Lägg till datum

Saker att göra i
Orlando

Besökare må flockas till staden för dess nöjesparker och rymdcenter men Orlando har många gömda pärlor att erbjuda med allt från lummiga områden till naturreservat.

Våra mest rekommenderade saker att göra i Orlando

Orlando: I-Ride Trolley Hop-on Hop-off Pass

1. Orlando: I-Ride Trolley Hop-on Hop-off Pass

Köp ett 1, 3, 5, 7 eller 14 dagars Orlando I-Ride Trolley Pass för att njuta av obegränsade möjligheter att hoppa på och av vid många attraktioner, restauranger och shoppingställen längs International Drive resort-området. Vagnarna är en charmig återgång samtidigt som de ger modern komfort med luftkonditionering och en smidig körning. Hållplatser är belägna upp och ner på de viktigaste genomfartslederna och vagnar anländer ungefär var 20:e minut. Vagnarna servar både SeaWorld och Aquatica, liksom andra attraktioner inklusive ICON Park, Fun Spot America Orlando, Dezerland och WonderWorks. Stora shopping- och matställen i resortområdet International Drive täcks också längs ruttkartan, liksom Orange County Convention Center.

Besöksanläggning för Kennedy Space Center: Inträdesbiljett

2. Besöksanläggning för Kennedy Space Center: Inträdesbiljett

Se många intressanta utställningar, föreställningar och attraktioner på Kennedy Space Centers komplex för besökare. Utforska bland annat Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway-komplexet, Raketträdgården och Hjältar & legender, som huserar U.S. Astronaut Hall of Fame, sponsrad av Boeing®. Upplev utställningen "Journey to Mars: Explorers Wanted", som bland annat innehåller en interaktiv teaterpresentation om "den röda planeten". Ta del av en uppskjutning i yttre rymden när du besöker Gateway-komplexet för att upptäcka moderna och framtida uppfinningar för rymdutforskning av NASA och deras kommersiella partners. Besök sedan framtidens rymdflygplats och flyg iväg på en av fyra oförglömliga resor till fjärran världar på en uppslukande åktur. Fortsätt till Apollo/Saturn V-centret med Kennedy Space Centers bussrundtur och se en fullständigt restaurerad Saturn V-raket, en av endast tre som finns i världen. Du har möjligheten att utforska världens största samling av astronauttillhörigheter på Kennedy Space Center Visitor Complex. Förutom att få se diverse hyllningar till hjältarna från rymdprogrammen Mercury, Apollo och Gemini får du även lära dig mer om vad som händer på Kennedy Space Center, USA:s största rymdflygplats, just nu och i den närmsta framtiden.

Universal Orlando Resort med "Park to Park"-biljetter

3. Universal Orlando Resort med "Park to Park"-biljetter

Ta en semester som du aldrig tidigare har upplevt på Universal Orlando Resort. Tre fantastiska nöjesparker låter dig fördjupa dig i nästa generations senaste blockbusterunderhållning och resa genom otroliga hjältars legendariska världar. Släpp loss din fantasi på Universal Studios Florida där hjärtskärande, banbrytande attraktioner ger liv åt dina favoritfilmer, tv-serier och mycket annat. I närheten kan du kliva rakt in i mäktiga historier, myter och legender på Universal's Islands of Adventure. I Universals vattenpark Volcano Bay - som endast ingår i biljetten med tre parker - hittar du en oas av spänning och avslappnad lyx. Och du kan njuta av oförglömliga middagar och oöverträffad underhållning i Universal CityWalk, där det finns en rad temarestauranger, klubbar, konsertlokaler, filmer, butiker, minigolf och mycket mer. Universal Orlando Resort bjuder på en semester med oändliga fantastiska upplevelser. Universals Volcano Bay (stängt på vissa datum. Besök Universal Orlando-appen för att se parkens öppettider och uppdateringar) WIZARDING WORLD och alla relaterade varumärken, karaktärer, namn och kännetecken är © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Förlagsrättigheter © JKR. (s22) Jurassic World franchise TM & © 2021 Universal City Studios LLC och Amblin Entertainment, Inc. Alla rättigheter förbehållna. © 2022 MARVEL. Universal Cinemark © 2022 Universal Studios. Alla rättigheter förbehållna. © 2022 Cinemark USA, Inc. Century Theatres, CinéArts, Rave, Tinseltown och XD är Cinemarks varumärken. "Cinemark" är ett registrerat varumärke som tillhör Cinemark USA, Inc. Hollywood Drive-In Golf™ Hollywood Drive-In Golf och tillhörande logotyper är varumärken som tillhör Adventure Golf Design & Development, Inc. TRANSFORMERS© och dess logotyp och alla relaterade karaktärer är varumärken som tillhör Hasbro och används med tillstånd. 2022 Hasbro. Alla rättigheter reserverade. Minions and all related elements and indicia TM & 2022 Universal Studios. Alla rättigheter reserverade. Innan du besöker Universal Orlando Resort bör du läsa igenom säkerhetsriktlinjerna på UniversalOrlando.com/SafetyInfo Villkoren för denna biljettyp hittar du genom att klicka på länken "GetYourGuide Tours & Tickets GmbH" i sektionen "Organiserad av"

