Denna aktivitet har översatts automatiskt. Se originalversionen på engelska här.

Rom: Ostia Antica halv dag liten grupptur med guide

5 / 5

2 omdömen

Rom: Ostia Antica halv dag liten grupptur med guide

Från 132,34 US$ per person

Resa tillbaka i tid på detta besök på den av de mest kraftfulla handels- och handelsplatserna i det romerska riket, den gamla hamnen i Ostia, precis vid Medelhavet.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan ankomst och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Liten grupp
Begränsat till 6 deltagare
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 4 timmar
Starttid 10:00
Biljett med köföreträde
Omedelbar bokningsbekräftelse
Guide
Engelska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Njut av en halvdagstur och rundtur i Ostia Antica, den gamla hamnen i Rom
 • Upplev en riktigt intim och personlig tur med en liten grupp på endast 6 personer
 • Läs av din professionella expertguide
 • Upptäck hur livet var för de gamla romarna
 • Återgå till tiden när du vandrar runt en av de mest kraftfulla platserna i det romerska riket
Beskrivning
Turen börjar med ett möte och hälsar med din guide vid Roma-Lido Station innan du färdas tillsammans med tåg till Ostia Antica, en kort åktur från Roms centrum för att uppleva hur livet var för de gamla romarna.

Upptäck några av Ostia Anticas mest imponerande funktioner, som Baths of Neptune, som rymmer en imponerande bevarad mosaik av Neptunus, Guds Hav. Därefter gör du dig genom Forum of Corporations, som var handelscentrum och handel i Rom under kejsarens Augustus tid. Fortsätt på den imponerande Ostia Antica Amphitheater, som en gång rymde upp till 3500 åskådare och hör om händelserna som hölls här och webbplatsens rika historia.

Återfatta historiens steg och lyssna på din guide för att förflutna till livet när du lär dig hur avancerat det romerska riket var i både handel och teknik, och hur det hjälpte till formade moderna tider. Toppa in i gamla butiker, och bevittna hur romarna lyckades ha komplexa system som leder både varmt och kallt vatten till sina byggnader.

Denna lilla gruppturné ger dig en djupare förståelse för nätverket som bidrog till att främja framgången för det ikoniska romerska riket och hur denna stora handelsplats tillåter Rom att mata sin ständigt ökande befolkning. Ostia Antica är en arkeologisk underverk som kommer att lämna dig utbildad och imponerad, det är säkert inte en syn att missa.
Inkluderar
 • Halvdagstur på Ostia Antica <br> • Tågbiljetter till och från Ostia från Rom centrum <br> • Små grupp med endast 6 personer <br> • Professionell lokal expertguide.
  Covid-19-åtgärder
  Deltagarkrav
  • Deltagare måste ha på sig munskydd

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Förberedelse

  Mötesplats

  Tågstation Roma Ostia Lido, tvärs över från pyramiden i Piazzale Ostiense och direkt vid tunnelbanestationen Piramide. Din guide kommer att hålla ett LivItaly Tours-tecken.

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Bra att veta

  • När du bokar en Small Group Tour, är du garanterad en reseguide per grupp på 6 personer. Kom dock ihåg att för att rymma familjer och vänner som reser tillsammans gör vi i sällsynta fall undantaget för att lägga till ytterligare en till två gäster för att inte dela upp grupperna av de som är tillsammans. På samma anteckning kan du mycket väl hitta dig själv på turné med mindre än sex personer <br> När vi accepterar bokningar i flera gånger med sex, fungerar matematik inte alltid till vår tjänst för att hjälpa enskilda resenärer och deras familjer när de är på samma turné, så vi hoppas du förstår och ber om ursäkt för eventuella besvär som detta kan leda till
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  5 / 5

  baserat på 2 omdömen

  Översikt

  • Valuta för pengarna
   5 / 5
  Sortera efter

  Fantastisk upplevelse, rekommenderas varmt! Perfekt med en liten grupp om max 6 personer där man får en närvarande upplevelse av en romersk stad. Det bästa är också att det inte är någon trängsel och därmed får en bättre upplevelse. Att få se denna unikt välbevarade stad var höjdpunkten på resan! Boka nu!

  29 februari 2020

  Arrangeras av

  Produkt-ID: 214626