga priser i Page, Arizona?

Page, Arizona: Fler aktiviteter och sevärdheter

Page, Arizona: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Page, Arizona

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 4 943 omdömen

Denna turné var fantastisk! Vår guide Lorenzo var fantastisk! Han var supervänlig, kände till alla fantastiska platser för fotomöjligheter och var mycket kunnig om varje destination. Han kallade denna turné för Highlight Reel. Vi fick se och uppleva kanjoner men du är där bara några timmar vid var och en (vilket är bra för oss). Bekvämligheten att inte köra bil och veta vart man ska åka gjorde det värt det.