SeaWorld Orlando: Inträdesbiljett

4. SeaWorld Orlando: Inträdesbiljett

Fördjupa dig i den marina världen på SeaWorld Orlando, en plats lik ingen annan. Med de olika biljettkombinationerna som finns tillgängliga kan du också uppleva spänningen i Aquatica Orlando, Busch Gardens Tampa och Adventure Island. SeaWorld Kom i närkontakt med havet på SeaWorld och se de imponerande späckhuggarna på uppvisningen "One Ocean", åk med blixtens hastighet på attraktionen" Manta the ride", se pingviner på nära håll i det nya äventyret "Antarctica: Empire of the Penguin" och följ med på en episk resa tillsammans med havssköldpaddor på "TurtleTrek". Upplev kraften och skönheten hos späckhuggaren i den otroligt inspirerande uppvisningen "One Ocean". De nedsänkta specialplatserna i en så kallad "Splash Zone" adderar till upplevelsen när späckhuggarnas krumbukter dränker hela dig med vatten. För den snabba adrenalinkicken är berg-och dalbanan "Manta the ride" det perfekta valet med ett roterande störtdyk där du lutas parallellt mot marken. På "Antarctica: Empire of the Penguin" glider du genom ett istäckt landskap där det inte finns något glas som skiljer pingviner och besökare åt och där du kan närma dig de charmiga fåglarna i deras egna kyliga miljö. Aquatica Orlando I vattenparken Aquatica Orlando finns något för alla åldrar, från snabba vattenrutschbanor och spännande vågbassänger till lugna stränder och de anmärkningsvärda djurlivsområden som är SeaWorlds kännetecken. Den här enastående parken är hem åt några av världens mest spännande vattenattraktioner och innehåller 38 rutschkanor, floder och laguner samt 84 000 kvadratmeter skinande vita sandstränder. Busch Gardens Tampa Ta med familjen till Busch Gardens Tampa, en plats där det roliga kommer av sig självt. Den oöverträffade blandningen av djurmöten, fängslande uppvisningar och spännande attraktioner gör att alla kan hitta något att underhållas av. Flyg fram som en gepard på "Cheetah Hunt" eller dyk med ansiktet neråt i 60 kilometer i timmen på "Falcon's Fury", USA:s högsta fritt fall. Adventure Island Skäm bort familjen med en resa till en tropisk oas där roligheterna aldrig tar slut. Njut av spännande attraktioner, uppfriskande rutschkanor och vattenlekar som ger glädje till alla. Virvla runt i "Caribbean Corkscrew", susa nerför den 64 meter långa "GulfScream" eller tävla om att komma först i mål på "Riptide". Äventyr för de små finns att hitta på Fabians Funport som innehåller fontäner, plaskzoner och vattenrutschkanor i mindre storlek.

Orlando: Wild Florida med 30 minuters träskbåttur & djurpark

5. Orlando: Wild Florida med 30 minuters träskbåttur & djurpark

Wild Florida ligger bara en kort bilresa från Orlando, Disney-området, Kissimmee, Space Coast och Orlando International Airport. Här finner du det bästa av Orlandos mest populära aktiviteter - träskbåtturer, alligatorer och andra vilda djur. Denna rundtur från Orlando till centrala Florida Everglades är känd som den vackraste resan i denna del av delstaten. Hoppa ombord för att utforska 17 kvadratkilometer av vackra grönskande landskap (inklusive naturskyddade träsk, kärr och floder) i hjärtat av centrala Florida. Du kan också njuta av en riktig Florida-grill, exotiska djurutställningar, en voljär för tropiska fåglar, en presentbutik och en 150 meter lång sightseeingbrygga (kostnader ingår inte). Wild Florida ägs och drivs av en av Floridas pionjärfamiljer, som vet innebörden av Söderns gästfrihet. Detta är ett av få träskbåtsföretagen i centrala Florida som äger sin egendom. Anläggningen är ordentligt försäkrad med en flotta av båtar och kaptener som är godkända av US Coast Guard. Dag som natt är de redo att erbjuda en resenär, familj, grupp eller företag upplevelser man aldrig glömmer.

