Oskar Schindlers fabrik
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare

Oskar Schindlers fabrik: Upplevelser

Se alla upplevelser i Oskar Schindlers fabrik

Toppsevärdheter i Kraków

Se 546 upplevelser

Vad besökare tycker om Oskar Schindlers fabrik

Samlat omdöme
4.3 / 5
baserat på 6 421 omdömen

Många besökta platser på en och samma resa.

Jag hade bokat en svenskguidad tur. Vi hade en engelskspråkig chaufför som gärna ville berätta mer så vi fick mycket intressant information utöver, dock lite svårt att alltid förstå hans engelska samt svårt att höra pga trafik och kullerstensgator. Såg dagen efter en liknande tur där besökarna hade hörlurar. Det hade nog varit smart. I Schindlers fabriken hade jag nog velat haft en guide som kunnat berätta mer och som har koll på att man hinner gå runt. Nu fick vi gå själva ( hade 1 1/2 timme på oss) så man vågade inte stanna för länge eftersom man inte visste hur lång tid det skulle ta. Där fick jag nog inte ut så mycket av det besöket av att gå själv. Hade gärna kunnat betalt lite mer för att få en guide även där inne. Annars bra service med upphämtning och avlämning

Väldigt kunnig och mycket engagerad guide i vårt fordon.

Jättebra start på en långhelg i Krakow. Vi hade en väldigt påläst och mycket entusiastisk giide/förare av vårt fordon. Tyvärr fick inte resten (3st) av vårt sällskap på 10 personer samma intressanta guidning genom Krakow som vi 7 svenskar i vårt fordon fick. Hade önskat att vårt fordon rymt alla 10.

Bra sätt att få en överblick över centrala delarna av Krakow

Blev upphämtade punktligt på utsatt plats. Vi hade en karta med för att kunna orientera oss var vi var nånstans för det var många svängar. Vi anser att det var ett utmärkt sätt att se de centrala delarna av staden och dess sevärdheter. Hörlurar med svensk guidning fungerade utmärkt.

Med en engagerad & proffsig guide fick vi uppleva Krakow på bästa sätt

Med svenska i lurarna och en mycket duktig och engagerad guide som pratade engelska fick vi en perfekt tur i fantastiska Krakow. Bilarna är tysta och kommer fram överallt. Är det varmt, fläktar det skönt och det finns filtar om man behöver.

Mycket intressant men inte den huvudinriktning jag trodde.

Jätteintressant om man vill lära och höra om Krakows historia. Jag trodde dock att det skulle handla mer om Schindler så där motsvarande det inte mina förväntningar. Men Krakows historia var väldigt intressant och väl värt att lyssna till.

Kraków: Rundtur i Schindlers fabrik Omdöme från: