Lägg till datum

Oxfordshire
Dagsutflykter

Dagsutflykter
100 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Oxfordshire

Oxfordshire

Oxfordshire: Fler aktiviteter och sevärdheter

Oxfordshire: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Oxfordshire

Samlat omdöme

4.4
(124 recensioner)

Schemat var lite tajt, men reseledarens förklaringar om Englands allmänna historia var bra! Guiden kan tala japanska, så det finns ingen anledning att oroa sig för engelska. Jag vill göra en dagsutflykt till kända platser nära London! Jag kan varmt rekommendera det till vem som helst!

Utflykten var mycket bra, även om priset var något högt. Turen gavs på två språk, engelska och spanska, vi som hade den på spanska bar hörlurar, förklaringarna på engelska gav fler detaljer än de på spanska.

Trevlig resa med vackra omgivningar, historiska platser med gammal bebyggelse. Speciellt tack till Jack, vår trevliga, kunniga och engagerade guide och duktiga chaufför. Rekommenderas!

Resan var helt enkelt perfekt! Vår guide Peter tog hand om oss så väl och försåg oss med sin omfattande kunskap. Ingen fråga lämnades obesvarad och vi kände oss så väl omhändertagna.

Hade en mycket intressant och trevlig dag. Oskar vår guide var väldigt mån om att vi skulle ha det bra. Han kunde berätta mycket om varje ställe vilket var uppskattat.