Kennedy Space Center: Inträdesbiljett med Explore Bus Tour

6. Kennedy Space Center: Inträdesbiljett med Explore Bus Tour

Maximera din tid på fascinerande Kennedy Space Centers Visitor Complex och kombinera en inträdesbiljett i 1 eller 2 dagar med turen utforskande, som tar dig på en djupgående resa genom centret. På utforskande-turen kommer du att åka iväg med en expert på rymden, som tar med dig på en tur av Amerikas enda rymdhamn för flera användare. KSC utforskande-turen gör en djupare dykning än Kennedy Space Centers busstur och gör fler stopp under resans gång, för att ge dig otroliga fotomöjligheter du aldrig kommer att glömma.Njut av den vackra fotovyerna över flera ikoniska rymdstationer, så som byggnaden där raketerna sätts ihop och historiska Launch Complex 39. Hoppa av och ta några extra bra foton när resan når Apollo/Saturn V Center. Du kan besöka många olika utställningar, föreställningar och attraktioner med din inträdesbiljett till Kennedy Space Centers besökskomplex. Sevärdheter inkluderar Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway-komplexet, Rocket Garden och Heroes & Legends-utställningen med U.S. Astronaut Hall of Fame, som presenteras av Boeing® Njut av den spektakulära utställningen "Journey to Mars: utforskandes Wanted", där du bland annat får se på en teaterpresentation live om den ikoniska röda planeten. Besök Gateway-komplexet för att testa på hur det känns att skjutas upp i rymden. Upptäck de nya och kommande innovationerna i rymdutforskning från NASA och deras partners. Stig sedan in på framtidens flygplats för resor ut i rymden och njut av en uppslukande upplevelse där du testar på fyra olika uppskjutningar, med resor till främmande planeter. På Kennedy Space Center Visitor Complex kommer du även att ha möjligheten att undersöka världens största samling av astronautgrejer, från diverse flygningar. Med den här turen får du inte bara lära dig om legendariska rymdfärder med Mercury, Gemini, Apollo och rymdfärjeprogrammen Space Shuttle Programs, du får också reda på vad som händer här just nu, på Kennedy Space Center, USA:S delade rymdplats för flera användare.

Orlando: Drive-Thru Safari Park i Wild Florida

7. Orlando: Drive-Thru Safari Park i Wild Florida

Upptäck exotiska djurarter och inhemska vilda djur i Wild Florida Airboats och Gator Park. Kör ditt fordon genom på en självguidad tur genom parkens öppna områden. Se mer än 100 exotiska djur och inhemska vilda djur i Florida som vitsvanshjortar, bison, cracker cows, zebror, watusi och oryx. Kolla in en enorm damm inne i parken som uteslutande är avsedd som hem för några alligatorer. Stanna till och mata de otroliga girafferna för att få en unik upplevelse.

