Orlando
Bus & Minivan Tours

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Buss- och minivanturer i Orlando

Vad finns det för andra saker att göra än Buss- och minivanturer som är värt att besöka i Orlando?

Vilka Buss- och minivanturer i Orlando vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Orlando

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Orlando? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Orlando

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 670 omdömen

Själva dagen var utmärkt, med början med vår busschaufför - Giovanni. Han tog mycket hand om oss, förmedlade mycket kunskap på vägen och gav utmärkta tips för hur vi skulle få ut mesta möjliga av vår dag och det fungerade verkligen. Det enda problemet var att vi var tvungna att köra oss till pickup-punkten - Double Tree, även om vårt hotell / resort var på den godkända plocklistan. Double Tree var svårt att hitta och adressen tog oss till Convention Center. När vi insåg vårt misstag var vi 10 minuter sena efter att vi parkerade! För parkering vid Double Tree var vi tvungna att betala deras parkeringsavgift ovanpå allt annat. En liten fråga, men ändå lägga en dämpare på en annars utmärkt dag.

Imponerad!

Intressant, lärorik upplevelse på kennedy space center. Imponerande hur de presenterade historien, det blev så mycket mer för hela upplevelsen. Tack till Dolphin Tours som ordnade allt så bra, från första kontakt tilll sista informativa e mail med instruktioner för dagen ♡

En trevlig upplevelse...att se allt på nära håll

Onlinebokning ger en bred bild av vad respektive biljett innehåller. När du löser in din reservation i kassan har du ingen aning om vad du har inträde till om du inte håller i minnet vad du beställt.

En härlig dag på Kennedy Space Center. Magnifikt hur de arrangerar området för oss besökare. Mycket välorganiserat och sevärt. Underbar upplevelse. Är man i Orlando är KSC ett måste.

Perfekt logistik och mycket trevligt ordnat event.

Mycket kunnig och tillmötesgående personal. Jag kommer varmt rekommendera er.