Kissimmee: Boggy Creek Airboat-tur med tillval

8. Kissimmee: Boggy Creek Airboat-tur med tillval

Välkommen till vår förtrollade 32 hektar stora park, där djuräventyr väntar runt varje hörn. Utforska de upplysta tegelvägarna som slingrar sig längs den vackra sjön, omgiven av naturens underverk. Kom nära Floridas favoritreptil på ett äventyr i en luftbåt. Fördjupa dig i den livfulla skönheten hos inhemska fjärilar, vilda djur och växter i Lily's Butterfly Garden. Ge dig ut på ett gruväventyr när du siktar genom hinkar med jord och upptäcker halvädelstenar, fossiler och kristaller. Se vårt levande historiska museum och lär av ättlingar till Jororo-stammen, "The Forgotten Tribe of Florida" och upptäck ett primitivt sätt att leva i vår autentiska indianska by. Avsluta besöket med en utsökt måltid vid sjön på Boggy Bottoms Barbeque. Följ med oss och fly till naturen! Lilys fjärilsträdgård & Lorelis småkryp Utforska Floridas fängslande djur bland en väv av fjärilar. Bevittna de fascinerande upptågen hos skogsankor, sköldpaddor, grodor och den kungliga Bob White vakteln. Låt dig omslutas av lugn och ro, omfamnas av 17 fjärilsarter och beundra kalejdoskopet av färger, ljud och dofter när fjärilarna dansar och pollinerar. På Lilys Butterfly Garden & Lorelei's Critter Collection kan du upptäcka lugnet i det naturliga Florida. Fossil- och ädelstensbrytning Upptäck ädelstenar och sällsynta fossiler i vårt 70 fot långa gruvtråg - det är "den som hittar behåller" som gäller! Kavla upp ärmarna, ta fram verktygen och börja äventyret. Avslöja dolda skatter, från smaragder och rubiner till fossiler av alla de slag. Ett spännande äventyr väntar för alla åldrar! Indianernas by Exklusivt för Boggy Creek Airboat Adventures! Ge dig ut på en äventyrlig resa genom vårt levande historiska museum. Upptäck hur Jororo-stammen, "Floridas bortglömda stam", levde förr i vår Native American Village. Bevittna hur den traditionella indianska familjen överlever i träsken och lär dig om äkta artefakter, jakttekniker, handgjorda kreationer och mycket mer. Boka en privat demonstration med Little Big Mountain. Ytterligare avgift tillkommer. En familj i taget, tack. Boggy Bottom Grillfest Gör dig redo för ett episkt grilläventyr på Boggy Bottom Barbeque! Våra sittplatser vid sjön låter dig njuta av naturens skönhet. Njut av Orlandos bästa barbeque - revben, bringa, pulled pork och mycket mer! Sugen på en klassisk cheeseburgare? Då har vi något för dig. Vår meny innehåller också läckra aptitretare och tillbehör som friterade pickles och baked beans med brisket. Tillfredsställ ditt begär med våra oemotståndliga erbjudanden.

Orlando: Orlando Magic NBA Basketbiljetter

9. Orlando: Orlando Magic NBA Basketbiljetter

Unna dig spänningen och spektaklet i en match i världsberömda NBA. Upplev spänningen i en superladdad basketmatch när Orlando Magic tar sig an de största lagen i NBA. Besök Kia Center, den toppmoderna sportanläggningen med interaktiva supporterområden, den högsta resultattavlan i NBA och en restaurang med utsikt över planen. Välj mellan olika sittplatser, luta dig tillbaka och njut av de spännande sportevenemangen. Utnyttja bekvämligheter som barer och restauranger, interaktiva supporterområden och mycket mer. Under matchen kan du hålla utkik efter underhållning, med tillräckligt för att hålla hela familjen sysselsatt. Schemat för försäsongens matcher New Orleans Pelicans - Tisdagen den 17 oktober - 19:00 Flamengo - Fredagen den 20 oktober - 19:00 Säsongens ordinarie matcher Huston Rockets - Onsdag 25 oktober - 19:00 Los Angeles Lakers - Lördag, 4 Nov. - 7:00 PMDallas Mavericks - Måndag, 6 Nov. - 7:00 PMMilwaukee Bucks - Lördag, 11 Nov. - 6:00 PMToronto Raptors - Tisdag, 21 Nov. 21 - 7:00 PMDenver Nuggets - Onsdag, 22 Nov. - 7:00 PMBoston Celtics - Fredag, 24 Nov. - 2:30 PMCharlotte Hornets - Söndag, 26 Nov. - 6:00 PMWashington Wizards - Onsdag, 29 Nov. - 7:00 PM Washington Wizards - Fredag, 1 Dec. - 7:00 PM TBD - Lördag, 4 Dec. - 7:00 PMCleveland Cavaliers - Måndag, 11 Dec. - 7:00 PMMiami Heat - Onsdag, 20 Dec. - 7:00 PMPhiladelphia 76ers - Onsdag, 27 Dec. - 7:00 PMNew York Knicks - Fredag, 29 Dec. - 7:00 PM Atlanta Hawks - Söndag, 7 Jan - 6:00 PMMinnesota Timberwolves - Tisdag, 9 Jan - 7:00 PMPhiladelphia 76ers - Fredag, 19 Jan - 7:00 PMMiami Heat - Söndag, 21 Jan - 6:00 PMCleveland Cavaliers - Måndag, 22 Jan - 7:00 PMPhoenix Suns - Söndag, 28 Jan - 6:00 PM San Antonio Spurs - Torsdag, 8 Februari - 7:00 PMChicago Bulls - Lördag, 10 Februari - 7:00 PMOklahoma City Thunder - Tisdag, 13 Februari - 7:30 PMNew York Knicks - Onsdag, 14 Februari - 7:00 PMBrooklyn Nets - Tisdag, 27 Februari - 7:00 PMUtah Jazz - Torsdag, 29 Februari - 7:00 PM Detroit Pistons - Sunday, Mar. 3 - 6:00 PMIndiana Pacers - Sunday, Mar. 10 - 6:00 PMBrooklyn Nets - Wednesday, Mar. 13 - 7:00 PMToronto Raptors - Sunday, Mar. 17 - 6:00 PMCharlotte Hornets - Tuesday, Mar. 19 - 7:00 PMNew Orleans Pelicans - Thursday, Mar. 21 - 7:00 PMSacramento Kings - Saturday, Mar. 23 - 7:00 PMGolden State Warriors - Wednesday, Mar. 27 - 7:00 PMLos Angeles Clippers - Friday, Mar. 29 - 7:00 PMMemphis Grizzlies - Saturday, Mar. 30 - 7:00 PM Portland Trail Blazers - Måndag, 1 Apr. - 7:00 PMChicago Bulls - Söndag, 7 Apr. - 6:00 PMMilwaukee Bucks - Söndag, 14 Apr. - 1:00 PM

Orlando: SEA LIFE Orlando Aquarium

10. Orlando: SEA LIFE Orlando Aquarium

Upplev en våg av undervattensäventyr med havsdjur från hela världen på Sea Life Orlando Aquarium. Kom ansikte mot ansikte, eller snarare ansikte mot fenor, med tusentals fiskar, hajar, rockor, havssköldpaddor och mycket mer. Förbered dig på en värld med glittrande fjäll, enorma tentakler och rader av vassa tänder. Gör dig redo att dyka djupt ner i havet när du utforskar Floridas enda 360-graders havstunnel med hajar, havssköldpaddor, ålar och tropiska fiskar som simmar över, under och runt omkring dig Möt de vänliga räddningssköldpaddorna Ted och Chely och en nyfiken bläckfisk. Rör vid riktiga havsdjur i den kustnära klippbassängen, ett mikrohabitat fullt av otroliga varelser. Klappa en sjöstjärna eller anemon. Simma med hajar i en 10 minuter lång virtual reality-upplevelse, om du väljer alternativet, och lär dig mer om akvariet under en 35 minuter lång guidad tur bakom kulisserna, en 35 minuter lång tur i akvariets backstage-områden. Se hur akvarister tar hand om tusentals havsdjur och mata några av fiskarna själv.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Orlando

Alla aktiviteter

176 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Orlando

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Orlando?

Vilka är de bästa dagsturerna från Orlando?

De bästa dagsturerna från Orlando:

John F. Kennedy Space Center

Orlando: Fler aktiviteter och sevärdheter

Orlando: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Orlando

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 6 252 omdömen

Det var imponerande och bra!! Tyvärr räcker det inte med en dag, man skulle behöva spendera en hel vecka där. Det är definitivt värt att köpa snabbkörningsbiljetten, annars får du vänta länge (särskilt om du bara är där en dag). Universal Studios kan inte jämföras med någon tysk nöjespark, det är bara fantastiskt vad som byggdes där!! Du borde ha sett den! Som ett Harry Potter-fan i alla fall ;)

Det var en vacker regnig dag och vi lärde oss mycket om NASA:s rymdresorshistoria och mycket om Space Kennedy Center. Vi var underhållna i några timmar och mycket nöjda med utställningarna som erbjöds. Ett litet tips: kom dit tidigt för att parkera och delta i rymdfärjans uppskjutningssimulator

En exceptionell park Lyckligtvis hade vi expresspassen men vi älskade det även om närvaron var nästan 90 % kändes det inte. Spänningsritterna är verkligen unika att göra!!

Absolut, stora och rena rum med fantastisk utsikt. Vi råkade till och med ha turen att bevittna en raketuppskjutning på takbaren. Vilket såklart gör vistelsen oförglömlig.

Hela strukturen är mycket snyggt gjord och värt resan